Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  18.12. - 22. 12.2017

Pondělí  18.12.

Polévka: hlívová se zeleninou (6,9)
Oběd I:   vepřová pečeně (1a,6,7), bramb.knedlík (1a,7), kys.zelí (12)
Oběd II:  těstoviny s kuřecím masem a brokolicí (1a,6), kečup, ovoce
Oběd III: sójové maso znojemské (1a,6,9), brambor, moučník (1a,3,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   19.12.

Polévka: slepičí s játrovou rýží (1a,3,9)
Oběd I:   kuřecí nudličky v bylinkové omáčce (1a,7,8d,10,11), rýže, zelenina
Oběd II:
  pečená treska (4,7,9,10), brambor (7), kukuřičný salát
Oběd III: slaný závin se špenátem (1a,3,7), zelenina, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  20.12.
Polévka: dýňovo-bramborová (7)
Oběd I:   smažený krůtí Cordon bleu (polot.) (1a,7), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd II:  pizza se šunkou a sýrem (1a,3,7), ovoce
Oběd III: houbové rizoto s paprikami a sýrem (7), zel.salát
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  21.12.
Polévka: hovězí s celestýnskými nudlemi (1a,3,9)
Oběd I:   španělský ptáček(faleš.) (1a,3,6,7,10), housk.knedlík (1a,3,7) / rýže

Oběd II:  tuňákové lasagne (1a,3,9)
Oběd III: zeleninové opečenky (1a,3,9), bramborov-fazolová kaše (7), kompot

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  22.12.

Polévka: koprová (1a,3,7)
Oběd I:   pečený karbanátek (1a,3,7), brambor (1a,7), okurkový salát s červenou cibulí, ovoce
Oběd II:  králičí hřbet na žampiónech (1a,3,7), rýže, ovoce
Oběd III: kuskusový nákyp s meruňkami (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  11.12. - 15.12.2017

Pondělí  11.12.

Polévka: vločková (1d,6,7,9)
Oběd I:   pečený krůtí závitek s hermelínem (6,7,10), brambor, zel.salát
Oběd II:  znojemská vepřová játra (1a,6), rýže, ovoce
Oběd III: široké nudle (1a), vařená brokolice, sýrová omáčka (1a,7), ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   12.12.

Polévka: bramborový krém s cizrnou (7)
Oběd I:   špagety s vepřovým masem a sýrem (1a,6,7) , ovoce
Oběd II:  pečená vinná klobása (1a,7), bramb.kaše (7), salát z kysaného zelí (12)
Oběd III: sýrová žemlovka (1a,3,7), zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  13.12.
Polévka: zelná s klobásou (1a,6,7,12)
Oběd I:   zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7), tat.om. (3,7,10), zel.salát
Oběd II:  těstovinové rizoto s tuňákem (1a,4,7), zel.salát
Oběd III: rýžovo-jogurtové šplalíčky s ovocem a šlehačkou (1a,6,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  14.12.
Polévka: hovězí s těstovinou (1a,9)
Oběd I:   přírodní kuřecí plátek (1a,7), rýže, vařená mrkev s hráškem, jogurt (7)

Oběd II:  kovbojské fazole, párek, chléb (1a,1b), kyselá okurka, jogurt (7)
Oběd III: smažený šmakoun (1a,3,7), brambor, tat.om. (3,7,10), zelenina

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  15.12.

Polévka: špenátová (3,6,7)
Oběd I:   hovězí plátek na slanině (1a,6,7), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:  pečený filet z kapra (4,7), bramb.salát(bez majon.) (3)
Oběd III: hrachový kotlík, chléb (1a,1b), moučník (1a,3,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:    8.1. - 12.1.2018

Pondělí  8.1.

Polévka: květáková (1a,6,7)
Oběd I:   smažený mletý řízek se sýrem (1a,3,7), bramb.kaše (7), kys.okurka
Oběd II:  pečené kuře Ala bažant (3,7), jasmínová rýže, zel.salát
Oběd III: široké nudle se smetanovým špenátem a parmezánem (1a,7), ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   9.1.

Polévka: slepičí s kapáním (1a,3,9)
Oběd I:   kuřecí plátek na kari (1a,6,7), kuskus s cirnou (1a), ovoce
Oběd II:  pečený krůtí stehenní plátek (7),brambor, dušená míchaná zelenina (7,9)
Oběd III: sýrové pirohy (1a,3,6,7), zel.salát

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  10.1.
Polévka: frankfurtská (1a,6,7)
Oběd I:   hovězí plátek v cibulovo-česnekové omáčce (1a,7), opék.brambory
Oběd II:  bulgur s tuňákem a zeleninou (1a,4), červená řepa
Oběd III: tvarohové knedlíky s ovocem sypané tvarohem (polot.) (1a,3,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  11.1.
Polévka: česneková s bramborem (3,6)
Oběd I:   krůtí svíčková na smetaně (1a,7,9), housk.knedlík (1a,3,7)

Oběd II:  čočka nakyselo, párek, kys.okurka,chléb (1a,1b)
Oběd III: zapečený květák s vejci a sýrem (3,7), brambor (7), zel.salát, oplatek

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  12.1.

Polévka: hrstková (1a,6,9)
Oběd I:   vepřové nudličky na paprice (1a,6,7), rýže, ovoce
Oběd II:  pečené rybí filé s kukuřičnou krustou (3,4,6,7,9,10), brambor (7), zel.salát
Oběd III: bramborový nákyp houbový (7), tat.om. (3,7,10),zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ