Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:       16.3. - 20.3.2020

Pondělí           16.3.  výdej obědů  11-30 - 13.00 h
Polévka:         luštěninová (1a,6,7,9)
Oběd I:           vepřová pečeně (1a), dušený špenát (1a,3,7), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), ovoce
Oběd II:         
Oběd III:         

Snídaně:        
Večeře I:       
Večeře II:
       

Úterý             17.3.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:         žampiónový krém (1a,3,6,7,9)
Oběd I:           zapečený kuřecí plátek s brokolicí a sýrem (1a,3,7), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:         
Oběd III:         

Snídaně:        
Večeře I:           
Večeře II:       
Středa            18.3.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:        hovězí s pórkem a jáhlami (7,9)
Oběd I:          rajská hovězí pečeně (1a,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7)/těstoviny (1a)
Oběd II:         
Oběd III:       

Snídaně:        
Večeře I:         
Večeře II:       
Čtvrtek           19.3.   výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:         zelná s klobásou (1a,7,12)
Oběd I:           kuřecí plátek gyros (1a,3,7), rýže, cizrna s mrkví a paprikami, ovoce
Oběd II:         
Oběd III:         

Snídaně:        
Večeře I:       
Večeře II:       
Pátek               20.3.   
Polévka:       
Oběd I:          
Oběd II:         
Oběd III:       

Snídaně:       
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    

Pondělí
Polévka:      zeleninová
Oběd I:        segedínský guláš, domácí houskový knedlík, ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý
Polévka:       čočková
Oběd I:         smažený kuřecí řízek, brambory, zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa
Polévka:       slepičí s vaječnou jíškou
Oběd I:         kuřecí maso po čínsku, rýže, ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek
Polévka:        květáková
Oběd I:          domácí sekaná pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek
Polévka:        hovězí s těstovinou
Oběd I:          znojemská hovězí pečeně, rýže
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ