Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  14.5. - 18.5.2018

Pondělí  14.5.

Polévka: hovězí z vaječné jíšky (1a,3,9)
Oběd I:   vepřové žebírko polomské (žampióny, smetana) (1a,6,7) , brambor, zelenina
Oběd II:  těstovinový salát s kuřecím masem, zeleninou a zakys.smetanou (1a,6,7), sójový rohlík (1a,1b,6,11)
Oběd III: smažený šmakoun (1a,3,7), brambor, tat.omáčka (3,7,10), zelenina 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  15.5. 

Polévka: zeleninová (6,7,9)
Oběd I:   španělský ptáček (1a,3,6,7,10), rýže / housk.knedlík (1a,3,7), ovoce 
Oběd II:  rybí špíz (4,7,9,10), brambor, jogurt.dresink s okurkou (7), zelenina 
Oběd III: mexické fazole, rýže, ovocný salát

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  16.5.
Polévka: čočková (6)
Oběd I:   krůtí plátek v medovo-mandlové omáčce (6,8a), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd II:  srbské rizoto z vepřového masa se sýrem (6,7), zel.salát
Oběd III: dukátové buchtičky s krémem (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  17.5.
Polévka: rajská s ovesnými vločkami (1a,1d)
Oběd I:   kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1a,6,7), těstoviny (1a) , moučník (1a,3,7)

Oběd II:  pečený králík, bramborový salát okurkový, moučník (1a,3,7)
Oběd III: sekaná pečeně ROBI (1a,3,10), bramborový salát okurkový, moučník (1a,3,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek 18.5.

Polévka: slepičí s játrovou  rýží a těstovinou (1a,3,9)
Oběd I:   pikantní vepřový plátek s křenem (6,7), hranolky, kečup. zel.salát, ovoce
Oběd II:  tortilla s tuňákem, vejci a zeleninou (1a,3,4,7,10), zel.salát, ovoce
Oběd III: zepečené těstoviny s brokolicí (1a,7), zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  21.5. - 25.5.2018

Pondělí  21.5.

Polévka: cizrnová se zeleninou (9)
Oběd I:   čevabčičí (1a), brambor, hořčice, cibule, moučník (1a,3,7)
Oběd II:  jelení ragú se žampióny (1a,6,7,12), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd III: zapečené těstoviny se špenátem a nivou (1a,3,7), kys.okurka, moučník (1a,3,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  22.5. 

Polévka: ruský boršč (1a,6,7,9)
Oběd I:   zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7), tat.om. (3,7,10),zel.salát
Oběd II:  hovězí plátek znojemský (1a,6,7), rýže, zelenina 
Oběd III: krupicová kaše s kakaem (1a,7), kompot, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  23.5. 
Polévka: z rybího filé (1a,4,6,7,9)
Oběd I:   vepřový šleh (6,7), rýže, zelenina, ovoce
Oběd II:  pečené kachní stehýnko (1a), karlovarský knedlík (1a,3,7), hlávk.zelí
Oběd III: dušená míchaná zelenina (7,9), brambor, sázené vejce,moučník (1a,3,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  24.5.  
Polévka: slepičí s kapáním (1a,3,9)
Oběd I:   kuřecí řízek plněný šunkou a sýrem (1a,3,7), bramb.kaše (7), zel.salát

Oběd II:  těstovinový salát s tuňákem a zeleninou (1a,3,4,10), sezamový rohlík (1a,1b,11), ovoce
Oběd III: langoš s kečupem, česnekem a sýrem (polot.) (1a,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  25.5.

Polévka: mrkvová (7)
Oběd I:   krůtí plátek v parmezánové omáčce(1a,6,7), těstoviny (1a)
Oběd II:  bretaňské fazole s klobásou, chléb (1a,1b), šleh.tvaroh (7)
Oběd III: slaný táč s rajčaty a hermelínem (1a,3,6,7), zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  7.5. - 11.5.2018

Pondělí  7.5.

Polévka: bramborová (6,9)
Oběd I:   vepřový závitek s uzeným masem a vejcem (3,6,7), brambor, jogurt (7)
Oběd II:  drůbeží hamburger (1a,10), zelný salát, jogurt (7)
Oběd III: špagety po zahradnicku se sýrem (1a,6,7,9), ovoce, jogurt (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  nevaří se 

Polévka
Oběd I: 
Oběd II: 
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  9.5.
Polévka: hrachová (6)
Oběd I:   hovězí nudličky Stroganov(žampióny) (1a,6,7,10), rýže, zelenina, ovoce
Oběd II:  sekaná pečeně z králíka (1a,3,7), šťouchané brambory, zel.salát, ovoce
Oběd III: žemlovka s jablky a tvarohem (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 10.5. 
Polévka: hovězí s celestýnskými nudlemi (1a,3,7)
Oběd I:   krůtí prsa po andalusku(1a,10,11), bramb.kaše (7), zel.salát

Oběd II:  pečený losos (4,7,9,10), čočka po indicku (6)
Oběd III: koprová omáčka (1a,7), housk.knedlík (1a,3,7), vařené vejce, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  11.5.

Polévka: květáková (1a,6,7)
Oběd I:   vepřová kýta na paprice (1a,6,7), těstoviny (1a) / housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:  kuřecí maso v cizrnovém bramboráku (3,7), majon.dresink (3,7,10), zelen., sezam.rohlík (1a,1b,11), ovoce
Oběd III: fazolové ragú, bramborové krokety (1a,3,7,12), moučník (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ