(Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:   6.6. - 10.6.2016

Pondělí  6.6.

Polévka: kapustová se slaninou
Oběd I:  přírodní kuřecí plátek (7), bramb.kaše (7), cizrna s mrkví a paprikou
Oběd II: telecí maso na bylinkách (1a,6,7,8,10) , hrášková rýže
Oběd III: sýrová žemlovka (1a,3,7), zel.salát 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  7.6.

Polévka: žampiónový krém (1a,7)
Oběd I:  naháč z Vysočiny(vepřové maso) (6,7), brambor, zel.salát 
Oběd II: králičí maso na kari v těstovinách (1a,7), ovoce 
Oběd III: italský těstovinový salát (1a,3,7,10), sezamový rohlík (1a,1b,11), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  8.6.
Polévka: hrstková (6,9)
Oběd I: kuřecí Kung Pao (5,6,8), rýže, ovoce 
Oběd II: fazolová směs  s masovými knedlíčky (mleté maso+ryba) (1a,3,4,6,7), opeč.brambory, ovoc
Oběd III:  rýžovo-jogurtové špalíčky s ovocem a šlehačkou (1a,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  9.6.

Polévka: krupicová s vejcem (1a,3,6,9)
Oběd I: vepřový guláš (1a,6,7), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce

Oběd II: obalovaná treska s bylinkovou omáčkou(polot.) (1a,4,7,10), brambor (7), zel.salát
Oběd III: sójové maso Stroganov (žampióny) (1a,6,7,10), rýže, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Pátek  10.6.

Polévka: hovězí s celestýnskými nudlemi (1a,3,9)
Oběd I: krůtí plátek ve smetanovo-mandlové omáčce (1a,5,7,8,11,12), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II: plněný bramborový knedlík s uzeninou (1a,3), kys.zelí (12), ovoce 
Oběd III: zapečená brokolice s vejci a sýrem (1a,3,7), brambor (7), zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  13.6. - 17.6.2016

Pondělí  13.6.

Polévka: slepičí s játrovou rýží a těstovinou (1a,3,9)
Oběd I: smažený mletý řízek se sýrem (1a,3,7), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd II: krůtí maso na paprikách (1a,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd III: žemlovka s jablky a tvarohem (1a,3,7), ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  14.6. 

Polévka: pórková s kapáním (1a,3,7)
Oběd I: španělský ptášek (faleš.) (1a,3,6,7,10), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce 
Oběd II: pečený krůtí stehenní plátek (7), brambor, dušená kapusta, ovoce 
Oběd III: boloňská fazolová směs se špagetami a sýrem (1a,6,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  15.6.
Polévka: brokolicová (1a,7)
Oběd I: kuřecí soté se zeleninou (1a,3,6,7), hranolky, zel.salát
Oběd II: pečený filet z hejka (1a,4), citrónovo-máslová omáčka (1a,7,12) , široké nudle (1a)
Oběd III: zapečený šmakoun s cuketou a hermelínem (3,7), brambor (7), zel.salát
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 16.6. 

Polévka: hovězí s těstovinou (1a,9)
Oběd I: vepřová panenka v bylinkové omáčce (1a,6,7,8,10,11), rýže, zelenina

Oběd II: pečené filé Mahi Mahi na česneku a slanině (4), šťouchané brambory, zel.salát
Oběd III: halušky se zelím a smaženou cibulkou (1a,12), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Pátek  17.6.

Polévka: čočková (6)
Oběd I: zapečený květák s uzeným masem (3,7), brambor (7), zel.salát
Oběd II: rizoto s kuřecím masem a játry (7), zel.salát
Oběd III: dušená míchaná zelenina (1a,7,9), bramb.krokety se sýrem (1a,3,7), vař.vejce, moučník

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  23.5. - 27.5.2015

Pondělí  23.5.

Polévka: hráškový krém (6,7)
Oběd I: zapečený vepřový plátek s rajčaty a mozzarellou (1a,6,7), brambor, zel.salát
Oběd II: hovězí plátek na žampiónech (1a,6,7), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd III: mexická sójová směs (6,9), rýže, zel.salát 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  24.5. 

Polévka: z kysaného zelí (1a,7,12)
Oběd I: těstoviny s kuřecím masem a brokolicí (1a,6), kečup, ovoce 
Oběd II: pečený králík po staročesku, brambor, zel.salát 
Oběd III: kynuté buchty s mákem (1a,3,7), kakao (6,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  25.5.
Polévka: pórková krémová (7,9)
Oběd I: smažený kuřecí řízek (1a,3,7),bramb.kaše (7), kompot
Oběd II: zapečené těstoviny s lososem a špenátem (1a,4,7), zel.salát
Oběd III: jarní salát (brambory,zelenina, vejce) (3,7,10), finský rohlík (1a,1b,1c,3), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  26.5.
Polévka: uzená s bramborem a rýží (9)
Oběd I: vepřové nudličky na paprice (1a,6,7), rýže, zelenina, ovoce 

Oběd II: zahalené rybí filé (3,4,7), brambor (7), zel.salát, ovoce
Oběd III: kovbojské fazole, vařené vejce, okurka,chléb (1a,1b), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  27.5.

Polévka: hovězí s těstovinou (1a,9)
Oběd I: francouzské brambory (3,7), zel.salát
Oběd II: vepřové maso se šípkovou omáčkou (1a,6,7,12), bramb.knedlík (1a,3) 
Oběd III: plněné papriky s cizrnovou náplní (1a), gnocchi (bramb.nočky) (1a), rajčatová omáčka (1a,6)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  30.5. - 3.6.2016

Pondělí  30.5.

Polévka: ruský boršč (1a,6,7,9)
Oběd I: pečený kuřecí závitek se zeleninovou náplní (1a,3,7,9), rýže, zel.salát/kompot
Oběd II: pečený žralok (4,7), brambory (7), zel.salát/kompot
Oběd III: nudle s tvarohem (1a,7), kompot/zel.salát 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  31.5. 

Polévka: cibulová se sýrem (7)
Oběd I: hovězí po burgundsku (žampióny) (6,7,12), bramb.kaše (7), ovoce 
Oběd II: pirohy z listového těsta s tuňákem (1a,3,4,6,7)
, zel.salát, ovoce 
Oběd III: dušený špenát (1a,3,7), bramb.knedlík (1a,3), vařené vejce, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa 1.6. 
Polévka: fazolová (6)
Oběd I: špagety s vepřovým masem a sýrem (1a,6,7), ovoce
Oběd II: vepřový plátek znojemský (6,7,10), rýže, zelenina
Oběd III: smažený hermelín (1a,3,7), brambor, tat.om. (3,7,10), zelenina

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 2.6. 
Polévka: hovězí s pórkem a jáhlovými vločkami
Oběd I:  vepřová kýta na smetaně (1a,6,7,9,10), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce

Oběd II: plněný paprikový lusk pečený (1a,3,7), brambor (7), zel.salát
Oběd III: rýžovo-zeleninový nákyp (3,7), červená řepa, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  3.6.

Polévka: slepičí se strouháním (1a,9)
Oběd I: zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7), tat.om. (3,7,10), zelenina
Oběd II: čočka nakyselo, párek, okurka, chléb (1a,1b), moučník (1a,3,7)
Oběd III: těstoviny se žampiónovo-smetanovou omáčkou a parmezánem (1a,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ