Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  29.5. - 2.6.2017

Pondělí  29.5.

Polévka: hovězí s pórkem a jáhlami
Oběd I:   krůtí plátek na žampiónech (3,7), hranolky, kečup, zelenina
Oběd II:  telecí maso na víně (1a,9,12), rýže, zelenina
Oběd III: čočka po srbsku, vařené vejce, okurka (1a,1b), chléb, moučník 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   30.5.

Polévka: slepičí se strouháním (1a,9)
Oběd I:   kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1a,6,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:  pečená plněná paprika (mleté maso+ ryba) (3,4,7), brambor (7), zel.salát, ovoce
Oběd III: smažený květák (1a,3,7), brambor, tat.om. (3,7,10), zelenina, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  31.5.
Polévka: zeleninová s pohankovými vločkami (9)
Oběd I:   vepřová kýta na paprice (1a,3,7), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:  zapečený kuřecí plátek s broskví a sýrem (7), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd III: boloňské špagety s tofu a sýrem (1a,6,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek   1.6.
Polévka: hrstková (6,9)
Oběd I:   hovězí pečeně štěpánská (1a,3,7), rýže, zelenina

Oběd II:  sedlčanský zeleninový salát (těstoviny, hermelín, šunka, žampióny) (1a,7), sójový rohlík (1a,1b,6,11)
Oběd III: sýrové pirohy (1a,3,6,7), zel.salát
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  2.6.

Polévka: gulášová (1a)
Oběd I:   pečený karbanátek s brokolicí (1a,3,7), brambor (7), zel.salát
Oběd II:  zapečená treska na těstovinách se zeleninou (1a,3,4,7), okurka
Oběd III: krupičná kaše s kakaem (1a,7) , kompot

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:   5.6. - 9.6.2017

Pondělí  5.6.

Polévka: rajská s těstovinou (1a)
Oběd I:   vepřová roláda se špenátem (3,7), brambor, zel.salát
Oběd II:  kuřecí plátek na kari se smetanou (1a,6,7), rýže, zelenina
Oběd III: tortilla se sójovým masem a zeleninou (3,6,7,10), ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   6.6.

Polévka: kapustová s bramborem
Oběd I:   zapečené těstoviny s uzeninou (1a,3,7) zel.salát
Oběd II:  pečený králičí hřbet po staročesku, šťouchané brambory,  zel.salát
Oběd III: kuskus se zeleninou a hlívou ústřičnou (1a), zel.salát, oplatek

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  7.6.
Polévka: z rybího filé (1a,4,6,7,9)
Oběd I:   krůtí plátek v hroznové omáčce (6) , bramb.kaše (7),ovoce
Oběd II:  vepřové výpečky, kovbojské fazole, okurka, chléb (1a,1b), ovoce
Oběd III: zeleninové lasagne (1a,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 8.6. 
Polévka: čočková (6)
Oběd I:   vepřový guláš (1a,3,7), těstoviny (1a), ovoce

Oběd II:  pečený žralok (4,7), brambor, jogurt.dresink (3,7,10), zelenina
Oběd III: ovocné tvarohové knedlíky s nugátovou náplní sypané perníkem (polot.) (1a,3,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  9.6.

Polévka: slepičí s těstovinou (1a,9)
Oběd I:   pečený kuřecí závitek s brokolicí a sýrem (7), rýže, kompot
Oběd II:  hovězí maso na česneku (1a,3,7), špenátové knedlíky (1a,3,7), ovoce
Oběd III: zapečený pórek s vejci (3,7), bramborový salát zeleninový (7,9,10)
, moučník (1a,3,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  22.5. - 26.5.2017

Pondělí  22.5.

Polévka: hrachová (6)
Oběd I:   pečený krůtí stehenní plátek (7), brambor, dušená mrkev
Oběd II:  špagety s tuňákovo-zeleninovou směsí a sýrem (1a,4,6,7)
Oběd III: rýžový nákyp s meruňkami (3,7), ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  23.5. 

Polévka: uzená s bramborem a celozrnnou rýží (9)
Oběd I:   přírodní kuřecí plátek (1a,7), rýže, cizrna se zeleninou a žampióny, ovoce
Oběd II:  sekaná pečeně z králíka (králík+vepř.maso) (1a,3,7), bramb.salát okurkový, ovoce
Oběd III: šopský salát (7), sezamový rohlík (1a,1b,11), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  24.5.
Polévka: slepičí s kapáním (1a,3,7,9)
Oběd I:   smažený vepřový řízek (1a,3,7), bramb.kaše (7), zel.salát 
Oběd II:  maminčino pečené kuře (peč.kuře, těstoviny, játra, žampióny) (1a,7), zelenina
Oběd III: špecle se sýrovou omáčkou a smaženou cibulkou (1a,3,7), moučník

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  25.5.
Polévka: brokolicová se sýrem (7)
Oběd I:   hovězí maso na zelenině (1a,3,7,9), těstoviny (1a) , jogurt (7)

Oběd II:  zapečená treska s rajčaty a mozzarellou (4,7), brambor (7), zelenina, jogurt (7)
Oběd III: slaný závin se špenátem (1a,3,7), zel.salát, jogurt (7)
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  26.5.

Polévka: bramborová (9)
Oběd I:   lovecký závitek (vepř.maso, salám, okurka, vejce, smetana) (1a,3,7), housk.knedlík (1a,3,7)
Oběd II:  kuřecí čínská směs (6), rýže, zelenina
Oběd III: dušená míchaná zelenina (7,9), bramb.krokety (1a,3,7,12), sázené vejce, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ