Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  26.6. - 30.6.2017

Pondělí  26.6.

Polévka:  česneková krémová (1a,6,7) 
Oběd I:    zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7), tat.om. (3,7,10), zel.salát
Oběd II:   pečený losos (4,7,9,10), čočka po indicku (6)
Oběd III:  - - - - -

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   27.6.

Polévka:  hrachová (6)
Oběd I:    krůtí guláš (1a,3,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:   čevabčičí (1a,10), brambor, hořčice, cibule, ovoce
Oběd III:  - - - - -

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   28.6.
Polévka:  dýňovo bramborová (7)
Oběd I:    pikantní vepřový plátek s křenem (3,7,10), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd II:   pizza se šunkou a sýrem (1a,3,7), ovoce
Oběd III:  - - - - -

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  29.6.
Polévka:  hovězí se špaldovým kapáním (1e,3,9)
Oběd I:    svíčková na smetaně (1a,7,9), housk.knedlík (1a,3,7)

Oběd II:   těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,7), selský rohlík (1a,6,7,11)
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek   30.6.  výdej oběda  10,30 - 13,00

Polévka: slepičí s těstovinou (1a,9)
Oběd I:   přírodní vepřový závitek (faleš.) (1a,3,7), rýže, zelenina
Oběd II:  smažený sýr (1a,3,7), brambor, tat.om. (3,7,10),zelenina
Oběd III: - - - - -

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  19.6. - 23.6.2017

Pondělí  19.6.

Polévka: pórková s cizrnou (7)
Oběd I:   vepřový plátek v hořčicové omáčce (1a,7,10), hranolky, zel.salát
Oběd II:  těstovinový salát s tuňákem a zeleninou (1a,3,4,10), sezamový rohlík (1a,1b,11)
Oběd III: dušený špenát (1a,3,7), bramb.knedlík (1a,7), vařené vejce, ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   20.6.

Polévka:  bramborová (6,9)
Oběd I:    krůtí prsa na rozmarýnu, brambor, ovoce
Oběd II:   vepřové srdce na smetaně (1a,7,9) housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd III:  nudlové taštičky s povidlím sypané mákem (polot.) (1a,3,7, kompot

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa   21.6.
Polévka:  z červené čočky (7,12)
Oběd I:    hovězí maso na celeru (1a,7,9), těstoviny (1a), moučník
Oběd II:   obalovaná treska s bylinkovou omáčkou (polot.) (1a,4,7,10), brambor (7), zel.salát
Oběd III:  pečená plněná rajčata s kuskusem a balkánským sýrem (1a,7), brambor (7), zel.salát

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  22.6.
Polévka:  z kysaného zelí (1a,7,12)
Oběd I:    mexická vepřová směs (6,9), rýže

Oběd II:   čočkový nákyp s mletým masem (3), šťouchané brambory, okurka, ovoce
Oběd III:  slaný táč s cibulí, žampióny a nivou (1a,3,6,7), zel.salát
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek   23.6.

Polévka: slepičí s těstovinou (1a,9)
Oběd I:   kuřecí řízek plněný šunkou a sýrem (1a,3,7), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd II:  zeleninové lečo s vejci a uzeninou (3), chléb, šleh.tvaroh (7)
Oběd III: zeleninové ragú (6), rýže, šleh.tvaroh (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ