Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  22.2. - 26.2.2021

Pondělí  22.2.  výdej přes okénko 11,30 - 13,30 hod.

Polévka:  hovězí s rýží a hráškem (6)
Oběd I:    španělský ptáček (1a,3,10)housk.knedlík (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III: 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý    23.2.  výdej přes okénko  11,30 - 13,30 hod. 

Polévka:  gulášová (1a,6)
Oběd I:    zapečené brambory s fazolemi, uzeným masem, vejci a balkánským sýrem (3,7), kys.okurka, moučník
Oběd II: 
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  24.2.  výdej přes okénko 11,30 -13,30 hod.
Polévka:  bramborová (6,9)
Oběd I:    vepřový plátek přírodní (1a,7), houbová rýže s paprikami, ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  25.2.  výdej přes okénko 11,30 - 13,30 hod.
Polévka:  z červené čočky (7)
Oběd I:    obalovaná treska s bylinkovou omáčkou (polot.) (1a,4,7,10), brambor (7), zel.salát

Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek    26.2.  výdej přes okénko 11,30 -13,30 hod.

Polévka:  celerová (6,7,9)
Oběd I:    pečené kuře na zelí (1a,12), bramb.knedlík (1a,3)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  1.3. - 5.3.2021

Pondělí  1.3. 

Polévka: hrachová (6)
Oběd I:   plněné bramborové knedlíky s uzeninou (1a,3), kys.zelí (12), moučník (1a,6,7)
Oběd II:
Oběd III: 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý    2.3. 

Polévka: kapustová
Oběd I:   zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7), tat.om. (3,7,10), zel.salát
Oběd II: 
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   3.3. 
Polévka: rajská s těstovinou (1a)
Oběd I:   kuřecí Kung Pao (1a,1c,5,6), jasmínová rýže, ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Čtvrtek  4.3.   

Polévka:  dýňová (7)
Oběd I:    špagety s vepřovým masem a sýrem (1a,7), jogurt (7)

Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek     5.3.  

Polévka: slepičí se strouháním (1a,3,6,9)
Oběd I:   koprová omáčka (1a,7), celozrnný knedlík (1a,3,7), vařené vejce, ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ