Pondělí 18.1. výdej obědů 11.30 - 13.00 h |
Polévka: zelná s klobásou (1,7,12) Oběd I: pečený filet z mořské štiky (4,7), brambory (7), kukuřičný salát Oběd II: Oběd III: Snídaně: Večeře I: Večeře II: |
Úterý 19.1. výdej obědů 11.30 - 13.00 h |
Polévka: hrstková (1a,6,7,9) Oběd I: kuřecí plátek na paprice (1a,7), těstoviny (1a), moučník (1a,3,7) Oběd II: Oběd III: Snídaně: Večeře I: Večeře II: |
Středa 20.1. výdej obědů 11.30 - 13.00 h |
Polévka: hovězí s pórkem a jáhlami (7,9) Oběd I: selská vepřová pečeně (1a), kysané zelí (1a,12), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13) Oběd II: Oběd III: Snídaně: Večeře I: Večeře II: |
Čtvrtek 21.1. výdej obědů 11.30 - 13.00 h |
Polévka: špenátová (1a,3,6,7,9) Oběd I: smažený mletý řízek se sýrem (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát Oběd II: Oběd III: Snídaně: Večeře I: Večeře II: |
Pátek 22.1. výdej obědů 11.30 - 13.00 h |
Polévka: česneková krémová (1a,7,12) Oběd I: pečený krůtí závitek se zeleninovou náplní (1a,3,6,7,9,10,13), rýže, zeleninový salát Oběd II: Oběd III: Snídaně: Večeře I: Večeře II: |
Iveta Formáčková hlavní kuchařka | Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt. Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny Změna jídelního lístku vyhrazena. | Marie Musilová |
Pondělí 25.1. |
Polévka: kmínová s kapáním (1a,3,7,9) Oběd I: vepřová panenka v houbovo-smetanové omáčce (1a,7), karlovarský knedlík (1a,c,3,5,6,7,8,11,13) Oběd II: Oběd III: Snídaně: Večeře I: Večeře II: |
Úterý 26.1. |
Polévka: hlívová s bramborem a zeleninou (1a,6,7,9) Oběd I: přírodní krůtí plátek (1a,3,7), brambory, fazolové lusky se slaninou Oběd II: Oběd III: Snídaně: Večeře I: Večeře II: |
Středa 27.1. |
Polévka: hrachová (1a,6) Oběd I: lasagne s vepřovým masem (1a,7), ovoce Oběd II: Oběd III: Snídaně: Večeře I: Večeře II: |
Čtvrtek 28.1. |
Polévka: kapustová (1a,6,7,9) Oběd I: pečený losos (4,7), bramborový salát s majonézou (3,9,10) Oběd II: Oběd III: Snídaně: Večeře I: Večeře II: |
Pátek 29.1. |
Polévka: hovězí s těstovinou (1a,3,7,9) Oběd I: kuřecí směs v bramboráku (1a,3,6,7,9,13), ovoce Oběd II: Oběd III: Snídaně: Večeře I: Večeře II: |
Iveta Formáčková hlavní kuchařka | Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt. Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny Změna jídelního lístku vyhrazena. | Marie Musilová |