Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:       17.8. - 21.8.2020

Pondělí            17.8.
Polévka:               hovězí s vaječnou jíškou (1a,3,7,9)
Oběd I:                 kuřecí nudličky na paprice (1a,7), těstoviny (1a), ovoce 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý                18.8.
Polévka:                květáková (1a,6,7,9,10)
Oběd I:                  švýcarský špíz (sýr,salám, 1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory, tatarská omáčka (3,7,10)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa               19.8.
Polévka:                 bramborová sklenná (1a,3,6,7,9)
Oběd I:                   vepřová pečeně (1a), dušený špenát (1a,3,7), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13) 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek              20.8.
Polévka:                 hrachová (1a,6)
Oběd I:                   srbské rizoto se sýrem (7), okurka, ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek                  21.8.
Polévka:                slepičí s těstovinou (1a,3,9)
Oběd I:                  domácí sekaná pečeně (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      6.7. - 10.7.2020

Pondělí          6.7.
Polévka:           státní svátek
Oběd I:             státní svátek
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý             7.7.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:            hovězí s vaječnou jíškou (1a,3,7,9)
Oběd I:              přírodní kuřecí plátek (1a,3,7), rýže, kompot
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa            8.7.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:            žampiónový krém (1a,3,6,7,9)
Oběd I:              hovězí guláš (1a), těstoviny (1a)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek            9.7.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:              celerová (1a,6,7,9)              
Oběd I:                pečený karbanátek s nivou
(1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek              10.7.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:            uzená s kroupami (1a,6,7,9)
Oběd I:              zapečené těstoviny s uzeninou (1a,3,6,7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:       13.7. - 17.7.2020

Pondělí            13.7.
Polévka:            květáková (1a,6,7,9,10)
Oběd I:              špagety s mletým vepřovým masem a sýrem (1a,3,7,9,10,11), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý               14.7.
Polévka:            hrachová (1a,6)
Oběd I:              krůtí plátek se šunkou a sýrem (1a,3,6,7), rýže
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa             15.7.
Polévka:            slepičí s těstovinou (1a,3,9)
Oběd I:              svíčková na smetaně (1a,7,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek           16.7.
Polévka:           koprová (1a,3,6,7)
Oběd I:             smažený kuřecí řízek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), okurka
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek              17.7.
Polévka:             kmínová s vejcem (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:               vepřové výpečky (1a,12), dušený špenát (1a,3,7), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     24.8. - 28.8.2020

Pondělí        24.8.  výdej obědů 11.30 - 13.00 h
Polévka:           pórková s vejcem (1a,3,6,7,9)
Oběd I:             smažený holanský řízek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý            25.8.  výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:            gulášová (1a,6), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:              kuskus s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,6,7,9,10,13)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa           26.8.  výdej obědů  11.30 -13.00 h
Polévka:             zeleninová (1a,6,7,9)
Oběd I:               hovězí maso na žampiónech (1a,7), domácí houskový knedlík (1a,3,7)
Oběd II:              
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek           27.8.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:             slepičí s játrovou rýží (1a,c,3,5,6,7,8,9,11,13)
Oběd I:               vepřový šleh (1a,3,6,7,9,10,13), rýže
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek               28.8.  výdej obědů 11.30 - 13.00 h
Polévka:              fazolová (1a,6,7,9)
Oběd I:                zapečený kuřecí plátek s brokolicí a sýrem (1a,3,7), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ