Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  18.6. - 22.6.2018

Pondělí 18.6.

Polévka: uzená s bramborem a kroupami (1a,9)
Oběd I:   hovězí maso v mrkvi, opék.brambory, ovoce
Oběd II:  těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,7), sezamový rohlík (1a,1b,11), ovoce
Oběd III: sójové maso Stroganov (smetana, okurky,žampióny) (6,7,10, rýže, zelenina, moučník 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  19.6. 

Polévka: žampiónovo-bramborová (7)
Oběd I:   pečené kuře (7), rýže, zel.salát/kompot
Oběd II:  vepřová panenka v šípkové omáčce (1a,6,7,12), bramb.knedlík (1a,7)
Oběd III: pečená plněná paprika se šmakounem (1a,3), brambor (7), zel.salát/kompot

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  20.6.
Polévka: hovězí se strouháním (1a,9)
Oběd I:   maďarský vepřový perklet (1a,6,7), housk.knedlík (1a,3,7)/těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:  pečený losos (4,7,9,10), bramb.salát (bez majon.) (3)
Oběd III: hamburger z červené čočky (1a,3,10,11), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 21.6. 
Polévka: fazolovo-zeleninová (6)
Oběd I:   krůtí plátek v bylinkové omáčce (1a,7,8,10,11), rýže, zelenina

Oběd II:  smažený špíz (salám,sýr cihla) (1a,3,7), brambor, tat.om. (3,7,10), zel.salát
Oběd III: nudle s tvarohem (1a,3,7), kompot, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  22.6.

Polévka: špenátová (3,6,7)
Oběd I:   sekaná pečeně s kapustou (1a,3,7), bramb.kaše (7), čočkový salát, moučník
Oběd II:  lasagne s vepřovým masem (1a,7), moučník
Oběd III: houbové rizoto s paprikami a sýrem (7), zel.salát, moučník

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  11.6. - 15.6.2018

Pondělí  11.6.

Polévka: dýňovo-bramborová (7)
Oběd I:   vepřová roláda (3,6,7,10), brambor, zel.salát
Oběd II:  pirohy s kuřecím masem a špenátem (1a,3,6,7), zel.salát
Oběd III: rizoto s pohankou a hlívou ústřičnou (7,12), zel.salát, ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý    12.6.

Polévka: čočková (6) 
Oběd I:   přírodní kuřecí plátek (7), bramb.kaše (7), zel.salát, ovoce
Oběd II:  plněný paprikový lusk v rajčatové omáčce (1a,3,7,9), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd III: těstovinový salát se zeleninou a tofu (1a,6,7), sezamový rohlík (1a,1b,11), moučník , ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  13.6.
Polévka: slepičí s těstovinou (1a,9)
Oběd I:   hovězí chilli con carne (1a), rýže, zelenina, jogurt (7)
Oběd II:  smažené rybí filé (1a,3,4,7), bramb.salát (3,10), jogurt (7)
Oběd III: polentový koláč se špenátem a feta sýrem (3,7), zelenina, jogurt (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  14.6.
Polévka: česneková s bramborem (3,6)
Oběd I:   králičí ragú se žampióny (1a,6,7,10), opék.brambory, ovoce

Oběd II:  hrachová kaše s cibulkou (7), párek, kys.okurka, chléb (1a,1b), ovoce
Oběd III: bramborové šišky se strouhankou/perníkem (1a,7), kompot, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  15.6.

Polévka: hráškový krém (6,7)
Oběd I:   vepřové žebírko lašské (1a,6,7), těstoviny (1a)/rýže, zel.salát
Oběd II:  tuňákový nákyp s fazolemi a mozzarellou (1a,3,4,7,11), zel.salát
Oběd III: zapečený květák s vejci a sýrem (3,7), brambor (7), zel.salát

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  25.6. - 29.6.2018

Pondělí  25.6. výdej 11,30-14,00

Polévka: kmínová s vejcem (3,6,9)
Oběd I:   kuřecí plátek na paprice (1a,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:  pečený rybí karbanátek se zeleninou (1a,3,4,7,9), brambor (7), zel.salát, ovoce
Oběd III: květák na kari se zelenými fazolkami, brambor (7), zelenina, ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  26.6.  výdej 11,30-14,00

Polévka: zeleninová krémová (1a,7)
Oběd I:   pečený krůtí stehenní plátek (1a,7), bramb.knedlík (1a,7), kys.zelí (12), moučník
Oběd II:  cizrnový salát s tuňákem a zeleniou (4,7,10), sójový rohlík (1a,1b,6,11), moučník
Oběd III: široké nudle se smetanovým špenátem a parmezánem (1a,7), moučník 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  27.6. výdej 11,30-14,00
Polévka: slepičí s masem a tarhoňou (1a,9)
Oběd I:   sekaný řízek po maďarsku (3,7), brambor (7), zel.salát, ovoce
Oběd II:  králík Ala bažant (1a,9), špenátové knedlíky (1a,3,7), ovoce
Oběd III: šopský salát (7), sezamový rohlík (1a,1b,11), oplatek, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 28.6. výdej 11,30-14,00 
Polévka: gulášová (1a,6)
Oběd I:   vepřové nudličky po čínsku (6,7), hranolky, kečup, zelenina

Oběd II:  tortilla s kuřecím  masem a zeleninou (1a,6,7), ovoce
Oběd III: rýžový nákyp s meruňkami (3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  29.6.  výdej oběda  10,30 - 13,00

Polévka: hrachová (6) 
Oběd I:   štěpánská roštěná (1a,3,6,7), rýže, zel.salát
Oběd II:  smažený sýr (polot.) (1a,3,7), brambor, tat.omáčka (3,7,10), zel.salát
Oběd III:  - - - - -

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ