Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  26.11. - 30.11.2018

Pondělí  26.11.

Polévka: krupicová s vejcem (3,6,9)
Oběd I:   řecký krůtí guláš (1a,3,7,10), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:  pečený pstruh (celý) (1a,4), brambor, jogurt.dresink s okurkou (7), zelenina
Oběd III: pečená plněná rajčata s kuskusem a feta sýrem (1a,7), brambor (7), zel.salát 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  27.11. 

Polévka: hovězí s masem a těstovinou (1a,9)
Oběd I:   vepřová pečeně (6,7), brambor, dušená mrkev, ovoce
Oběd II:  pirohy s kuřecím masem a špenátem (1a,3,6,7), zel.salát, ovoce
Oběd III: mexické fazole, rýže, moučník, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  28.11.
Polévka: bramborová (6,9)
Oběd I:   kuřecí nudličky v sezamu s pórkem (6,11), rýže, zel.salát
Oběd II:  zapečené těstoviny s uzeninou (1a,3,7), zel.salát
Oběd III: dušená míchaná zelenina (7,9), bramb.krokety (1a,3,7,12), vejce, zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  29.11. 
Polévka: čočková (6)
Oběd I:   smažený mletý řízek se sýrem (1a,3,7), bramb.kaše (7), zel.salát, ovoce

Oběd II:  tuňákový bulgur se zeleninou (1a,4), zel.salát, ovoce
Oběd III: tvarohové knedlíky s nugátovou náplní sypané perníkem (polot.) (1a,3,7), zakys.smetana (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  30.11.

Polévka: kapustová
Oběd I:   hovězí pečeně frankfurtská (1a,7), housk.knedlík (1a,3,7), oplatek
Oběd II:  podzimní chilli  z králíka con carne s dýní a patizonem (7), opék.brambory, oplatek
Oběd III: těstovinový salát se zeleninou a jogurt.zalivkou (1a,3,10), sezam.rohlík (1a,1b,11), oplatek

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  12.11. - 16.11.2018

Pondělí 12.11.

Polévka: slepičí z vaječné jíšky (1a,3,9)
Oběd I:   mexická vepřová směs (6,9), opék.brambory, kečup
Oběd II:  pečený filet z hejka (1a,4), široké nudle (1a), citrónovo-máslová omáčka (1a,7,12), zelenina
Oběd III: dýňové kari s cizrnou (6), rýže, ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   13.11.

Polévka: hrstková (6)
Oběd I:   krůtí svíčková na smetaně (1a,7,9), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:  rizoto z králíka se sýrem (7), zel.salát, ovoce
Oběd III: smažený hernelín (polot.) (1a,7), brambor, tat.om. (3,7,10),zelenina

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  14.11.
Polévka: gulášová (1a,6)
Oběd I:   vepřový plátek na kmíně (6,7), brambor, zel.salát
Oběd II:  maminčino pečené kuře (pečené kuře, játra,těstoviny,žampióny) (1a,7), zel.salát
Oběd III: žemlovka s jablky a tvarohem (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  15.11.
Polévka: květáková (1a,6,7)
Oběd I:   štěpánská hovězí roštěná (1a,3,4,7), rýže, zelenina, ovoce

Oběd II:  mozaiková sekaná s tuňákem(tuňák,vepř.maso) (1a,3,4,7), šťouchané brambory, kys.okurka, ovoce
Oběd III: slaný závin se špenátem (1a,3,7), zel.salát
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek   16.11.

Polévka: zeleninová s pohankovými vločkami (9)
Oběd I:   pečený kuřecí závitek se šunkou a sýrem (6,7), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd II:  hrachová kaše s cibulkou (7), párek, kys.okurka,chléb (1a,1b), moučník
Oběd III: těstoviny (1a), vařená brokolice, pikantní omáčka (1a,6,7), parmezán (7), moučník

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  19.11. - 23.11.2018

Pondělí  19.11.

Polévka: hovězí s těstovinou (1a,9)
Oběd I:   vepřová kýta na paprice (1a,6,7), housk.knedlík (1a,3,7)/ těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:  smažený filet z kapra (1a,3,7), bramb.salát (3,7,10)
Oběd III: čočka nakyselo, vař.vejce, kys.okurka,chléb (1a,1b), moučník 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  20.11. 

Polévka: cizrnová se zeleninou (9)
Oběd I:   vepřový špíz s rajčaty (1a,6,7), hranolky, tat.om. (3,7,10), zel.salát
Oběd II:  kuřecí nudličky na kari (6,7), rýže, zel.salát
Oběd III: sójové maso na způsob tokáně (6), rýže, zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  21.11.
Polévka: ruský boršč (1a,6,7,9)
Oběd I:   krůtí plátek v parmezánové omáčce (1a,7), široké nudle (1a), zelenina, ovoce
Oběd II:  zapečené rybí filé s brokolicí a sýrem (4,7,9,10), brambor (7), zel.salát, ovoce
Oběd III: rýžovo-jogurtové špalíčky se šlehačkou a ovocem (1a,6,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 22.11. 
Polévka: drožďová s bramborem (3,6)
Oběd I:   španělský ptáček (faleš.) (1a,3,6,7,10), rýže, ovoce

Oběd II:  drůbeží hamburger (1a,10), zel.salát, ovoce
Oběd III: kapustový nákyp s tofu (3,6,7), šťouchané brambory, kys.okurka, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek 

Polévka:
Oběd I:
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  3.12. - 7.12.2018

Pondělí  3.12.

Polévka: slepičí se strouháním (1a,9)
Oběd I:   zapečený kuřecí plátek s cuketou a nivou (7), hranolky / rýže, zel.salát
Oběd II:  pečený sumeček s hořčicovou omáčkou (1a,4,7,10), brambor, kukuřičný salát
Oběd III: široké nudle se smetanovým špenátem a parmezánem (1a,7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   4.12. 

Polévka: brokolicová krémová se sýrem (7)
Oběd I:   rajská hovězí pečeně (1a,9), housk.knedlík (1a,3,7) / těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:  pečený králík, bramborový salát okurkový
Oběd III: celerový gratin s bramborami (7,8c), zelen.salát s jogurt.zálivkou (7), oplatek

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  5.12.

Polévka: kmínová s kapáním (1a,3,6,9)
Oběd I:   krůtí plátek v bylinkové omáčce (1a,7,8,10,11), rýže, zelenina
Oběd II:  plněný bramborový knedlík s uzeninou (1a,7), kys.zelí (12), moučník
Oběd III: hrachový kotlík, chléb (1a,1b), moučník

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Čtvrtek  6.12.
Polévka: frankfurtská s bramborem a fazolemi (7)
Oběd I:   vepřový závitek se slaninou a cibulí (6,7,10), brambor, zel.salát, ovoce

Oběd II:  těstovinové rizoto s tuňákem (1a,4,7), zel.salát, ovoce 
Oběd III: smažené vdolky s džemem a tvarohem (1a,3,7), kakao (6,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  7.12.

Polévka: z červené čočky (7)
Oběd I:   pečený karbanátek s brokolicí (3,7), bramb.kaše (7), zel.salát, ovoce
Oběd II:  lasagne s krůtím masem a sýrem (1a,7), ovoce
Oběd III: rizoto s chřestem, rajčaty a parmezánem (7) , zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ