Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      27.1. - 31.1.2020 

Pondělí         27.1.
Polévka:         uzená s bramborem a kroupami (1a,6,7,9)
Oběd I:           rajská omáčka s masovými knedlíčky (1a,3,5,6,7,8,9,11,13), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:          obalovaná treska s bylinkovou omáčkou (polot., 1a,4,7,10), brambory (7), zeleninový salát
Oběd III:         zeleninové rizoto se sýrem (7), moučník (1a,3,7)

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        vepřový přírodní plátek (1a,7), rýže, ovoce
Večeře II:
       
listový hřeben s ořechovou náplní 3 ks (1a,3,8), kakao (1a,3,7), ovoce
Úterý           28.1.
Polévka:         krupicová s vejcem (1a,3,7,9)
Oběd I:           zapečený kuřecí plátek s jablky a sýrem (1a,3,7), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:          hovězí plátek, žampiónová omáčka (smetana,1a,7), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce 
Oběd III:         hrachový kotlík (6,7), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), jogurt (7), ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        kuřecí soté s mandlemi (1a,3,6,7,8a,9,13), těstoviny (1a), ovoce
Večeře II:       vajíčková pomazánka (3,7,10), dalamánek 2 ks (1a,c,d,3,5,6,7,8,12,13), ovoce
Středa          29.1.
Polévka:         ruský boršč (1a,6,7,9)
Oběd I:           mexická krůtí směs (1a,3,6,7,8,13), rýže, ovoce 
Oběd II:          pečená jitrnice, kočičí tanec (12), ovoce
Oběd III:         bramborové šišky sypané mákem (1a,3,7), kompot, kakao (1a,3,7), ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         smažené kuřecí paličky (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7),oplatek
Večeře II:        ovocný jogurt (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), oplatek
Čtvrtek         30.1.
Polévka:         z červené čočky (1a,6,7,9)
Oběd I:           znojemský vepřový plátek (1a,10), brambory, fit tyčinka
Oběd II:          pizza se šunkou a sýrem (1a,3,6,7,9,10,11), fit tyčinka
Oběd III:         těstovinový salát se zeleninou a jogurtovou zálivkou (1a,3,7), sójový rohlík (1a,6), fit tyčinka

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Pátek            31.1.    výdej obědů 11.30 - 13.00 h 
Polévka:         hovězí s těstovinou (1a,3,7,9)
Oběd I:           vepřová pikantní směs v bramboráku (1a,3,6,9,10,13), sýr (7), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     3.2. - 7.2.2020 

Pondělí         3.2.
Polévka:          vločková (1a,3,7,9)
Oběd I:            hovězí guláš (1a), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:           pečený losos (4,7), čočka po indicku (1a,3,6,7,9,10,13)
Oběd III:          zapečené brambory se sýrem (7), dušená míchaná zelenina (7,9), ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         pikantní vepřová směs (1a,3,6,7,9,10,13), rýže, musli tyčinka
Večeře II:
        
paštika májka, rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), musli tyčinka
Úterý            4.2.
Polévka:          kapustová s bramborem (1a,6,7,9)
Oběd I:            smažený vepřový řízek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát/kompot
Oběd II:           zapečené špagety s kuřecím masem rajčaty a sýrem (1a,7) , ovoce
Oběd III:          zeleninové ragú (7,9,10,11), rýže, moučník (1a,3,7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         kuřecí maso na žampiónech (1a,3,7), brambory, ovoce
Večeře II:        kefírové mléko (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Středa           5.2.
Polévka:          hovězí s masovou rýží a těstovinou (1a,7,9,10,11)
Oběd I:            krůtí plátek v bylinkové omáčce (1a,7,8d), rýže, zelenina, ovoce
Oběd II:           mozaiková sekaná s tuňákem (1a,3,4,7), šťouchané brambory, zeleninový salát
Oběd III:          těstoviny s grilovanou zeleninou a sýrem (1a,7,9,10,11), zelenina, ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         nudle s mákem/tvarohem (1a,3,7), kompot, kakao (1a,3,7), ovoce
Večeře II:        obložený chlebíček se šunkou 3 ks (1a,3,6,9,10,12), ovoce
Čtvrtek          6.2.
Polévka:         hrachová (1a,6)
Oběd I:           přírodní vepřový plátek (1a,7), fazolové lusky se slaninou, brambory, jogurt (7)
Oběd II:          rizoto s kuřecím masem a játry (1a,3,7), zeleninový salát, jogurt (7)
Oběd III:         listové šátečky s jablky (1a,3,6,8,11), kakao (1a,3,7), ovoce, jogurt (7)

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        kuře na zelí (1a,3,7,12), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), ovoce
Večeře II:       špičky duo (1a,3,7), kakao (1a,3,7), ovoce
Pátek            7.2.
Polévka:         slepičí s kapáním (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:           vepřové maso s kořenovou zeleninou (1a,3,6,7,8,9,10), opečené brambory, zeleninový salát
Oběd II:          pečené kachní prso (1a,), červené zelí (1a,12), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13)
Oběd III:         guláš z hlívy ústřičné (1a), chléb (1a,c,3,6,7,8,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:       10.2. - 14.2.2020 

Pondělí           10.2.
Polévka:       zeleninová
Oběd I:         kuřecí Kung Pao, rýže, ovoce
Oběd II:        pečený sumeček v jogurtové marinádě, brambory, zeleninový salát
Oběd III:       dušený špenát, vařené vejce, bramborový knedlík, ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      zapečené těstoviny s uzeným masem, okurka, kinder mléčný řez
Večeře II:
     
sýr veselá kráva, máslo, paniny 2 ks, kinder mléčný řez
Úterý               11.2.
Polévka:       gulášová, pagáč
Oběd I:         sekaný řízek po maďarsku, brambory, zeleninový salát/kompot
Oběd II:        rizoto s králičím masem a zeleninou, zeleninový salát/kompot 
Oběd III:       rýžová kaše se skořicí, kompot, ovoce, kakao

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      kuřecí plátek s broskví a sýrem, rýže, ovoce 
Večeře II:     ševcovský mls, sezamový uzel 2 ks, ovoce
Středa              12.2.
Polévka:      hovězí se strouháním
Oběd I:        svíčková na smetaně, domácí houskový knedlík, ovoce 
Oběd II:       bramborová musaka s kuřecím masem, zeleninový salát
Oběd III:      červená čočka s mrkví, cuketová lodička, pagáč, ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     smažené rybí filé, brambory, okurka, ovoce
Večeře II:    čokoládový pudink 2 ks, loupáček 2 ks, kakao, ovoce
Čtvrtek            13.2.
Polévka:      hráškový krém
Oběd I:        špagety s krůtím masem a sýrem, šlehaný tvaroh
Oběd II:       švýcarský špíz (salám, sýr cihla), brambory, tatarská omáčka, šlehaný tvaroh
Oběd III:      pečená plněná paprika s rýží a tofu, brambory, zeleninový salát, šlehaný tvaroh

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     čočka na kyselo, párek, okurka, chléb, ovoce
Večeře II:    pizza rohlík 3 ks, ovoce
Pátek               14.2.
Polévka:       lámanková s vejcem
Oběd I:         vepřová krkovice na medu, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:        zapečená rýže s masovo-rybími koulemi a rajčaty, zeleninový salát
Oběd III:       těstoviny se sýrovou omáčkou a smaženou cibulkou, moučník, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:       20.1. - 24.1.2020 

Pondělí           20.1.
Polévka:           fazolová s párkem (1a,6,7,9)
Oběd I:             domácí sekaná pečeně (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), šťouchané brambory, okurkový salát s červenou cibulí, ovoce
Oběd II:            čínské nudle s kuřecím masem v sezamu (1a,3,6,7,9,11,13), ovoce
Oběd III:           rýžový nákyp se švestkami a jablky (3,7), ovoce, kakao (1a,3,7)

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:          vepřový plátek po španělsku (1a,3,10), rýže, ovoce
Večeře II:
          
pudinkový šáteček 3 ks (1a,3,7), kakao (1a,3,7), ovoce
Úterý               21.1.
Polévka:          bramborová (1a,6,7,9)
Oběd I:            hovězí chilli con carne (1a), rýže, zelenina, ovoce
Oběd II:           pečený rybí karbanátek se zeleninou (1a,c,3,4,5,6,7,8,9,10,11,13), brambory (7), zeleninový salát 
Oběd III:          sójové maso po čínsku (1a,3,6,7,9,10,13), divoká rýže, ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         vepřenky s cibulí (1a,c,3,5,6,7,8,10,11,13), brambory (7), okurka, kinder mléčný řez
Večeře II:        ovocná přesnídávka 2 ks, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), kinder mléčný řez
Středa             22.1.
Polévka:          česneková krémová (1a,7,12)
Oběd I:            kuřecí řízek se šunkou a sýrem (1a,c,3,5,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:           jelení kýta v šípkové omáčce (1a,3,7,9,10,11,13), bramborováý knedlík (1a,3,7,9,13), ovoce
Oběd III:          široké nudle se smetanovým špenátem a parmezánem (1a,3,7), ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1a,3,6,7,9,13), těstoviny, ovoce
Večeře II:        termix 2 ks, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Čtvrtek           23.1.
Polévka:          slepičí s nudlemi (1a,3,9)
Oběd I:            vepřová kýta na smetaně (1a,7,9,10), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:           pečený filet mahi s česnekem a slaninou (1a,4), bramborový salát s majonézou (3,9,10),ovoce
Oběd III:          zapečený květák s vejci a sýrem (1a,3,7), brambory (7), zeleninový salát, moučník (1a,3,7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         smažené rybí prsty (1a,4), bramborová kaše (7), ovoce
Večeře II:        kuřecí šunka, máslo (7), finský rohlík 2 ks (1a,b,c,3,5,6,7,8,11,13), zelenina ovoce
Pátek              24.1.
Polévka:          mrkvová s kukuřicí (1a,6,7,9)
Oběd I:            hrachová kaše s cibulkou (1a), párek, okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)
Oběd II:           zapečený krůtí plátek s rajčaty a mozzarellou (1a,3,7), brambory, zelenina, moučník (1a,3,7)
Oběd III:          langoš s kečupem, česnekem a sýrem (1a,7), ovoce, moučník (1a,3,7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:       17.2. - 21.2.2020 

Pondělí           17.2.
Polévka:          čočková
Oběd I:            kuřecí nudličky v sýrové omáčce, těstoviny, ovoce
Oběd II:           zahalené rybí filé, brambory, zeleninový salát
Oběd III:          lívance s džemem a šlehačkou, ovoce, kakao

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         bramborový guláš se salámem, chléb, oplatek
Večeře II:
         
laskymáček, loupáček 2 ks oplatek
Úterý               18.2.
Polévka:          hrstková
Oběd I:            srbské rizoto s vepřovým masem a sýrem, zeleninový salát
Oběd II:           zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem, tatarská omáčka, zeleninový salát 
Oběd III:          sekaná pečně ROBI, bramborová kaše, ovoce, zeleninový salát

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         krupicová kaše s čokoládou, kompot, ovoce
Večeře II:        těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou, sezamový rohlík, ovoce
Středa              19.2.
Polévka:          slepičí s celestýnskými nudlemi
Oběd I:            vepřová pečeně, kysané zelí, domácí houskový knedlík, ovoce
Oběd II:           kuskus s krůtím masem a zeleninou, zeleninový salát
Oběd III:          zapečené těstoviny se zeleninou a vejci, moučník

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurka, ovoce
Večeře II:        vlašský salát, rohlík 2 ks, ovoce
Čtvrtek             20.2.
Polévka:          dýňová
Oběd I:            hovězí maso po burgunsku (žampióny), bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:           drůbeží hamburger (polot.), ovoce
Oběd III:          slaný listový závin se špenátem, ovoce 

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         vepřové žebírko lašské, rýže, ovoce
Večeře II:        salám herkules, máslo, zelenina, sezamový uzel, ovoce
Pátek               21.2.
Polévka:          hovězí s játrovou rýží
Oběd I:            vepřový závitek s uzeným masem a vejcem, rýže, zeleninový salát
Oběd II:           rybí směs se zeleninou, opečené brambory, česnekový dresink, zelenina
Oběd III:          kovbojské fazole, vejce vařené, okurka, chléb, ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ