Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  4.7. - 8.7.2016

Pondělí  4.7.   výdej 11,30 -13,00

Polévka: bramborová (6,9)
Oběd I: znojemská hodvězí roštěná (1a,6), rýže
Oběd II:
Oběd III: 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   svátek 

Polévka:
Oběd I: 
Oběd II: 
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  svátek
Polévka:
Oběd I:
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  7.7.  výdej  11,30 -13,00 
Polévka: hrachová (6)
Oběd I: smažený kuřecí řízek (1a,3,7), brambor (7), okurkový salát

Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  8.7.   výdej 11,30 - 13,00

Polévka: uzená s bramborem a kroupami (1a,9)
Oběd I: maďarský vepřový perklet (1a,6,7), těstoviny (1a)

Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  18.7.- 22.7.2016

Pondělí  18.7.

Polévka: hovězí s masem a rýží (6,9)
Oběd I: pečené kuře na zelí (1a,12), bramborové knedlíky (1a,3)
Oběd II:

Oběd III: 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   19.7.

Polévka: hlívová s ovesnými vločkami (1d,6,9)
Oběd I: vepřové žebírko polomské(žampióny,smetana) (1a,7), brambor 
Oběd II: 
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  20.7.
Polévka: bramborová (1a,6,9)
Oběd I: zapečené těstoviny s uzeninou (1a,3,7), rajčatový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  21.7.
Polévka: fazolová s párkem (6)
Oběd I: smažený květák (1a,3,7), brambor, tat.om. (3,7,10),okurkový salát

Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek 22.7.

Polévka: slepičí s nudlemi (1a,3,9)
Oběd I: hovězí guláš (1a,6,7), housk.knedlík (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  11.7. - 15.7.2016

Pondělí  11.7.

Polévka: hovězí z vaječné jíšky (1a,3,9)
Oběd I: vepřový plátek na zelených fazolkách (1a,6,7), brambor
Oběd II:

Oběd III: 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   12.7.

Polévka: drůbková s nudlemi (1a,3,9)
Oběd I: plněný paprikový lusk v rajčatové omáčce (1a,3,7,9), housk.knedlík (1a,3,9)  
Oběd II: 
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   13.7.
Polévka: kapustová
Oběd I: krůtí závitek s houbovou náplní (1a,3,7), rýže, okurkový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek   14.7.
Polévka: čočková (6)
Oběd I: zapečený kuřecí plátek se salámem a sýrem (1a,7), bramb.kaše (7), zelný salát

Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  15.7.

Polévka: frankfurtská (1a,6,7)
Oběd I: nudlový nákyp s tvarohem (1a,3,7), kompot
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  25.7. - 29.7.2016

Pondělí  25.7.

Polévka: zelná s klobásou (1a,6,7,12)
Oběd I: pečený karbanátek se sýrem (1a,3,7), brambor (7), míchaný salát
Oběd II:

Oběd III: 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  26.7. 

Polévka: čočková (6)
Oběd I: pikantní vepřový plátek s křenem (1a,6,7,10), rýže, ledový salát 
Oběd II: 
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  27.7.
Polévka: hovězí s kapáním (1a,3,7,9)
Oběd I: svíčková hovězí pečeně (1a,7,9), housk.knedlík (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 28.7. 
Polévka: zeleninová (1a,7,9)
Oběd I: krůtí směs s játry (1a,6), bramborák (1a,3,7), zelný salát

Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  29.7.

Polévka: česneková s bramborem a opečeným chlebem (1a,3,6)
Oběd I: těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,7), finský rohlík (1a,13), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ