Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden: 23.9. - 27.9.2019

Pondělí  23.9.

Polévka: frankfurtská (1a,6,7)  
Oběd I:   vepřová pečeně (7), brambor, dušená mrkev, ovoce
Oběd II:  králičí maso na kari v těstovinách (1a,7), zel.salát, ovoce
Oběd III: dukátové buchtičky s krémem (1a,3,7), ovoce  

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   24.9. 

Polévka:  bramborová (6,9)
Oběd I:    krůtí paprikáš (1a,7), těstoviny (1a), jogurt (7)
Oběd II:   smažené rybí filé (1a,3,4,7), bramb.salát (majon.) (3,7,10), jogurt (7)
Oběd III:  zeleninové rizoto s cizrnou a balkánským sýrem (7), ovoce, jogurt (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  25.9.
Polévka:  žampiónovo-bramborová (7)
Oběd I:   pečený kuřecí závitek se šunkou a sýrem (3,7,9), rýže, zel.salát, oplatek
Oběd II:  hrachová kaše s cibulkou (7), uzené vepřové maso, kys.okurka, chléb (1a,1b), oplatek
Oběd III: kapustové opečenky (1a,3), šťouchané brambory, zel.salát, ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 26.9.  
Polévka:  slepičí s rýžovými nudlemi (9)
Oběd I:    svíčková na smetaně (1a,7,9), housk.knedlík (1a,3,7)

Oběd II:   květák pod čepcem(květák, kuřecí maso,vejce, sýr) (3,7), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd III:  guláš z hlívy ústřičné s bramborem (1a,6), chléb (1a,1b), moučník

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  27.9.

Polévka:  z červené čočky (7)
Oběd I:    vepřový plátek na zelených fazolkách (1a,7), brambor, ovoce
Oběd II:   pirohy z listového těsta s tuňákem (1a,3,4,6,7), zel.salát, ovoce
Oběd III:  těstovinový salát s brokolicí a rajčaty (1a,3,7,10), rohlík sójový (1a,1b,6,11), oplatek, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  30.9. - 4.10.2019

Pondělí   30.9.2019

Polévka: celerová se smaženým hráškem (1a,3,6,7,9)
Oběd I:   mexická kuřecí směs (6,9), hranolky, kečup, zel.salát
Oběd II:  vepřové maso Ala bažant (1a,7,9), karlovarský knedlík (1a,3,7), zel.salát
Oběd III: dýňové kari s cizrnou (6), rýže, zel.salát, ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý    1.10.

Polévka: hovězí s pórkem a jáhlami
Oběd I:   vepřová pečeně (7), bramb.knedlík (1a,7), dušený špenát (3,7), ovoce
Oběd II:  těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7,10), sezamový rohlík (1a,1b,1d,11), ovoce
Oběd III: zapečený šmakoun se sýrem (3,7), brambor, jogurtový dresink (7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  2.10. 
Polévka: fazolová s kapustou a klobásou (6)
Oběd I:   hovězí maso na paprikách (1a,7), těstoviny (1a)
Oběd II:  zapečená treska se zeleninou a sýrem (3,4,7,9,10), brambor (7), zel.salát
Oběd III: kuskusový nákyp s meruňkami (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  3.10.
Polévka: česneková s bramborem (3,6)
Oběd I:   krůtí plátek v houbovo-smetanové omáčce (1a,7), rýže, ovoce

Oběd II:  zapečené těstoviny s tuňákem a parmezánem (1a,4,7,8), zel.salát, ovoce
Oběd III: smažená brokolice (1a,3,7), brambor, tat.om. (3,7,10), zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek   4.10.

Polévka: kmínová s kapáním (1a,3,6,9)
Oběd I:   zapečený kuřecí plátek s cuketou a nivou (7), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd II:  fazolová směs s masovými kuličkami (1a,3,7), chléb (1a,1b), moučník
Oběd III: špagety po zahradnicku se sýrem (1a,6,7,9), moučník 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  7.10. - 11.10.2019

Pondělí  7.10.

Polévka: dýňová (7)
Oběd I:   hovězí maso na česneku (1a,7), opék.brambory, zel.salát
Oběd II:  těstoviny s kuřecím masem a brokolicí (1a,6), kečup, zel.salát
Oběd III: houbové rizoto s paprikami a sýrem (7), zel.salát, ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   8.10.

Polévka: krupicová s vejcem (3,6,9)
Oběd I:   krůtí plátek na kari (6,7), rýže, zelenina, ovoce
Oběd II:  vepřová pikantní směs (1a,6,10), bramboráčky (polot.) (1a), zel.salát, ovoce
Oběd III: zapečené brambory se sýrem (7), tat.om. (3,7,10), zel.salát, moučník, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   9.10.
Polévka: zelná s klobásou (1a,6,7,12)
Oběd I:   sekaná pečeně s kapustou (1a,3,7), brambor (7), zel.salát
Oběd II:  bulgur s tuňákem a zeleninou (1a,4), zel.salát
Oběd III: tvarohové knedlíky s jahodovu náplní sypané tvarohem (polot.) (1a,3,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  10.10. 
Polévka: slepičí s těstovinou (1a,9)
Oběd I:   pečený kuřecí závitek se zeleninovou náplní (3,7,9), bramb.kaše (7),kompot

Oběd II:  čočka po srbsku, vepřové výpečky, kys.okurka,chléb (1a,1b), jogurt (7)
Oběd III: koprová omáčka (1a,7), housk.knedlík (1a,3,7), vař.vejce, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek   11.10.

Polévka: hrachová (6)
Oběd I:   maďarský vepřový perkelt (1a,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:  pečený žralok (4,7,9,10), brambor (7), zel.salát, ovoce
Oběd III: pečená plněná rajčata s kuskusem a sýrem feta (1a,7), brambor (7), zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden: 16.9. - 20. 9. 2018

Pondělí 16.9.

Polévka: hráškový krém (6,7)
Oběd I:   španělský ptáček (faleš.) (1a,3,7,10), housk.knedlík (1a,3,7), zel.salát 
Oběd II:  kuřecí plátek Gyros, bramb.kaše (7), zel.salát 
Oběd III: salát s quinoou a pečenou dýní (10), pagáč (1a),zel.salát,ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  17.9.

Polévka: uzená s bramborem a rýží (9)
Oběd I:   krůtí plátek v bylinkové omáčce (1a,7,8,10,11), rýže, zelenina
Oběd II:  pečený vepřový karbanátek se špenátem a žampióny (1a,7), brambor (7), zel.salát
Oběd III: dušená míchaná zelenina (9), brambor, sázené vejce, moučník


Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa 18.9.
Polévka: čočková (6)
Oběd I:   boloňské špagety s vepřovým masem (1a,7,10)ovoce
Oběd II:  pečený losos (4,7,9,10)bramborový salát (bez majon.) (3)
Oběd III: bramborové knedlíky se švestkami sypané mákem (1a,7), ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 19.9.
Polévka: hovězí s játrovými knedlíčky a těstovinou (1a,7,9)
Oběd I:   pečené kuře (1a,7), rýže, zel.salát, ovoce

Oběd II:  zeleninové lečo s vejci a klobásou (3), brambor, moučník (1a,3,7), ovoce
Oběd III: langoš s kečupem, česnekem a sýrem (polot.) (1a,7)moučník (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  20.9.

Polévka: kmínová s kapáním (1a,3,6,9)
Oběd I:   zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7), tat.om. (3,7,10),zel.salát
Oběd II:  cizrnový salát s tuňákem a zeleninou (4,7,10), rohlík finský (1a,1b,1c,13), ovoce
Oběd III: mexické fazole, rýže, šleh.tvaroh (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ