Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    26.4. - 30.4.2021

Pondělí       26.4.  
Polévka:        dýňová (1a,7)
Oběd I:          vepřová směs se zeleninou (1a,3,6,7,9,10,13), bramborák (1a,3,7), zeleninová obloha
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       špagety s mletým masem a sýrem (1a,3,7,9,10,11), ovoce
Večeře II:

Úterý          27.4.
Polévka:         gulášová (1a)
Oběd I:           bavorský knedlík s povidlím sypaný mákem, pudinkový krém (1a,3,7,12), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        mexický guláš, rýže (1a,7), oplatek
Večeře II:
Středa         28.4.

Polévka:         vločková (1d,3,7,9)

Oběd I:           pečené kuřecí stehno (1a,3,7), rýže, zeleninový salát

Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         smažený sýr (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory, tatarská omáčka (3,7,10), ovoce
Večeře II:

Čtvrtek         29.4.
Polévka:          slepičí s těstovinou (1a,3,9)
Oběd I:            svíčková na smetaně (1a,7,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:          těstoviny s kuřecím masem a brokolicí (1a,3,6,7,9,13), ovoce
Večeře II:
Pátek            30.4.
Polévka:         luštěninová se zeleninou (1d,7,9)
Oběd I:           čevabčiči
(1a,3), brambory, hořčice (10), cibule, moučník (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:        19.4. - 23.4.2021 

Pondělí             19.4.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:               hráškový krém (1a,7,9),
Oběd I:                 zapečený kuřecí plátek s broskví a sýrem (1a,7), rýže, zel.salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý                20.4.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:                z červené čočky (4,7,9) 
Oběd I:                  smažený mletý řízek se sýrem (1a,3,7)bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa              21.4.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:                 slepičí s celestýnskými nudlemi (1a,3,9)
Oběd I:                   králík Ala bažant (1a,9)špenátové knedlíky (1a,3,7), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek             22.4.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:                 frankfurtská s bramborem (1a,7), pečivo (1a,1c)
Oběd I:                   bramborové šišky s mákem (1a,3,7), kompot
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek                 23.4.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:                   zeleninová s jáhlami (9)
Oběd I:                     krůtí plátek ve smetanovo -hořčicové omáčce (1a,7,10,12), opékané brambory 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ