Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:        19.10. - 23.10.2020

Pondělí             19.10.
Polévka:            květáková s kari (1a,6,7,9,10)
Oběd I:              smažený vepřový řízek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), zeleninový salát
Oběd II:             hovězí plátek na smetaně (1a,7,9,10), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd III:            rizoto s pohankou a hlívou ústříčnou (6,7,9,10,12), zeleninový salát, ovoce

Snídaně:            dle výběru
Večeře I:            krůtí kostky na žampiónech (1a), těstoviny (1a), oplatek
Večeře II:
           salám herkules, máslo (7), tmavý rohlík (1a,3,7,11), oplatek

Úterý                20.10.
Polévka:           slepičí s masem a nudlemi (1a,3,9)
Oběd I:             kuřecí plátek Gyros (1a,3,7), rýže, pepitky
(luštenina) se zeleninou a čočkou (9)
Oběd II:            pečná tilápie (4,7), bramborovo-celerové pyré (7,9), zeleninový salát
Oběd III:           šopský salát (7), sezamový rohlík (1a,b,d,11), oplatek 

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:          čevabčiči , brambory, cibule, hořčice (10), ovoce
Večeře II:         koláček s tvarohem 3 ks (1a,3,7), kakao (1a,3,7), ovoce
Středa              21.10.
Polévka:           čočková (1a,6)
Oběd I:             vepřové maso s kořenovou zeleninou (1a,3,6,7,9,10), opečené brambory (7,9,10,11), zeleninový salát
Oběd II:            tortila s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,6,7,9,10,13)
Oběd III:           tvarohové knedlíky s nugátem sypané skořicí
(polot.,1a), zakysaná smetana (7), bílá káva (1a,7), ovoce     

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:          čočka nakyselo
(1a), párek (1a), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Večeře II:         vajíčkový salát
(3,10), houska 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Čtvrtek             22.10.
Polévka:           krupicová s vejcem (1a,3,7,9)
Oběd I:             krůtí plátek v medovo-mandlové krustě (1a,3,6,7,8a,9,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:            fazolový guláš se salámem a bramborem (7), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), jogurt (7)
Oběd III:           široké nudle se sýrovou omáčkou a smaženou cibulkou (1,3,7), ovoce

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:          vepřová pikantní směs (1a,3,6,7,9,10,13), rýže, ovoce
Večeře II:         tavený sýr (7), máslo (7), rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Pátek                 23.10.
Polévka:           kapustová s bramborem (1a,6,7,9)
Oběd I:             rajská omáčka s masovými kuličkami (1a,3,5,6,7,8,9,11,13), těstoviny (1a), ovoce  
Oběd II:            zapečená dýně s mletým krůtím masem (3,7), opečené brambory (7,9,10,11), tatarská omáčka (3,7,10)
Oběd III:           špagety po zahradnicku se sýrem (1a,3,6,7,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)

Snídaně:           dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:       26.10. - 30.10.2020

Pondělí           26.10.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h


Polévka:            z kysaného zelí s klobásou (1a,7,12)

Oběd I:              pirohy s kuřecím masem a špenátem (1a,3,6,7,8,11), zeleninová obloha
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý              27.10.  výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:             hovězí s těstovinou (1a,3,7,9)
Oběd I:               znojemská hovězí pečeně (1a), rýže
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa            28.10.   státní svátek
Polévka:
Oběd I:
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek            29.10.  výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:               frankfurtská (1a,6,7)
Oběd I:                 maďarský karbanátek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek                30.10.  výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:                brokolicová (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:                  pikantní vepřová směs v bramboráku (1a,3,6,7,9,10,13), sýr (7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      2.11.- 6.11.2020   

 

Pondělí         2.11.  výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:           zeleninová (1a,6,7,9)
Oběd I:             krůtí plátek ve smetanovo-houbové omáčce (1a,7), hranolky (7) 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý             3.11.  výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:          hrachová (1a,6)    
Oběd I:            hovězí chilli con carne
(1a), rýže, zelenina
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa            4.11.  výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:            hovězí polévka s pórkem a jáhlami (7,9)
Oběd II:             kuřecí plátek na hořčici s petrželí (1a,3,6,7,9,10,12), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek           5.11.  výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:            vločková (1d,3,7,9)
Oběd I:              pečený losos na másle (4,7), čočka po indicku (1a,3,6,7,9,10,13)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek              6.11.  výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:             polévka z kysaného zelí s klobásou (1a,7,12)
Oběd I:               vepřový závitek přírodní (1a,3,10), domácí houskový knedlík (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ