Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  28.6. - 29.6.2021

Pondělí 28.6.

Polévka: fazolová s kapustou a klobásou (6)
Oběd I:   krůtí plátek v medovo-mandlové krustě (6,8a), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd II:  vepřové nudličky na paprice (1a,7), rýže, ovoce
Oběd III: smaženky s tvarohem (1a,3,7), kakao (6,7), ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý    29.6.

Polévka:  hovězí se zeleninovým svítkem (1a,3,9)
Oběd I:    selská vepřová pečeně (1a,7), bramb.knedlík (1a,3), kys.zelí (12)
Oběd II:   špagety s tuňákovo-zeleninovou směsí a sýrem (1a,4,6,7), moučník
Oběd III:  zapečený květák s vejci a sýrem (3,7), brambor (7), zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   30.6.   výdej   10,30 - 12,30 hod.
Polévka:  rajská s rýží (1a,)
Oběd I:    masové kuličky s paprikami na špízu (1a,3,7), brambor, tat.om. (3,7,10), zel.salát, oplatek
Oběd II:   tortilla s kuřecím masem a zeleninou (1a,6,7), oplatek
Oběd III:  - - - - -

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  
Polévka:
Oběd I:

Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek 

Polévka:
Oběd I:
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  21.6. - 25.6.2021

Pondělí  21.6.

Polévka: hovězí s kapáním
Oběd I:   plněný kuřecí řízek se šunkou a sýrem (1a,3,7), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd II:  zapečená rýže s rybími koulemi a rajčaty (3,4,7), zel.salát, moučník
Oběd III: těstovinový salát s brokolicí a rajčaty (1a,3,10), selský rohlík (1a,1b,1c,1d,6,7,11) ovoce 
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý    22.6.

Polévka:  čočková
Oběd I:    znojemský vepřový plátek (7,10), rýže, ovoce
Oběd II:   tarhoňa s kuřecím masem a hlívou ústřičnou (1a), zelenina, ovoce
Oběd III:  kynuté buchty s povidlím a tvarohem (1a,3,7, kakao (6,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   23.6.
Polévka:  bramborová s krupicí a vejcem (3,9)
Oběd I:    svíčková na smetaně (1a,7,9), housk.knedlík (1a,3,7)
Oběd II:   pečený losos  (4,7,9,10), zeleninový kuskus (1a,9)
Oběd III:  pečená plněná paprika s houbami a kapustou (3), brambor (7), zel.salát, oplatek

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  17.6.

Polévka:  mrkvovo-batátová (7)
Oběd I:    pečené kuře po provensálsku (1a,3,7,9)brambor, zel.salát

Oběd II:   hrachová kaše s cibulkou (7), párek, kys.okurka, chléb (1a,1b)
Oběd III:  plněné bramborové knedlíky se sójovým masem (1a,3,6), kys.zelí (12), jogurt (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Pátek    18.6.

Polévka:  česneková krémová (1a,6,7)
Oběd I:    špecle s krůtím masem a paprikami (1a,3,6), jogurt (7)
Oběd II:   sekaná pečeně (1a,3,7), bramborový salát okurkový, jogurt (7)
Oběd III:  cizrna na paprice s pórkem (7), rýže, moučník

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ