Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:     3.5. - 7.5.2021

Pondělí  3.5.   výdej  11,30 - 14,30 h.

Polévka: hovězí s játrovou rýží a těstovinou (1a,3,6,9)
Oběd I:   plněný bramborový knedlík s uzeninou (1a,3), kys.zelí (12), moučník
Oběd II:
Oběd III: 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý      4.5.    výdej  11,30 - 14,30 h.

Polévka: kapustová s bramborem 
Oběd I:   smažený kuřecí řízek (1a,3,7), bramborová kaše (7), zel.salát
Oběd II: 
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   5.5.    výdej  11,30 - 14,00 h.            výdej přes okénko 11,30 -14,30 h.

Polévka:  celerová (6,7,9)
Oběd I:    přírodní vepřový závitek (1a,3,7), rýže
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  6.5.    výdej  11,30 - 14,00 h.            výdej přes okénko 11,30 - 14,30 h.
Polévka:  fazolová s párkem (6)
Oběd I:    rýžový nákyp se švestkami a jablky (3,7), ovoce

Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek    7.5.    výdej  11,30 - 14,00 h.

Polévka:  slepičí z vaječné jíšky (1a,3,6,9)
Oběd I:    těstovinový salát s kuřecím masem (1a,3,7,10)sójový rohlík (1a,1b,6,10)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  10.5. - 14.5.2021

Pondělí  10.5.

Polévka: bramborová (9)
Oběd I:   segedínský guláš (1a,7,12), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:  čočka nakyselo, sázené vejce, kys.okurka, chléb (1a,1b), moučník
Oběd III: 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý     11.5.

Polévka:  hovězí s masem a těstovinami (1a,9)
Oběd I:    zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7), tat.om. (3,7,10), zel.salát
Oběd II:   bulgur s tuňákem a zeleninou (1a,4), zel.salát
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa    12.5.
Polévka:  pórková
Oběd I:    pečený filet ze pstruha (1a,4), brambor, česnekový dresink (3,7,10)
Oběd II:   sýrové pirohy (1a,3,6,7), zel.salát
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek   13.5.
Polévka:  koprová (1a,3,7)
Oběd I:    kuřecí plátek Gyros (7), kari-rýže, čočkový salát (9)

Oběd II:   smažené vdolky s džemem a tvarohem (1a,3,7), kakao (6,7), ovoce
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek     14.5.

Polévka:  hrachová
Oběd I:    hovězí maso v mrkvi (1a), bramb.kaše (7), ovoce
Oběd II:   těstoviny se zeleninou, sušenými rajčaty a parmezánem (1a7,9,12), ovoce
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ