Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  19.9. - 23.9.2016

Pondělí 19.9.

Polévka: hovězí z vaječné jíšky (1a,3,9)
Oběd I: hovězí guláš (1a,6,7), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II: pečený králík po staročesku, brambor, zel.salát
Oběd III: langoš s kečupem, česnekem a sýrem (polot.)(1a,7), šleh.tvaroh (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  20.9. 

Polévka: mrkvová (7)
Oběd I: zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7), tat.om. (3,7,10), zel.salát 
Oběd II: špagety s vepřovým masem a sýrem (1a,7), ovoce 
Oběd III: cizrnovo-cuketové placky (1a,3,7), zel.salát, moučník (1a,3,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  21.9.
Polévka: fazolová s párkem (6)
Oběd I: pečený karbanátek se sýrem (3,7), bramb.kaše (7), zel.salát, ovoce
Oběd II: kuřecí maso na kari v těstovinách (1a,7), ovoce 
Oběd III: listové šátečky s jablky (1a,3,6), kakao (6,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  22.9.
Polévka: špenátová (3,6,7)
Oběd I: krůtí plátek v bylinkové omáčce (1a,7,8d,10,11), rýže, zelenina

Oběd II: pečené filé z tresky s kukuřičnou krustou (3,4), brambor (7), zel.salát
Oběd III: pečená plněná paprika s fazolemi a balkánským sýrem (3,7), brambor (7), zel.salát 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  23.9.

Polévka: slepičí s játrovou rýží a těstovinou (1a,3,9)
Oběd I: vepřová pečeně (1a,6,7), bramb.knedlík (1a,3), hlávk.zelí, ovoce
Oběd II: námořnické rizoto z rybího filé (4,7), zel.salát
Oběd III: čočka nakyselo, vařené vejce, okurka,chléb (1a,1b), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:   3.10. - 7.10.2016

Pondělí  3.10.

Polévka: slepičí  s těstovinou (1a,9)
Oběd I: kuřecí soté se zeleninou a žampióny (1a,6), hranolky, zel.salát
Oběd II: vepřová kýta Ala bažant (1a,6,7), špenátové knedlíky (1a,3,7), zel.salát
Oběd III: dýňové kari s cizrnou, jasmínová rýže, zel.salát, ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   4.10.

Polévka: pórková krémová (7,9)
Oběd I: hovězí plátek na zelenině (1a,6,7,9), těstoviny (1a), ovoce 
Oběd II: kovbojské fazole, uzené kuřecí stehno (1a,3,6,7), okurka,chléb (1a,1b), oplatek 
Oběd III: pečená plněná rajčata s kuskusem a sýrem feta (1a,7), brambor (7), zel.salát
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  5.10.
Polévka: frankfurtská (1a,6,7)
Oběd I: pečený karbanátek (1a,3,7), bramb.kaše (7), zel.salát, ovoce
Oběd II: bulgur s krůtím masem a zeleninou (1a,7), zel.salát, ovoce
Oběd III: žemlovka s jablky a tvarohem (1a,3,7), kakao (6,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  6.10.
Polévka: bramborová s luštěninou (6,9)
Oběd I: kuřecí závitek se zeleninovou náplní (1a,3,7,9), rýže, zel.salát

Oběd II: pečený losos (4,7), brambor (7), vař.brokolice
Oběd III: špagety po zahradnicku se sýrem (1a,6,7,9), jogurt (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  7.10.

Polévka: rajská s rýží (1a)
Oběd I: vepřová pečeně (1a,6,7), bramb.knedlík (1a,3), špenát (1a,3,7), ovoce
Oběd II: těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a vejci (1a,3,4), sójový rohlík (1a,1b,6,11), ovoce
Oběd III: smažená brokolice (1a,3,7), brambor, tat.om. (3,7,10),zel.salát, ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  26.9. - 30.9.2016

Pondělí  26.9.

Polévka: hovězí s pórkem a jáhlami
Oběd I: lovecký závitek(vepř.maso, salám,okurka,vejce,smetana) (1a,3,6,7), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II: obalovaná treska s bylinkovou omáčkou(polot.), (1a,4,7,10), brambor (7), zelný salát
Oběd III: špagety s rajčaty a sójovými boby (1a,6,7), ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  27.9. 

Polévka: zelná s klobásou (1a,6,7,12)
Oběd I: kuřecí plátek Gyros (1a,7), bramb.kaše (7), zel.salát 
Oběd II: těstovinové rizoto s tuňákem (1a,4,7), zel.salát 
Oběd III: rýžový nákyp s ovocem (3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   nevaří se
Polévka:
Oběd I:
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  29.9. 
Polévka: z červené čočky (7,12)
Oběd I: čevabčičí (1a), brambor, hořčice, cibule, ovoce

Oběd II: maďarský vepřový perklet (1a,6,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd III: houbové rizoto s paprikami (7), zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  30.9.

Polévka: krupicová s vejcem (1a,3,6,9)
Oběd I: hovězí plátek na slanině (1a,6,7), hrášková rýže,
Oběd II: zeleninový salát s kuřecím masem a zakysanou smetanou (1a,6,7), finský rohlík (1a,1b,1c,13)
Oběd III: zapečená dýně s bramborami (7), zel.salát, moučník (1a,3,7) 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ