Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:    30.10.  - 3.11.2017

Pondělí  30.10.

Polévka: fazolová (1a,6)
Oběd I:   vepřový plátek po srbsku (1a,6,7), opék.brambory, kečup, zelenina
Oběd II:  rizoto s tuňákem a žampióny (4,7), zel.salát
Oběd III: - - - - - 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  31.10. 

Polévka: hovězí s celestýnskými nudlemi (1a,3,9)
Oběd I:   kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1a,6,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:  pečená kachní prsa (1a), housk.knedlík (1a,3,7), hlávkové zelí
Oběd III: - - - - -

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa 1.11. 
Polévka: hráškový krém (6,7)
Oběd I:   sekaná pečeně z králíka (králík,vepř.maso) (3,7), bramb.kaše (7), zel.salát, ovoce
Oběd II:  pirohy s kuřecím masem a špenátem  (1a,3,6,7), zel.salát, ovoce
Oběd III: - - - - -

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  2.11.
Polévka: rajská s těstovinovou rýží (1a)
Oběd I:   pečený krůtí stehenní plátek (1a,7), brambor,duš.mrkev

Oběd II:  čočka nakyselo, vařené vejce, kys.okurka,chléb (1a,1b), šleh.tvaroh (7)
Oběd III: - - - - -

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  3.11.

Polévka: uzená s bramborem a kroupami (1a,9)
Oběd I:   hovězí maso Chilli con carne (1a), rýže, ovoce
Oběd II:  pečený sumeček africký (4,7,9,10), bramb.salát(bez majon.)(3)
Oběd III: kynuté buchty s tvarohem (1a,3,7), kakao (6,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:   13.11. - 16. 11.2017

Pondělí  13.11.

Polévka: zeleninová s jáhlovými vločkami
Oběd I:   krůtí plátek v houbovo-smetanové omáčce (1a,7), rýže, zelenina
Oběd II:  halušky se zelím a smaženou cibulkou (1a,12), ovoce
Oběd III: - - - - -  

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   14.11.

Polévka: kedlubnová s vejci (3,6,7)
Oběd I:   vepřová kýta na paprice (1a,6,7), těstoviny (1a)/housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:  obalovaná treska s bylinkovou omáčkou(polot.) (1a,4,7,10) , brambor (7), zel.salát
Oběd III: - - - - -

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  15.11. 
Polévka: hovězí s těstovinou (1a,9)
Oběd I:   kuřecí nudličky s játra a zeleninou (6), brambor, oplatek
Oběd II:  hrachová kaše s cibulkou (7), uzené vepřové maso, kys.okurka, chléb (1a,1b), oplatek
Oběd III: - - - - -

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 16.11. 
Polévka: hrstková (1a,6,9)
Oběd I:   štěpánská hovězí pečeně (1a,3,6,7), rýže, ovoce

Oběd II:  bavorský knedlík s povidlím sypaný mákem, pudink (1a,3,7), ovoce
Oběd III: - - - - -

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek    svátek - nevaří se 

Polévka:
Oběd I:
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  23.10. - 25.10. 2017

Pondělí  23.10.

Polévka: z rybího filé (1a,4,6,7,9)
Oběd I:   hovězí maso po burgundsku(žampióny) (6,7,12), bramb.kaše (7), zelenina
Oběd II:  králičí maso na kari v těstovinách (1a,7), zelenina
Oběd III: špenátové halušky s parmezánem (1a,7,12), ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  24.10. 

Polévka: čočková (6)
Oběd I:   kuřecí plátek ve smetanovo-mandlové omáčce (1a,7,8a), rýže, zelenina
Oběd II:  francouzské brambory (3,7), zel.salát
Oběd III: těstoviny s jablky a ořechovou posýpkou (1a,5,7,8), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa 25.10. 
Polévka: slepičí se strouháním (1a,9)
Oběd I:   segedínský guláš (1a,6,7,12), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:  chalupářské rybí filé (brokolice, sýr) (4,6,7,10) , brambor (7), zel.salát
Oběd III: smažený hermelín (polot.)(1a) , brambor, tat.om. (3,7,10), zel.salát

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek   prázdniny - nevaří se
Polévka:
Oběd I:

Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek     prázdniny - nevaří se

Polévka:
Oběd I:
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  6.11. - 10. 11.2017

Pondělí  6.11.

Polévka: bramborová (6,9)
Oběd I:   hovězí guláš (1a,6,7), housk.knedlík (1a,3,7)/těstoviny (1a) , ovoce
Oběd II:  pečená treska (4,7,9,10), opék.brambory, citrónovo-máslová omáčka (1a,7,12), zelenina
Oběd III: - - - - - 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  7.11. 

Polévka: žampiónovo-bramborová (7)
Oběd I:   smažený vepřový řízek (1a,3,7), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd II:  boloňské špagety se salámem a sýrem (1a,7,10), moučník
Oběd III: - - - - -

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  8.11.
Polévka: slepičí se špaldovým kapáním (1a,3,9)
Oběd I:   krůtí prsa na rozmarýnu (1a), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:  zapečená brokolice s vejci a sýrem (3,7), brambor (7), zel.salát, ovoce
Oběd III: - - - - -

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 9.11. 
Polévka: ruský boršč (1a,6,7,9)
Oběd I:   čevabčičí (1a), brambor, hořčice, cibule, ovoce

Oběd II:  zeleninový kuskus s kuřecím masem, cizrnou a balkánským sýrem (1a,7), červená řepa
Oběd III: - - - - -

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  10.11.

Polévka: celerová (6,7,9)
Oběd I:   kuřecí nudličky v sezamu (6,11), rýže, zel.salát
Oběd II:  vepřový závitek se zelím (1a,6,7,12), bramb.knedlík (1a,7)
Oběd III: - - - - -


Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ