Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  19.9. - 23.9.2016

Pondělí 19.9.

Polévka: hovězí z vaječné jíšky (1a,3,9)
Oběd I: hovězí guláš (1a,6,7), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II: pečený králík po staročesku, brambor, zel.salát
Oběd III: langoš s kečupem, česnekem a sýrem (polot.)(1a,7), šleh.tvaroh (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  20.9. 

Polévka: mrkvová (7)
Oběd I: zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7), tat.om. (3,7,10), zel.salát 
Oběd II: špagety s vepřovým masem a sýrem (1a,7), ovoce 
Oběd III: cizrnovo-cuketové placky (1a,3,7), zel.salát, moučník (1a,3,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  21.9.
Polévka: fazolová s párkem (6)
Oběd I: pečený karbanátek se sýrem (3,7), bramb.kaše (7), zel.salát, ovoce
Oběd II: kuřecí maso na kari v těstovinách (1a,7), ovoce 
Oběd III: listové šátečky s jablky (1a,3,6), kakao (6,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  22.9.
Polévka: špenátová (3,6,7)
Oběd I: krůtí plátek v bylinkové omáčce (1a,7,8d,10,11), rýže, zelenina

Oběd II: pečené filé z tresky s kukuřičnou krustou (3,4), brambor (7), zel.salát
Oběd III: pečená plněná paprika s fazolemi a balkánským sýrem (3,7), brambor (7), zel.salát 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  23.9.

Polévka: slepičí s játrovou rýží a těstovinou (1a,3,9)
Oběd I: vepřová pečeně (1a,6,7), bramb.knedlík (1a,3), hlávk.zelí, ovoce
Oběd II: námořnické rizoto z rybího filé (4,7), zel.salát
Oběd III: čočka nakyselo, vařené vejce, okurka,chléb (1a,1b), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  12.9. - 16.9.2016

Pondělí 12.9.

Polévka: hrachová (6)
Oběd I: zapečený vepřový plátek s rajčaty a mozzarellou (1a,6,7), brambor, zel.salát/kompot
Oběd II: rizoto z krůtího masa se sýrem (7), zel.salát/kompot
Oběd III: nudlové taštičky s tvarohem sypané perníkem (polot.) (1a,7), kompot/zel.salát 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  13.9. 

Polévka: hovězí s masem a těstovinou (1a,9)
Oběd I: kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1a,6,7), těstoviny (1a), ovoce 
Oběd II: fazolová směs s masovými kuličkami (1a,3,6,7), opék.brambory, ovoce 
Oběd III: dušený špenát (1a,3,7), bramb.knedlík (1a,3), vařené vejce, ovoce
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa 14.9. 
Polévka: pórková s kapáním (1a,3,7)
Oběd I: rajská hovězí pečeně (1a,9), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II: pečený filet ze pstruha (1a,4), brambor, česnek.dresink (3,7,10),zelenina
Oběd III: těstovinový salát s rajčaty a brokolicí (1a,3,10), sezamový rohlík (1a,1b,11), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  15.9.
Polévka: česneková krémová (1a,6,7)
Oběd I: smažený kuřecí řízek (1a,3,7),bramb.kaše (7), zel.salát

Oběd II: halušky s uzeným masem a zelím (1a,12), ovoce
Oběd III: sójové maso Stroganov (žampióny) (1a,6,7,10), rýže, zelenina, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek 16.9.

Polévka: bramborová sklenná (3,6,9)
Oběd I: vepřový plátek v hořčicové omáčce (1a,7,10), rýže, zel.salát
Oběd II: drůbeží hamburger (1a,10), zel.salát
Oběd III: zeleninové ragú s tofu (6,12), brambor, zel.salát, moučník (1a,3,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden: 5.9. - 9.9.2016

Pondělí 5.9.

Polévka: bramborová (6,9)
Oběd I: kuřecí plátek na paprice (1a,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II: sekaná pečeně (1a,3,7), brambor (7), zel.salát, ovoce
Oběd III: šopský salát (7), sezamový rohlík (1a,1b,11), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý 6.9.

Polévka: kapustová se slaninou
Oběd I: vepřová kýta na zázvoru (1a,6,7), rýže, zelenina, ovoce
Oběd II: smažený filet z tresky (1a,3,7), bramb.salát(majon.) (3,10), ovoce
Oběd III: zapečené brambory se sýrem (7), zelenina s cizrnou (1a), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa 7.9.
Polévka: hovězí s celestýnskými nudlemi (1a,3,9)
Oběd I: svíčková na smetaně (1a,7,9), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II: těstoviny s kuřecím masem a brokolicí (1a,6), kečup, ovoce
Oběd III: mexické fazole, jasmínová rýže, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 8.9.
Polévka: zeleninová s jáhlovými vločkami (6,9)
Oběd I: krůtí plátek v hroznové omáčce (6), bramb.kaše (7), zel.salát

Oběd II: hrachová kaše s cibulkou (7), párek, okurka,chléb (1a,1b)
Oběd III: široké nudle se smetanovým špenátem a parmezánem (1a,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek 9.9.

Polévka: čočková (6)
Oběd I: pečené kuře (7), rýže, kompot/zel.salát
Oběd II: zbojnická vepřová játra (1a,10), opékané brambory, zel.salát/kompot
Oběd III: krupičná kaše s kakaem (1a,7), kompot/zel.salát

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  1.9 - 2.9.2016

Pondělí 

Polévka:
Oběd I:
Oběd II:

Oběd III: 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   

Polévka:
Oběd I: 
Oběd II: 
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  
Polévka:
Oběd I:
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek   1.9.  výdej 11,30 - 13,00
Polévka: slepičí s domácím drobením (1a,3,9)
Oběd I: pečený karbanátek s brokolicí (1a,3,7), bramb.kaše (7), zel.salát, ovoce

Oběd II: italský těstovinový salát (1a,3,7,10), sójový rohlík (1a,1b,6,11), ovoce
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  2.9.  výdej 11,30 - 14,00

Polévka: hrstková (1a,6,9)
Oběd I: štěpánská roštěná (1a,3,6,7), rýže, zelenina
Oběd II: bramborové knedlíky se švestkami sypané mákem (1a,3,7), ovoce
II:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ