Pondělí 22.2. výdej přes okénko 11,30 - 13,30 hod. |
Polévka: hovězí s rýží a hráškem (6) |
Úterý 23.2. výdej přes okénko 11,30 - 13,30 hod. |
Polévka: gulášová (1a,6) |
Středa 24.2. výdej přes okénko 11,30 -13,30 hod. |
Polévka: bramborová (6,9) Oběd I: vepřový plátek přírodní (1a,7), houbová rýže s paprikami, ovoce Oběd II: Oběd III: Snídaně: Večeře I: Večeře II: |
Čtvrtek 25.2. výdej přes okénko 11,30 - 13,30 hod. |
Polévka: z červené čočky (7) Oběd I: obalovaná treska s bylinkovou omáčkou (polot.) (1a,4,7,10), brambor (7), zel.salát Oběd II: Oběd III: Snídaně: Večeře I: Večeře II: |
Pátek 26.2. výdej přes okénko 11,30 -13,30 hod. |
Polévka: celerová (6,7,9) |
Zdenka Nosková hlavní kuchařka | Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt. Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ Změna jídelního lístku vyhrazena. | Ludmila Vomelová |
Pondělí 1.3. |
Polévka: hrachová (6) |
Úterý 2.3. |
Polévka: kapustová |
Středa 3.3. |
Polévka: rajská s těstovinou (1a) Oběd I: kuřecí Kung Pao (1a,1c,5,6), jasmínová rýže, ovoce Oběd II: Oběd III: Snídaně: Večeře I: Večeře II: |
Čtvrtek 4.3. |
Polévka: dýňová (7) Oběd I: špagety s vepřovým masem a sýrem (1a,7), jogurt (7) Oběd II: Oběd III: Snídaně: Večeře I: Večeře II: |
Pátek 5.3. |
Polévka: slepičí se strouháním (1a,3,6,9) |
Zdenka Nosková hlavní kuchařka | Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt. Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ Změna jídelního lístku vyhrazena. | Ludmila Vomelová |