Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  21.1. - 25.1.2019

Pondělí  21.1.

Polévka: kapustová
Oběd I:   pečený kuřecí závitek s brokolicí a sýrem (7), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd II:  hovězí plátek v křenové omáčce (1a,7), vícezrnný knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd III: těstoviny se zeleninou, sušenými rajčaty a parmezánem (1a,7,9,12), ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   26.1.

Polévka: česneková s bramborem (3,6)
Oběd I:   masové kuličky v rajčatové omáčce (1a,3,7,9), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:  obalovaná treska s bylinkovou omáčkou (polot.) (1a,4,7,10), brambor (7), zel.salát
Oběd III: kovbojské fazole, vařené vejce, kys.okurka, chléb (1a,1b), šleh.tvaroh (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  27.1.
Polévka: celerová (6,7,9)
Oběd I:   vepřový plátek na zelených fazolkách (1a,6,7), opék.brambory, ovoce  
Oběd II:  pirohy z listového těsta s tuňákem (1a,3,4,6,7), zel.salát, ovoce
Oběd III: zapečené brambory se sýrem (7), dušená míchaná zelenina (7,9), moučník

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  28.1.
Polévka: čočková (6)
Oběd I:   krůtí prsa po andalusku (1a,10,11), rýže, jogurt (7)

Oběd II:  zapečená dýně s králičím masem (7), šťouchané brambory, zel.salát, jogurt (7)
Oběd III: bramborové šišky s povidlím sypané mákem (polot.) (1a,3,7), ovoce, jogurt (7)
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  29.1.

Polévka: slepičí se strouháním (1a,9)
Oběd I:   segedínský guláš (1a,6,7,12), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:  těstovinový salát s kuřecím masem a zakysanou smetanou (1a,3,7,10), sezam.rohlík (1a,1b,11), ovoce
Oběd III: bezmasá čína(rajčata, papriky, žampióny) (6) , rýže, oplatek, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  14.1. - 18.1.2019

Pondělí 14.1.

Polévka: vločková (1a,6,7,9)
Oběd I:   znojemský vepřový plátek (1a,6,7,10), rýže, moučník
Oběd II:  pečený losos (4,7,9,10), bramb.salát (bez majon.) (3)
Oběd III: zapečený květák s vejci a sýrem (3,7), brambor (7), zel.salát, moučník 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  15.1. 

Polévka: hrachová (6)
Oběd I:   pečený králičí hřbet (1a), bramb.knedlík (1a,7), dušený špenát (1a,3,7), ovoce
Oběd II:  rizoto s kuřecím masem a játry (7), zel.salát, ovoce
Oběd III: špagety po zahradnicku se sýrem (1a,6,7,9), jogurt (7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  16.1.
Polévka: slepičí s těstovinou (1a,9)
Oběd I:   svíčková na smetaně (1a,7,9), housk.knedlík (1a,3,7)
Oběd II:  krůtí směs pikantní se žampióny (1a,7), bramborák (polot.) (1a), zel.salát
Oběd III: tofu po španělsku (3,6,10), jasmínová rýže, ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  17.1.
Polévka: gulášová (1a,6,)
Oběd I:   sekaná pečeně (1a,3,7), bramb.kaše (7), zel.salát / kompot

Oběd II:  pečené kuře na citrónech (7), rýže, zel.salát / kompot
Oběd III: smaženky s tvarohem (1a,3,7), kakao (6,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek 18.1.

Polévka: krupicová s vejcem (3,6,9)
Oběd I:   maďarský vepřový perkelt (1a,6,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:  kuřecí plátek přírodní (7), opék.brambory, kovbojská jablka (6,7,10), ovoce
Oběd III: slaný táč s rajčaty a hermelínem (1a,3,6,7), zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  28.1. - 31.1.2019

Pondělí 28.1.

Polévka: z rybího filé (1a,4,6,7,9)
Oběd I:   pečený karbanátek se špenátem a žampióny (1a,7), brambor (7), zel.salát, ovoce
Oběd II:  čínské nudle s kuřecími nudličkami v sezamu (1a,3,6), ovoce
Oběd III: šopský salát (7), sezamový rohlík (1a,1b,11), moučník 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  29.1.  DEN MEXICKÉ KUCHYNĚ

Polévka: TORTILLOVÁ - SOPA DE TORTILLA (1a,7)
Oběd I:   srbské rizoto z vepřového masa se sýrem (6,7), zel.salát
Oběd II:  TORTILLA S KUŘECÍ TINGOU, FAZOLEMI A GUACAMOLE (1a)
Oběd III: smažený sýr (polot.) (1a,3,7), brambor, tat.om. (3,7,10),zelenina

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  30.1.
Polévka: hovězí s drožďovou rýží (1a,3,9)
Oběd I:   španělský ptáček (faleš.) (1a,3,6,7,10), housk.knedlík (1a,3,7) / rýže, šleh.tvaroh (7)
Oběd II:  čína ze sumečka afrického (4,6), hranolky, jogurt.dresink (7), šleh.tvaroh (7)
Oběd III: sójové maso chilli con carne (6), divoká rýže, zelenina, šleh.tvaroh (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  31.1.
Polévka: bramborová s pohankovými vločkami (6,9)
Oběd I:   krůtí plátek v bylinkové omáčce (1a,7,8d,10,11), rýže, zelenina, ovoce

Oběd II:  zapečené těstoviny s uzeninou (1a,3,7), zel.salát, ovoce
Oběd III: pečené plněné papriky se šmakounem (3,7), bramborovo-celerové pyré (7,9), zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek   1.2.  pololetní prázdniny

Polévka:
Oběd I:
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ