Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  27.3. - 31.3.2015

Pondělí  27.3.

Polévka: kapustová
Oběd I: krůtí prsa na rozmarýnu, bramb.kaše (7), zelenina s cizrnou(1a)
Oběd II: hovězí maso vařené, křenová omáčka (1a,7), vícezrnný knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd III: mexické fazole, rýže, zelenina, moučník (1a,3,7) 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  28.3.  

Polévka: gulášová (1a)
Oběd I: čevabčičí, brambor, hořčice, cibule, ovoce 
Oběd II: králičí maso v těstovinách se zeleninou (1a,7,8), červená řepa, ovoce 
Oběd III: tvarohové knedlíky s meruňkami sypané skořicí (polot.) (1a,3,7), zakys.smetana (7)
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   29.3.
Polévka: hovězí s drožďovými knedlíčky (1a,3,9)
Oběd I: kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1a,6,7), těstoviny (1a)/špecle (1a,3)
Oběd II: hrachová kaše s cibulkou (7), párek, okurka kyselá, chléb (1a,1b), ovoce
Oběd III: zapečená brokolice s rajčaty a sýrem (3,7), brambor (7), zel.salát

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  30.3.
Polévka: pórková krémová (7,9)
Oběd I: pečená kuřecí rolka se špenátem (polot.) (1a,3,6,7,10), rýže, zel.salát

Oběd II: zapečené rybí filé s nivou (4,7), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd III: špagety po zahradnicku se sýrem (1a,6,7,9), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  31.3.

Polévka: květáková s mrkví a krupkami (1a)
Oběd I: pečený vepřový špíz (6,7), hranolky, tat.om. (3,7,10), zel.salát
Oběd II: těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a vejcem (1a,3,4), sezamový rohlík (1a,1b,11), ovoce
Oběd III: sójové maso Stroganov (žampióny) (1a,6,7,10), celozrnné špecle (1a,3), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:   3.4. - 7.4.2017

Pondělí  3.4.

Polévka: hráškový krém (6,7)
Oběd I:  hovězí pečeně cikánská (1a,3,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II: obalovaná treska s bylinkovou omáčkou (polot.) (1a,4,7,10), brambor (7), zel.salát
Oběd III: zeleninové lečo s vejci, brambor (7), moučník (1a,3,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  4.4. 

Polévka: kmínová s kapáním (1a,3,6,9)
Oběd I: přírodní krůtí látek (7), bramb.kaše (7), bretaňská zelenina 
Oběd II: dančí ragú se žampióny (1a,3,7,12), karlovarský knedlík (1a,3,7)
Oběd III: zapečené těstoviny s brokolicí (1a,7), zel.salát, ovoce
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  5.4. 
Polévka: koprová (1a,3,7)
Oběd I: srbské rizoto z vepřového masa (3,7), kys.okurka, ovoce 
Oběd II: zapečené brambory s mletým kuřecím masem a vejci (3,7), kys.okurka, ovoce
Oběd III: bavorské vodlečky s džemem a tvarohem (1a,3,7), kakao (6,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  6.4.
Polévka: hrstková (6,9)
Oběd I: kuřecí plátek v bylinkové omáčce (1a,7,8,10,11), rýže, zelenina

Oběd II: pečený rybí karbanátek se zeleninou (1a,3,4,7,9), šťouchané brambory, zel.salát
Oběd III: zeleninový salát s kuskusem, cizrnou a balkánským sýrem (1a,7), finský rohlík (1a,13), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  7.4.

Polévka: hovězí s masovou rýží a těstovinami (1a,9)
Oběd I: vepřová pečeně (1a,3,7), bramb.knedlík (1a,3,7), dušený špenát (1a,3,7)
Oběd II: bretaňské fazole s klobásou, chléb (1a,1b), moučník (1a,3,7)
Oběd III: ROBI maso po čínsku (1a,6), rýže, moučník (1a,3,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






((Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden: 17.4. - 21.4.2017

Pondělí     svátek

Polévka:
Oběd I:
Oběd II:

Oběd III: 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  18.4. 

Polévka: ruský boršč (1a,6,7,9)
Oběd I: vepřová kýta na zázvoru (3,7), brambor, zel.salát, ovoce 
Oběd II: plněné bramborové knedlíky s uzeninou (1a,7), kys.zelí (12), ovoce 
Oběd III: nudle s tvarohem (1a,3,7), kompot, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  19.4.
Polévka: celerová (7,9)
Oběd I: novohradský krůtí plátek (1a,12), těstoviny (1a)
Oběd II: kuřecí maso v cizrnovém bramboráku (3,7), majon.dresink (3,7,10), sezamový rohlík (1a,1b,11),zelenina
Oběd III: zapečené brambory se sýrem (7), dušená míchaná zelenina (7,9), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  20.4.
Polévka: dýňovo-bramborová (7)
Oběd I: pečený kuřecí závitek s vejci a křenem (3,7,10), rýže, zel.salát

Oběd II: nákyp z rybího filé (1a,3,4,7), bramborovo-fazolová kaše (7), zel.salát
Oběd III:  těstovinový salát s rajčaty a brokolicí (1a,3,7,10), sójový rohlík (1a,1b,6,11), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  21.4.

Polévka: slepičí s těstovinou (1a,9)
Oběd I: pečený karbanátek (1a,3,7), bramb.kaše (7), kompot
Oběd II: hovězí plátek v žampiónové omáčce (1a,7), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd III: šmakounové chilli con carne (3), rýže, zelenina

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  10.4. - 12.4.2017

Pondělí  10.4.

Polévka: hovězí s celestýnskými nudlemi (1a,3,9)
Oběd I: vepřový guláš (1a,3,7), housk.knedlík (1a,3,7)/těstoviny (1a), ovoce
Oběd II: pečený losos (4,7,9,10), brambor, česnek.dresink (3,7,10), zelenina
Oběd III: špagety se zeleninou a žampiónovou omáčkou (1a,7,9), ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  11.4.

Polévka: kedlubnová s bramborem (6,7)
Oběd I: hovězí plátek ve smetanovo-hořčicové omáčce (1a,7,10), rýže, ovoce 
Oběd II: těstoviny s kuřecím masem a brokolicí (1a,6), kečup, zelenina, ovoce 
Oběd III: bulgurové karbanátky (3,9), bramborový salát s vejci a ředkvičkami (3,7,10), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  12.4.
Polévka: čočková (6)
Oběd I: pečené kuře (7), brambor, nádivka (1a,3,7), zel.salát
Oběd II: halušky s uzeným masem a zelím (1a,12), ovoce
Oběd III: langoš s kečupem, česnekem a sýrem (polot.) (1a,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  
Polévka:
Oběd I:

Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek 

Polévka:
Oběd I:

Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ