Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      7.2. - 11.2.2021

Pondělí          7.2.
Polévka:          hovězí s drožďovou jíškou (1a,3,7,9)
Oběd I:            smažený mletý řízek se sýrem (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:           těstoviny s mletým krůtím masem a drcenými rajčaty (1a,3,6,7,9,13), ovoce
Oběd III:          vegetariánské nudličky po čínsku (1a,6,9), rýže, ovoce

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:          lovecký závitek (1a,3,7), rýže, ovoce, jogurt (7)
Večeře II:         uzený sýr (7), máslo (7), sójový rohlík (1a,6), zelenina, ovoce, jogurt (7)

Úterý              8.2. 
Polévka:          hovězí s pórkem a jáhlami (7,9)
Oběd I:            selská vepřová pečeně (1a), zelí kysané (1a,12), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), ovoce
Oběd II:           pečený losos na másle (4,7), zeleninový kuskus (1a,6,7,9)
Oběd III:          langoš s kečupem, česnekem a sýrem (1a,7), jogurt (7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         kuřecí plátek gyros (1a,3,7), brambory, ovoce, kiri křup
Večeře II:        závin s makovou náplní (1a,3,7,12,13), granko (6,7), ovoce, kiri křup
Středa            9.2.
Polévka:         rajská s těstovinou (1a,3,6,7,9)
Oběd I:           čočka nakyselo (1a), párek (1a), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), mléčný dezert (7)
Oběd II:          vepřový špíz s rajčaty (1a,3,6,7,9,10), brambory, tatarská omáčka (3,7,10), zeleninový salát
Oběd III:         špenátové lasagne (1a,6,7), mléčný dezert (7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         těstovinové rizoto s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7), okurka, ovoce, oplatek
Večeře II:        smetánek vanilka+kakao, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce, oplatek
Čtvrtek          10.2.
Polévka:         lámanková s vejcem (1a,3,6,7,9,10)
Oběd I:           kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1a,3,6,7,9,13), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:          nákyp z rybího filé (1a,3,4,5,6,7,8,11,13), šťouchané brambory, zeleninový salát
Oběd III:         dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1a,3,7), ovoce, granko (6,7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         domácí sekaná pečeně (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), okurka, ovoce, mléčný řez (7)
Večeře II:        vaječná smaženka 2 ks (1a,b,3,5,6,7,8,9,10,11,13), ovoce, mléčný řez (7)
Pátek             11.2.
Polévka:          slepičí s rýžovými nudlemi (1a,9)
Oběd I:            hovězí guláš (1a), domácí houskový knedlík (1a,3,7), fit tyčinka
Oběd II:           krůtí prsa po andalusku (1a,3,7), rýže, fit tyčinka
Oběd III:          zeleninové opečenky (1a,c,3,5,6,7,8,9,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát, fit tyčinka

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      14.2. - 18.2.2022

Pondělí           14.2.   výdej obědů  11.25 - 13.00 h
Polévka:            květáková
Oběd I:              luhačovický špaček, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý              15.2.   výdej obědů  11.25 - 13.00 h
Polévka:             hovězí s drobením
Oběd I:               
vepřový závitek hukvaldský (žamp.), rýže
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa            16.2.    výdej obědů  11.25 - 13.00 h
Polévka:              čočková
Oběd I:                smažený sýr, brambory, tatarská omáčka             
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek           17.2.     výdej obědů  11.25 - 13.00 h
Polévka:              uzená s bramborem a kroupami
Oběd I:                kuře na zelí, bramborový knedlík
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek              18.2.   výdej obědů  11.25 - 13.00 h
Polévka:              slepičí se šunkovým svítkem
Oběd I:                frankfurtská hovězí pečeně, domácí houskový knedlík
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     17.1. - 21.1.2022

Pondělí         17.1.
Polévka:         dýňovo-bramborová (1a,7)
Oběd I:           přírodní krůtí plátek (1a,3,7), špenátový kuskus/rýže, ovoce
Oběd II:          pečená treska s kukuřičnou krustou (3,4,7), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd III:         smažený hermelín (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory, tatarská omáčka (3,7,10), zelenina 

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        vepřový guláš (1a), těstoviny (1a), ovoce, dezert
Večeře II:       mléčný nápoj (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce, dezert

Úterý             18.1.

Polévka:        fazolová s kapustou a klobásou (1a,6,7,9)

Oběd I:          kuřecí plátek po srbsku (1a), rýže, kompot/zeleninový salát
Oběd II:         opečená jitrnice, kočičí tanec
(brambory, kysané zelí, 12)
Oběd III:        tortelliny plněné ricotou a špenátem (1a), sýrová omáčka (1a,6,7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       lasagne s mletým masem
(1a,7), ovoce, oplatek
Večeře II:      croasant s čokoládou
(1a), ovoce, oplatek

Středa            19.1.
Polévka:       hovězí s vaječenou jíškou (1a,3,7,9)
Oběd I:         hovězí plátek na žampiónech (1a,7), brambory, zelenina
Oběd II:        drůbeží hamburger (polot.1a,10,11), zeleninová obloha
Oběd III:       rizoto s chřestem, rajčaty, a parmezánem (6,7,9), zeleninový salát 

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       kuřecí stripsy (7), bramborová kaše (7), okurka, ovoce, monte snack
Večeře II:      chlebíček se šunkou 3 ks (1a,c,3,6,9,10,12), ovoce, monte snack
Čtvrtek           20.1.
Polévka:        hlívová se zeleninou (1a,6,7,9)
Oběd I:          vepřová krkovice na medu (1a,3,6,7,9,10,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:         cizrnový salát s tuňákem a zeleninou (4,7,9,10,11), sojový rohlík (1a,6), moučník (1a,3,7)
Oběd III:        mexické fazole, rýže, moučník (1a,3,7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       kuřecí čínská směs (1a,3,6,7,9,10,13), rýže, ovoce, jesenka
Večeře II:      přírodní žerve (7), sezamový uzel (1a,3,5,6,7,8,11,12,13), ovoce, jesenka
Pátek               21.1.
Polévka:       zeleninová s jáhlami (6,7,9)
Oběd I:         kuřecí plátek na paprice (1a,7), domácí houskový knedlík (1a,3,7)/těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:        plněný bramborový knedlík s uzeninnou (3,7,9,13), kysané zelí (1a,12), ovoce
Oběd III:       nudle s tvarohem (1a,3,7), kompot, ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     24.1. - 28.1.2021

Pondělí         24.1.
Polévka:           hrstková (1a,6,7,9)
Oběd I:             pečený karbenátek se špenátem (1a,c,3,5,6,7,8,11,13) bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:            kuřecí plátek na kari se smetanou (1a,3,6,7,9,10,13), rýže, moučník (1a,3,7)
Oběd III:           zeleninové ragú (7,9,10,11), rýže, moučník (1a,3,7)

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:          domažlické ragú (1a,3,7), těstoviny (1a), ovoce, permík
Večeře II:         activia jogurtový nápoj (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce, perník 

Úterý             25.1.
Polévka:           frankfurtská (1a,6,7)
Oběd I:             vepřové kostky na kmíně (1a), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:            pečený krůtí stehenní plátek (1a,3,7), dušená kapusta (1a), brambory, ovoce
Oběd III:           žemlovka s jablky a tvarohem (1a,3,5,6,7,8,9,10,11,13), bílá káva (1a,7), ovoce

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:          rybí filé na másle (4,7), bramborová kaše (7), polníček, ovoce, fit tyčinka   
Večeře II:         hermelínový salát (3,7), sezamové pečivo 2 ks (1a,b,d,11), ovoce, fit tyčinka
Středa             26.1.
Polévka:          pórková (1a,6,7,9)
Oběd I:            hovězí chilli con carne (1a), rýže, zelenina
Oběd II:           pečený filet z tresky (4,7,9,11), brokolicový salát s grilovanou zeleninou (9)
Oběd III:          dušená míchaná zelenina (7), zapečené brambory se sýrem (7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         smažené kuřecí paličky (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), okurka, ovoce, jogurt (7)
Večeře II:        selský koláč mix (tvaroh,meruňka, jahoda, 1a,3,7,12) 3 ks, ovoce, jogurt (7)
Čtvrtek           27.1.
Polévka:         bramborový krém s cizrnou (1a,6,7,9)
Oběd I:           zapečený krůtí plátek s rajčaty a mozzarellou (1a,3,7), hranolky (7), tatarská omáčka (3,7,10), zeleninový salát
Oběd II:          zvěřinový guláš (1a,7,9,10,11), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13),cibule, oplatek
Oběd III:         italský těstov. salát s česnek. zálivkou (1a,3,7), selský rohlík (1a,b,c,d,3,5,6,7,8,9,10,11,13), oplatek   

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        vepřový plátek na žampiónech (1a), rýže, ovoce, kinder mléčný řez
Večeře II:       paštika májka, tmavý rohlík 2 ks (1a,c,d,3,6,7,11), ovoce, kinder mléčný řez
Pátek              28.1.
Polévka:         slepičí s nudlemi (1a,3,9)
Oběd I:           hamburská vepřová kýta (1a,6,7,9,10), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:          obalovaná treska s bylinkovou omáčkou (polot.,1a,4,7,10), brambory, zeleninový salát
Oběd III:         čočkový eintopf s bramborem (1a,7,9,12), chléb (1a,b,3,5,6,7,8,9,10,11,13), jogurt (7)

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      31.1. -4.2.2022

Pondělí          31.1.
Polévka:           bramborová sklenná (1a,3,6,7,9)
Oběd I:             pečený krůtí závitek s jablkem a sýrem (1a,3,7), brambory, zeleninový salát
Oběd II:            masové kuličky v houbovo-smetanové omáčce (1a,3,7), široké nudle (1a,3)
Oběd III:           rýžovo-zeleninový nákyp (3,6,7,9,10,11), červená řepa, moučník (1a,3,7)
 
Snídaně:          dle výběru
Večeře I:          vepřová pečeně (1a), špenát dušený (1a,3,7), bramb. knedlík (1a,3,7,9,13), ovoce, sýrové nitě (7)   
Večeře II:         koblihový šátek s jablkovou náplní 3 ks (1a,3,7,12), ovoce, sýrové nitě (7)

Úterý              1.2.
Polévka:           hovězí s vaječnou jíškou (1a,3,7,9)
Oběd I:             vepřové žebírko lašské (
kopr, smetana,1a,7), rýže, ovoce
Oběd II:            zahalené rybí filé
(3,4,7,9,11), brambory (7), zeleninový salát
Oběd III:           čínské nudle se zeleninou (1a,3,6,7,9,10,11,13), ovoce

Snídaně:           dle výběru 
Večeře I:           pečené kuřecí stehno (1a,3,7), rýže, kompot, ovoce, maxi king
Večeře II:          bageta se šunkou a sýrem (1a,6,7,11), ovoce, maxi king
Středa             2.2.
Polévka:           hrachová (1a,6)
Oběd I:             smažený kuřecí řízek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), kompot
Oběd II:            sedlčanský zelen. salát s česnek. zálivkou 
(hermelín, 1a,3,7), sezamový rohlík (1a,b,d,11), ovoce
Oběd III:           zapečená brokolice s rajčaty, vejci a sýrem (3,7), brambory (7), zeleninový salát

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:          špegety s vepřovým masem a sýrem (1a,3,7), ovoce, termix
Večeře II:         ovocná přesnídávka 2 ks, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce, termix 
Čtvrtek           3.2.
Polévka:           česneková krémová s bramborem (1a,7,12)
Oběd I:             hovězí maso na zelenině (1a,7,9), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:            rizoto s kuřecím masem a játry (1a,3,7), zeleninový salát
Oběd III:           kynuté knedlíky s meruňkami sypané tvarohem (1a,3,7,12), bílá káva (1a,7), ovoce

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Pátek              4.2.
Polévka:           slepičí s kapáním (1a,3,7,9)
Oběd I:             pikantní vepřová směs v bramboráku (1a,3,6,7,9,10,13), sýr (7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ