Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  24.1. - 28.1.2022

Pondělí 24.1.

Polévka: hrstková (9)
Oběd I:   pečený karbanátek se špenátem (3,7), bramb.kaše (7), kys.okurka, moučník
Oběd II:  kuřecí plátek na kari se smetanou (1a,6,7), rýže, moučník
Oběd III: zeleninové ragú, rýže, moučník 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý    25.1.

Polévka: frankfurtská (1a,6,7)
Oběd I:   vepřové kostky na kmíně (1a), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:  pečený krůtí stehenní plátek, brambor, dušená kapusta, ovoce
Oběd III: žemlovka s jablky a tvarohem (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   26.1.
Polévka: pórková
Oběd I:   hovězí Chlli con carne (1a), rýže, zelenina
Oběd II:  pečená treska (4,7,9,10), brokolicový salát s grilovanou zeleninou
Oběd III: dušená míchaná zelenina (9), zapečené brambory se sýrem (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek   27.1.
Polévka:  bramborový krém s cizrnou (7)
Oběd I:    zapečený krůtí plátek s rajčaty a mozzarellou (7), hranolky, tat.om. (3,7,10),zel.salát

Oběd II:   zvěřinový guláš (1a), cibule, chléb (1a,1b), oplatek
Oběd III:  italský těstovinový salát (1a,3,7,10), sezamový rohlík (1a,1b,1d,11), oplatek

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek    28.1.

Polévka:  slepičí s nudlemi (1a,9)
Oběd I:    hamburská vepřová kýta (1a,7,9,10), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:   obalovaná treska s bylinkovou omáčkou (polot.) (1a,4,7,10), brambor (7), zel.salát 
Oběd III:  čočkový eintopf s bramborem, chléb (1a,1b), jogurt (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  31.1. - 4.2.2022

Pondělí 31.1.

Polévka:  hovězí s kapáním (1a,3,9)
Oběd I:    pečený krůtí závitek s jablkem a nivou (1a,7), hranolky, zel.salát
Oběd II:   masové kuličky (1a,3) v žampiónovo-smetanové omáčce (1a,7), široké nudle (1a)
Oběd III:  rýžovo-zeleninový nákyp (3,7), červená řepa, jogurt (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý    1.2.

Polévka:  bramborová sklenná (3,9)
Oběd I:    vepřové žebírko lašské (kopr, smetana) (1a,7), rýže, ovoce
Oběd II:   zahalené rybí filé (3,4,7,9,10), brambor (7), zel.salát
Oběd III:  čínské nudle se zeleninou (1a,3,6,9),ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   2.2.
Polévka: hrachová (6)
Oběd I:   smažený kuřecí řízek (1a,3,7), bramb.kaše (7), kompot
Oběd II:  sedlčanský zeleninový salát (hermelín, žampióny) (3,7,10), pečivo (1a), ovoce
Oběd III: tvarohové knedlíky s meruňkami sypané skořicí(polot.) (1a,3,7), zakysaná smetana (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  3.2.
Polévka: česneková krémová (1a,6,7)
Oběd I:   hovězí maso na zelenině (1a,9), těstoviny (1a), moučník

Oběd II:  rizoto s kuřecím masem a játry (7), zel.salát, moučník
Oběd III: zapečená brokolice s rajčaty, vejci a sýrem (3,7), brambor (7), zel.salát, moučník
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek    4.2.  nevaří se

Polévka:
Oběd I:
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  17.1. - 21.1.2021

Pondělí 17.1.

Polévka: dýňovo-bramborová (7)
Oběd I:   přírodní krůtí plátek (7), špenátový kuskus (1a), ovoce
Oběd II:  plněný bramborový knedlík s uzeninou (1a,3), kys.zelí (12), ovoce
Oběd III: smažený hermelín (polot.) (1a,7), brambor, tat.om. (3,7,10), zelenina 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý     18.1.

Polévka:  fazolová s kapustou (6)
Oběd I:    pečené kuře po srbsku (1a), rýže, kompot/zel.salát
Oběd II:   pečená treska s kukuřičnou krustou (3,4,6,7,9,10), bramborovo-celerové pyré (7), kompot/zel.salát
Oběd III:  nudle s tvarohem (1a,7), kompot/zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   19.1.
Polévka:  hovězí z vaječné jíšky (1a,3,9)
Oběd I:    hovězí plátek na žampiónech (1a), brambor, zelenina
Oběd II:   drůbeží hamburger (1a,1c,10), zel.salát
Oběd III:  rizoto s chřestem, rajčaty a parmezánem (7), zel.salát

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  20.1. 
Polévka:   hlívová se zeleninou (6,9)
Oběd I:     vepřový marinovaný plátek(na medu) (1a,6,10,11), bramb.kaše (7), zel.salát

Oběd II:    cizrnový salát s tuňákem a zeleninou (4,7,10), pečivo (1a), moučník
Oběd III:   tortelliny plněné ricotou a špenátem (1a,3,7), sýrová omáčka (1a,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek   21.1.

Polévka:  zeleninová s jáhlami (9)
Oběd I:    kuřecí plátek na paprice (1a), housk.knedlík (1a,3,7)/ těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:   pečená jitrnice (1a), kočičí tanec (brambory, kys.zelí), ovoce
Oběd III:  mexické fazole, rýže, zelenina, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ