Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden: 17.9. - 21. 9. 2018

Pondělí 17.9.

Polévka: hrstková (1a,6,9)
Oběd I:   hovězí guláš (1a,6,7), housk.knedlík (1a,3,7) / těstoviny (1a), šleh.tvaroh (7) 
Oběd II:  kuřecí plátek Gyros (7), hranolky, kečup, zelenina, šleh.tvaroh (7) 
Oběd III: zeleninový bulgur s tofu (1a,6,9), zel.salát, šleh.tvaroh (7) 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý 18.9.

Polévka: čočková (6)
Oběd I:   špagety s vepřovým masem a sýrem (1a,6,7), ovoce
Oběd II:  pečený králík po staročesku, brambor, zel.salát
Oběd III: bramborové knedlíky se švestkami sypané mákem (1a,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  19.9.
Polévka: celerová (6,7,9)
Oběd I:   pečený karbanátek se sýrem (1a,3,7), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd II:  pečený losos (4,7,9,10), široké nudle s brokolicí a sezamem (1a,6,11)
Oběd III: dušený špenát (1a,3,7), brambor, vařené vejce, moučník (1a,3,7) 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 20.9.
Polévka: krupicová s vejcem (3,6,9) 
Oběd I:   krůtí plátek v bylinkové omáčce (1a,7,8,10,11), rýže, zelenina, ovoce

Oběd II:  kovbojské fazole, uzené vepřové maso, chléb (1a,1b), kys.okurka, moučník (1a,3,7), ovoce
Oběd III: pečená plněná paprika s cizrnovou náplní (1a,3,10), brambor (7), zel.salát , ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek 21.9.

Polévka: slepičí s játrovou rýží (1a,3,9)
Oběd I:   zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7), tat.om. (3,7,10),zel.salát
Oběd II:  těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a vejcem (1a,3,4), rohlík finský (1a,1b,1c,13)
Oběd III: langoš s kečupem, česnekem a sýrem (polot.) (1a,7) , ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  8.10. - 12.10.2018

Pondělí  8.10.

Polévka: zelná s klobásou (1a,6)
Oběd I:   sekaná pečeně s kapustou (1a,3,7), bramb.kaše (7), kys.okurka, ovoce
Oběd II:  přírodní kuřecí plátek (7), mexická rýže, zelenina, ovoce
Oběd III: tvarohové knedlíky s ovocnou nápní sypané tvarohem (polot.) (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   9.10.

Polévka: z rybího filé (1a,4,6,7,9)
Oběd I:   španělský ptáček (faleš.) (1a,3,6,7,10), rýže/housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:  králičí maso na kari v těstovinách  (1a,7), červ.řepa, ovoce
Oběd III: zapečené brambory se sýrem (7), dušená zelenina (7), moučník, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa 10.10.
Polévka: hrachová (6)
Oběd I:   vepřový plátek na zelených fazolkách (1a,6,7), opék.brambory, jogurt (7)
Oběd II:  halušky s uzeným masem a zelím (1a,12), jogurt (7)
Oběd III: těstoviny se zeleninou, sušenými rajčaty a parmezánem (1a,7,12)jogurt (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 11.10.

Polévka: zeleninová s jáhlovými vločkami (6,9)
Oběd I:   novohradský krůtí plátek (1a,12), těstoviny (1a), ovoce

Oběd II:  pečený žralok (4,7,9,10), brambor, jogurtový dresink s okurkou (7)
Oběd III: zapečená paprika s rýží a tofu (6,7), brambor (7), zel.salát, moučník


Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Pátek   12.10.

Polévka:  slepičí s rýžovými těstovinami (9)
Oběd I:    pečená kuřecí rolka se špenátem (polot.) (1a,3,6,7,10), brambor, zel.salát
Oběd II:   čočka po srbsku, vepřové výpečky, kys.okurka,chléb (1a,1b), moučník
Oběd III:   koprová omáčka (1a,7), vícezrnný knedlík (1a,3,7), vařené vejce, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  24.9. - 27.9.2018

Pondělí  24.9.

Polévka: gulášová (1a,6)
Oběd I:   vepřová pečeně (6,7), brambor, dušená mrkev, ovoce
Oběd II:  pirohy z listového těsta s tuňákem (1a,3,4,6,7), zel.salát, ovoce
Oběd III: kuskusový nákyp s meruňkami (1a,3,7), ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý    25.9.

Polévka: slepičí s nudlemi (1a,3,9)
Oběd I:   svíčková na smetaně (1a,7,9), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:  těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninouc(1a,3,7), sójový rohlík (1a,1b,6,11), ovoce
Oběd III: zapečený šmakoun se sýrem (3,7), brambor, tat.om. (3,7,10), zelenina, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  26.9.
Polévka: žampiónovo-bramborová (7)
Oběd I:   pečený kuřecí závitek se zeleninovou náplní (3,7,9), rýže, kompot, oplatek
Oběd II:  hrachová kaše s cibulkou (7), uzené vepřové maso, kys.okurka,chléb (1a,1b), oplatek
Oběd III: kapustové opečenky (1a,3), šťouchané brambory, zel.salát, oplatek

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  27.9.
Polévka: kmínová s vejcem (3,6,9)
Oběd I:   krůtí paprikáš (1a,7), těstoviny (1a), ovoce

Oběd II:  smažené rybí filé (1a,3,4,7), bramborový salát(majon.) (3,10), ovoce
Oběd III: rizoto s pohankou a hlívou ústřičnou (7,12), červená řepa, moučník (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek 

Polévka:
Oběd I:
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  1.10. - 5.10.2017

Pondělí  1.10.

Polévka:  hráškový krém (6,7)
Oběd I:    kuřecí soté se zeleninou (6), hranolky, zel.salát
Oběd II:   králík Ala bažant (1a,9), karlovarský knedlík (1a,3,7)/rýže, zel.salát
Oběd III:  těstovinový salát s rajčaty a brokolicí (1a,3,7,10), sezam.rohlík (1a,1b,11), ovoce

 Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý    2.10.

Polévka:  hovězí s pórkem a jáhlami 
Oběd I:    selská vepřová pečeně (1a,6,7), bramb.knedlík (1a,7), špenát (3,7), ovoce
Oběd II:   těstoviny s tuňákem a uzeným masem (žampióny) (1a,4), zel.salát, ovoce
Oběd III:  zapečená dýně s bramborami, zel.salát, ovoce

 Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   3.10.
Polévka:  bramborová (3)
Oběd I:    zapečený krůtí plátek s cuketou a hermelínem (1a,7), rýže/brambor, zel.salát
Oběd II:   masové kuličky ve fazolové směsi (1a,3,6,7), chléb (1a,1b), moučník
Oběd III:  špagety po zahradnicku se sýrem (1a,6,7,9), moučník

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  4.10.
Polévka:  frankfurtská (1a)
Oběd I:    přírodní vepřový plátek (6,7), bramb.kaše (7), zel.salát

Oběd II:   bulgur s krůtím masem a zeleninou (1a,7), zel.salát
Oběd III:  dukátové buchtičky s krémem (1a,3,7), ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek     5.10.

Polévka:  z červené čočky (7)
Oběd I:    hovězí maso na zelenině (1a,6,7,9), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:   pečený sumeček africký se zeleninou a sýrem (3,4,7,9,10), brambor, jogurt.dresink (7)
Oběd III:  smažená brokolice (1a,3,7), brambor, tat.om.(3,7,10), zelenina, ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ