Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     18.1. - 22.1.2021

Pondělí         18.1.    výdej obědů 11.30 - 13.00 h
Polévka:         zelná s klobásou (1,7,12)
Oběd I:           pečený filet z mořské štiky (4,7), brambory (7), kukuřičný salát

Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý             19.1.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h    
Polévka:         hrstková (1a,6,7,9)
Oběd I:           kuřecí plátek na paprice (1a,7), těstoviny (1a), moučník (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa             20.1.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:           hovězí s pórkem a jáhlami (7,9)
Oběd I:             selská vepřová pečeně (1a), kysané zelí (1a,12), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek             21.1.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:            špenátová (1a,3,6,7,9)
Oběd I:              smažený mletý řízek se sýrem (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek                22.1.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:             česneková krémová (1a,7,12)
Oběd I:               pečený krůtí závitek se zeleninovou náplní (1a,3,6,7,9,10,13), rýže, zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     25.1. - 29.1.2021

Pondělí        25.1.
Polévka:           kmínová s kapáním (1a,3,7,9)       
Oběd I:             vepřová panenka v houbovo-smetanové omáčce (1a,7), karlovarský knedlík (1a,c,3,5,6,7,8,11,13)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý            26.1.
Polévka:          hlívová s bramborem a zeleninou (1a,6,7,9)
Oběd I:            přírodní krůtí plátek (1a,3,7), brambory, fazolové lusky se slaninou
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa          27.1.
Polévka:          hrachová (1a,6)
Oběd I:            lasagne s vepřovým masem (1a,7), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek         28.1.
Polévka:          kapustová (1a,6,7,9)
Oběd I:            pečený losos (4,7), bramborový salát s majonézou (3,9,10)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek            29.1.
Polévka:         hovězí s těstovinou (1a,3,7,9)
Oběd I:           kuřecí směs v bramboráku (1a,3,6,7,9,13), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ