Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  11.9. - 15.9.2017

Pondělí  11.9.

Polévka: mrkvová s bramborem (7)
Oběd I:   zapečený vepřový plátek s rajčaty a mozzarellou (3,7), brambor, zel.salát
Oběd II:  těstovinové rizoto s tuňákem (1a,4,7), zel.salát
Oběd III: sójové maso po čínsku (6), celozrnné špecle (1a,3)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   12.9.

Polévka:  hrstková (1a,6,9)
Oběd I:    kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1a,6,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:   bramborová musaka s vepřovým masem a květákem (7), zelenina, ovoce
Oběd III:  bramborové knedlíky se švestkami sypané mákem (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   13.9.
Polévka:  krupicová s vejcem (3,6,9)
Oběd I:    rajská hovězí pečeně (1a,9), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:   pečený filet z hejka (1a,4), brambor, vař.brokolice, česnekový dresink (3,7,10)
Oběd III:  italský těstovinový salát (1a,3,7,10), sójový rohlík (1a,1b,6,11), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  14.9.
Polévka:  slepičí s nudlemi (1a,9)
Oběd I:    smažený kuřecí řízek (1a,3,7), bramb.kaše (7), zel.salát

Oběd II:   vepřová kýta na žampiónech (1a,7), rýže, zel.salát
Oběd III:  dýňové kari s cizrnou (6), rýže, zel.salát

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek   15.9.

Polévka: hrachová (6)
Oběd I:   pečené kuře (1a,7), rýže, zel.salát
Oběd II:  halušky s uzeným masem a zelím (1a,12), ovoce
Oběd III: zapečené brambory se sýrem (7), tat.om. (3,7,10), zelenina, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  4.9. - 8.9.2017

Pondělí  4.9.   zkrácený výdej  11,30 - 13,00

Polévka: zeleninová krémová (6,7,9)
Oběd I:   vepřová pečeně (1a,3,7), bramb.knedlík (1a,7), hlávkové zelí
Oběd II:  rizoto s kuřecím masem a tuňákem (3,4), zel.salát
Oběd III: - - - - - -  

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  5.9. 

Polévka: bramborová s krupicí a vejcem (1a,3,6,9)
Oběd I:   kuřecí plátek na paprice (1a,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:  sekaná pečeně (1a,3,7), brambor (7), zel.salát, ovoce
Oběd III: šopský salát (7), sezamový rohlík (1a,1b,11), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  6.9.
Polévka: hovězí se strouháním (1a,9)
Oběd I:   čočka nakyselo, párek, chléb (1a,1b), kys.okurka, jogurt (7)
Oběd II:  znojemský vepřový plátek (1a,3,7,10), brambor, jogurt (7)
Oběd III: zapečený květák s nivou a vejci (3,7), brambor (7), zel.salát, jogurt (7)
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 7.9. 

Polévka: kapustová
Oběd I:   štěpánská hovězí pečeně (1a,3,7), rýže, zelenina

Oběd II:  zapečená treska s cuketou a sýrem (4,7,9,10), brambor (7), zel.salát
Oběd III: široké nudle se smetanovým špenátem a parmezánem (1a,7)



Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Pátek  8.9.

Polévka: fazolová s párkem (6)
Oběd I:   krůtí prsa po andalusku (10,11), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd II:  dušená vepřová játra na cibulce (1a), rýže, ovoce
Oběd III: žemlovka s jablky a tvarohem (1a,3,7), kakao (6,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  18.9. - 22.9.

Pondělí  18.9.

Polévka: slepičí s játrovou rýží (1a,3,9)
Oběd I:   hovězí guláš (1a,3,7), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce 
Oběd II:  kuřecí plátek Gyros (7), hranolky, kečup, zelenina
Oběd III:  zeleninový bulgur s tofu (1a,6,9), zel.salát
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   19.9.

Polévka: čočková (6)
Oběd I:   špagety s vepřovým masem a sýrem (1a,3,7), ovoce
Oběd II:  pečený králík po staročesku, brambor, zel.salát
Oběd III: krupičná kaše s kakaem (1a,7), kompot
 
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  20.9.
Polévka: česneková krémová (1a,6,7)
Oběd I:   pečený karbanátek se sýrem (1a,3,7), bramb.kaše (7), zel.salát 
Oběd II:  pečený losos (4,7,9,10), široké nudle s brokolicí a sezamem (1a,6,11)
Oběd III: dušený špenát (1a,3,7), bramb.knedlík (1a,7), vařené vejce, oplatek

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  21.9.
Polévka: hovězí s pórkem a jáhlami
Oběd I:   krůtí plátek v bylinkové omáčce (1a,7,8,10,11), rýže, zelenina

Oběd II:  kovbojské fazole, uzené vepřové maso, chléb (1a,1b), kys.okurka, moučník (1a,3,7)
Oběd III: pečená plněná paprika s cizrnovou náplní (1a,3,10), brambor (7), zel.salát 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  22.9.

Polévka: kapustová s paprikou
Oběd I:   zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7), tat.om. (3,7,10),zel.salát
Oběd II:  těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a vejcem (1a,3,4), rohlík finský (1a,1b,1c,13)
Oběd III: langoš s kečupem, česnekem a sýrem (polot.) (1a,7) ,  ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ