Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  23.1. - 27.1.2017

Pondělí  23.1.

Polévka: hovězí s špenátovým svítkem (1a,3,9)
Oběd I: kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1a,6,7), těstoviny (1a)
Oběd II: vepřová pečeně (3,7), brambor, dušená kapusta
Oběd III: fazolový guláš s bramborem a paprikami (7), chléb (1a,1b), moučník (1a,3,7) 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   24.1.

Polévka: kapustová s bramborem
Oběd I: hovězí guláš (1a,3,7), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce 
Oběd II: králičí maso na kari s těstovinami (1a,7), ovoce 
Oběd III: rýžovo- zeleninový nákyp (3,7), zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   25.1.
Polévka: bramborovo - žampiónová (7)
Oběd I: smažený mletý řízek se sýrem (1a,3,7), bramb.kaše (7), kompot
Oběd II: kuřecí řínská směs (6), rýže, zelenina
Oběd III: široké nudle (1a), vařená brokolice, pikantní omáčka (1a,6,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  26.1. 
Polévka: ruský boršč (1a,6,7,9)
Oběd I: vepřový plátek v hořčicové omáčce (1a,7,10), pažitková rýže, ovoce

Oběd II: chalupářské rybí filé (4,6,7,10), brambor (7), zel.salát
Oběd III: tvarohové knedlíky s kousky jahod sypané tvarohem (polot.) (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  27.1.

Polévka: slepičí s těstovinou (1a,9) 
Oběd I: krůtí plátek po andalusku (1a,10,11), brambor, zel.salát
Oběd II: hrachová kaše s cibulkou (7), párek, chléb (1a,1b), kyselá okurka, oplatek
Oběd III: slaný táč s cibulí, žampióny a nivou (1a,3,6,7), ovoce  

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  30.1. - 2.2.2017

Pondělí  30.1.

Polévka: cibulová se sýrem (7)
Oběd I: selská vepřová pečeně (1a,3,7), bramb.knedlík (1a,7), kys.zelí (12)
Oběd II: hovězí plátek Stroganov (žampióny), špecle (1a,3) 
Oběd III: zapečené brambory se sýrem (7), dušená míchaná zelenina (7,9), ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   31.1.

Polévka: hrachová (6)
Oběd I: pečený losos (4,7,10), brambor, česnekový dresink (3,7,10), vař.brokolice 
Oběd II: těstoviny s kuřecím masem a grilovanou zeleninou (1a,6), kečup 
Oběd III:  dukátové buchtičky s krémem (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   1.2.
Polévka: bramborová s pohankou (1a,9)
Oběd I: vepřové nudličky na paprice (1a,3,7), rýže, zel.salát
Oběd II: bramborová musaka s krůtím masem a květákem (1a,7), zel.salát
Oběd III: smažené žampióny (1a,3,7), brambor, tat.om. (3,7,10), zel.salát

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  2.2.
Polévka: slepičí s těstovinami (1a,9)
Oběd I: zapečený kuřecí plátek s jablky a sýrem (7), bramb.kaše (7), zel.salát

Oběd II: masové kuličky v rajčatové omáčce (1a,3,7,9), těstoviny (1a), ovoce
Oběd III: koprová omáčka (1a,7), housk.knedlík (1a,3,7), vařené vejce, ovoce
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  3.2. - nevaří se

Polévka:
Oběd I:

Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:   6.2. - 10.2.2017

Pondělí 6.2.

Polévka: brokolicová (1a,7)
Oběd I: znojemský vepřový plátek (1a,3,7,10), rýže, zel.salát
Oběd II: pečený pstruh (celý) (1a,4,7), brambor (7), zel.salát
Oběd III:  kapustový nákyp s tofu a sýrem (3,6,7), brambor (7), zel.salát
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  7.2. 

Polévka: pórková krémová (7,9)
Oběd I:  vepřová kýta na paprice (1a,3,7), housk.knedlík (1a,3,7),ovoce
Oběd II: uzené kuřecí stehno (1a,3,6,7), bramb.kaše (7), kompot 
Oběd III: bezmasá čína (žampióny) (6), divoká rýže, moučník (1a,3,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  8.2.
Polévka: hovězí s celestýnskými nudlemi (1a,3,9)
Oběd I: pečený karbanátek se špenátem a žampióny (1a,7), brambor (7), okurka
Oběd II: přírodní kuřecí plátek (7), zeleninový kuskus (1a,9), červená řepa
Oběd III: cizrna na paprice s pórkem (7), chléb (1a,1b), šleh.tvaroh (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  9.2.
Polévka: slepičí z vaječné jíšky (1a,3,9)
Oběd I: hovězí maso na zelenině (1a,3,7,9), těstoviny (1a), ovoce

Oběd II: pečený králík, šťouchané brambory, okurka
Oběd III: sýrová žemlovka (1a,3,7), zel.salát, ovoce
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  10.2.

Polévka: uzená s bramborem a kroupami (1a,9)
Oběd I: krůtí plátek v houbovo-smetanové omáčce (1a,7), hranolky/rýže
Oběd II: vepřové výpečky, čočka po srbsku, salát z červené řepy
Oběd III: lívance s tvarohem (polot.) (1a,3,7), borůvkový dip

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ