Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  13.3.  - 17.3.2017

Pondělí  13.3.

Polévka: slepičí s játrovou rýží (1a,3,9)
Oběd I: zapečené těstoviny s uzeninou (1a,3,7), zel.salát
Oběd II: segedínský guláš (1a,3,7,12), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd III:  fazolové ragú, opék.brambory, moučník (1a,3,7)
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  14.3. 

Polévka: z červené čočky (7,12)
Oběd I: pečený krůtí stehenní plátek (1a,7), bramb.knedlík (1a,7), kys.zelí 
Oběd II: pečený filet z hejka (1a,4), tomatový bulgur (1a)
Oběd III: smažené hermelínové kousky (polot.) (1a,7), brambor, tat.om. (3,7,10), zelenina

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  15.3.
Polévka: špenátová (3,6,7)
Oběd I: hovězí plátek na slanině (1a,3,7), rýže, zel.salát
Oběd II: masová kuřecí směs se zeleninou a žampióny (1a,6), bramborák (1a), zel.salát
Oběd III: kuskus s tofu a zeleninou (1a,6,9), zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 16.3. 
Polévka: frankfurtská (1a,6,7)
Oběd I: pečená vepřová panenka na zelenině (3,7,9,10,11), bramb.kaše (7), zel.salát

Oběd II: ragú z králíka (1a,7,9), těstoviny (1a), ovoce
Oběd III: nudlové taštičky s tvarohem sypané perníkem (polot.) (1a,3,7), kompot

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  17.3.

Polévka: hovězí s těstovinou (1a,7)
Oběd I: kuřecí plátek na kari se smetanou (1a,7), rýže, zelenina, ovoce
Oběd II: masové kuličky s rybou (1a,3,4,7), šťouchané brambory, čočkový salát, ovoce
Oběd III: kapustové řízečky (3), šťouchané brambory, okurka, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  27.2.  do  3.3.2017

Pondělí  27.2.

Polévka: rajská s rýží (1a)
Oběd I: přírodní krůtí plátek (1a,7), bramb.kaše (7), zelenina s cizrnou (1a)
Oběd II: čočka nakyselo, uzené vepřové maso, okurka,chléb (1a,1b)
 
Oběd III: těstoviny se žampiónovo-smetanovou omáčkou a parmezánem (1a,7), ovoce
  
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  28.2. 

Polévka: uzená pórková (1a)
Oběd I: kuřecí plátek na paprice (1a,7), těstoviny(1a) / housk.knedlík (1a,3,7), ovoce 
Oběd II: zapečený platýz (filé) se zeleninou (3,4,7,9), brambor (7), zel.salát  
Oběd III: pečené plněné papriky s fazolemi a balk.sýrem (3,7), brambor (7), zel.salát

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  1.3.
Polévka: slepičí s rýžovými těstovinami (3,9) 
Oběd I: smažený vepřový řízek (1a,3,7), bramb.salát(majon.) (3,7,10) , ovoce
Oběd II: bulgur s kuřecím masem a zeleninou (1a,7), zel.salát, ovoce
Oběd III: halušky se zelím a smaženou cibulkou (1a,12), moučník (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Čtvrtek 2.3. 

Polévka: luštěninová se zeleninou (6,9)
Oběd I: zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7), tat.om. (3,7,10), zel.salát

Oběd II: pečená treska (4,7), citrónovo-máslová omáčka (1a,7,12), široké nudle (1a)
Oběd III: rýžová kaše s čokoládou (7), kompot, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  3.3.

Polévka: česneková s bramborem a šunkou (3,6,9)
Oběd I: vepřové maso Ala bažant (1a,3,7,9), rýže, jogurt (7)
Oběd II: hovězí maso vařené, fazolové lusky na smetaně s koprem (1a,7), brambor, jogurt (7)
Oběd III: sýrová pizza (1a,3,7), jogurt (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  6.3. - 10.2.2017

Pondělí  6.3.

Polévka: čočková (6)
Oběd I: boloňské špagety s vepřovým masem a sýrem (1a,7,10), ovoce
Oběd II: staročeská sekanina (1a,3,7), šťouchané brambory, okurka, ovoce
Oběd III: kynuté buchty s tvarohem (1a,3,7), kakao (6,7), ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  7.3. 

Polévka: krupicová s vejcem (3,6,9)
Oběd I: kuřecí plátek ve smetanovo-mandlové omáčce (1a,5,7,8a,11,12), rýže, ovoce 
Oběd II: smažený kapr(filet) (1a,3,4,7), bramb.salát (bez majon.) (3)
Oběd III: sýrové pirohy z listového těsta (1a,3,6,7), zel.salát

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  8.3.
Polévka: hovězí se strouháním (1a,9)
Oběd I: zapečený krůtí plátek s hruškou a nivou (1a,3,7), hranolky, kečup, zelenina
Oběd II: mexická tortilla s vepřovým masem (1a), ovoce
Oběd III: rizoto se zelenými fazolkami, pohankou a tofu (6,7), červená řepa, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 9.3. 
Polévka: česneková krémová (1a,6,7,9)
Oběd I: štěpánská hovězí pečeně (1a,3,7), housk.knedlík (1a,3,7) / rýže

Oběd II: pečený králík po staročesku, brambor, zel.salát
Oběd III: čínské nudle se zeleninou (1a,3,6,9), moučník

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  10.3.

Polévka: moravská zelňačka (1a,7,12)
Oběd I: pečený kuřecí závitek se zeleninovou náplní (3,7,9), bramb.kaše (7), kompot
Oběd II: rybí guláš se žampióny (1a,4,7), těstoviny (1a), moučník
Oběd III: dušený špenát (1a,3,7), bramb.knedlík (1a,7), vařené vejce, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ