Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    8.6. - 12.6.2020

Pondělí       8.6.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:        koprová (1a,3,6,7)
Oběd I:          maďarský karbanátek
(1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý          9.6.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:          francouzská (1a,7,9)
Oběd I:            kuře na paprice (1a,7), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa         10.6.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:           fazolová (1a,6,7,9)
Oběd I:             sklepnická pochoutka (1a), rýže
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek         11.6.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:           slepičí s kapáním (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:             smažené rybí filé
(1a,c,3,4,5,6,7,8,11,13), bramborový salát s majonézou (3,9,10)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek             12.6.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:            dýňová (1a,7)
Oběd I:              záhorácký závitek (1a,3,6,7,9,10,12), bramborový knedlík
(1a,3,7,9,13), cereální tyčinka
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      1.6. - 5.6.2020

Pondělí           1.6.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:           gulášová (1a), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:             kynuté knedlíky s povidly sypané tvarohem (1a,3,7,12), bílá káva (1a,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý              2.6.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:            pórková (1a,6,7,9)
Oběd I:              zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (6,7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa            3.6.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:            žampiónový krém (1a,3,6,7,9)
Oběd I:              cikánská hovězí pečeně (1a), rýže
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek           4.6.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:            česneková s bramborem (3,7,9)
Oběd I:              smažený květák (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory, tatarská omáčka (3,7,10), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek               5.6.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:             hovězí s těstovinou (1a,3,7,9)
Oběd I:               vepřová pečeně (1a), dušený špenát (1a,3,7), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    15.6. - 19.6.2020

Pondělí        15.6.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:         kapustová (1a,6,7,9)
Oběd I:           čevabčiči (1,3), cibule, hořčice (10), brambory (7), ovoce 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý           16.6.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:          z rybího filé (1a,4,7,9)
Oběd I:            vepřové žebírko po srbsku (1a,3,6,7,9,10), rýže
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa          17.6.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:            slepičí s vaječnou jíškou (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:              pečené kuře na zelí (1a,3,7,12), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek         18.6.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:            hovězí s játrovou rýží (1a,c,3,5,6,7,8,9,11,13)
Oběd I:              čočka nakyselo (1a), párek (1a), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), oplatek
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek            19.6.  výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:            zeleninová s ovesnými vločkami (1d,6,7,9)
Oběd I:              švýcarský špíz (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory, tatarská omáčka (3,7,10)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ