Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  18.3. - 22.3.2019

Pondělí  18.3.

Polévka: žampiónovo-bramborová (7)
Oběd I:   zapečený kuřecí plátek s broskví a sýrem (7), rýže, zel.salát
Oběd II:  smažený špíz (salám, sýr cihla) (1a,3,7), brambor, tat.om. (3,7,10), zel.salát
Oběd III: zapečené těstoviny se zeleninou a vejci (1a,3,7), zel.salát, moučník 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   19.3. 

Polévka: bramborovo-sklenná (3,6,9)
Oběd I:   krůtí prsa po andalusku (1a,10,11), bramb.kaše (7), zel.salát, moučník
Oběd II:  kovbojské fazole, párek, kys.okurka, chléb (1a,1b), moučník
Oběd III: špecle se sýrovou omáčkou a smaženou cibulkou (1a,3,7), moučník, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  20.3.
Polévka: vločková (1d,6,7,9)
Oběd I:   pečený karbanátek se sýrem (1a,3,7), brambor (7), zel.salát,ovoce 
Oběd II:  vepřové maso v šípkové omáčce (1a,6,7,12), bramb.knedlík (1a,7), ovoce
Oběd III: cizrnová kaše (7), fazolové ragú, sázené vejce, ovoce, moučník

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek   21.3.

Polévka: čočková (6)
Oběd I:   vepřový plátek v hořčicové omáčce (1a,7,10), opék.brambory, zel.salát

Oběd II:  zapečené kysané zelí s králíkem a rýží (3,7,12), ovoce
Oběd III: kynuté knedlíky s povidlím sypané mákem (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Pátek   22.3.

Polévka: hovězí s kukuřičnými těstovinami (9)
Oběd I:   rajská hovězí pečeně (1a,9), housk.knedlík (1a,3,7) / těstoviny (1a) 
Oběd II:  chalupářské rybí filé (sýr,brokolice) (4,6,7,10), brambor (7), zel.salát
Oběd III: zapečený šmakoun se sýrem (3,7), brambor, tat.om. (3,7,10), zel.salát

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  25.3. - 29.3.2019

Pondělí  25.3.

Polévka: z červené čočky (7)
Oběd I:   pečený kuřecí závitek s vejci a křenem (1a,3,7,10), brambor, zel.salát
Oběd II:  králičí hřbet na slanině (1a), houbová rýže s paprikami, zel.salát
Oběd III: zeleninové rizoto se sýrem (7,9), zel.salát, moučník 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  26.3. 

Polévka: uzená s bramborem a celozrnnou rýží (9)
Oběd I:   vepřové nudličky na paprice (1a,6,7), rýže, zelenina, ovoce
Oběd II:  těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a vejci (1a,3,4), sójový rohlík (1a,1b,6,11), ovoce
Oběd III: smažené žampióny (1a,3,7), brambor, tat.om. (3,7,10),zelenina, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  27.3.
Polévka: koprová (1a,3,7)
Oběd I:   sekaná krůtí pečeně (1a,3,7,10), bramborovo-fazolová kaše (7), zel.salát, ovoce
Oběd II:  kuskus s kuřecím masem a zeleninou (1a,6,9), červená řepa, ovoce
Oběd III: listové šátečky s jablky (1a,3,6), kakao (6,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  28.3.

Polévka: zeleninová s rýžovými vločkami (6,9)
Oběd I:   štěpánská hovězí pečeně (1a,3,6,7), housk.,knedlík (1a,3,7) / rýže, oplatek
Oběd II:  zapečený filet z kapra se zeleninou (3,4,7,9,10), brambor, česnek.dresink (3,7,10), oplatek
Oběd III: široké nudle se smetanovým špenátem a parmezánem (1a,7), oplatek

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Pátek  29.3.

Polévka: slepičí s nudlemi (1a,3,9)
Oběd I:   vepřová pečeně (6,7), brambor, dušená mrkev, jogurt (7)
Oběd II:  tortilla s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,6,7,10), jogurt (7)
Oběd III: čočka nakyselo,vař.vejce, kys.okurka,chléb (1a,1b), jogurt (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:       1.4. - 5.4.2019

Pondělí 1.4.

Polévka: hovězí se strouháním (1a,9)
Oběd I:   maďarský vepřový perkelt (1a,6,7), těstoviny (1a) /housk.knedlík (1a,3,7), perník
Oběd II:  drůbeží hamburger (1a,10), zel.salát, perník
Oběd III: zeleninové řízečky (polot.) (1b,3,9), bramb.kaše (7), zel.salát, perník 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý  2.4. 

Polévka: gulášová (1a,6)
Oběd I:   pečené kuře (7), rýže, kompot /zel.salát
Oběd II:  plněný bramborový knedlík s uzeninou (1a,7), kys.zelí, kompot / zel.salát
Oběd III: krupičná kaše s kakaem (1a,7), kompot /zel.salát

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  3.4. 
Polévka: hrachová (6)
Oběd I:   vepřová pečeně na medu (6,7,10), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd II:  těstovinové rizoto s tuňákem (1a,4,7), červená řepa, ovoce
Oběd III: langoš s kečupem, česnekem a sýrem (polot.) (1a,7), pribiňáček (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  4.4.

Polévka: lámanková s vejcem (3)
Oběd I:   roštěná na smetaně (1a,6,7), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce

Oběd II:  pečený žralok (4,7,9,10), brambor (7), pepitky se zeleninou a čočkou, ovoce
Oběd III: zapečené brambory se sýrem (7), tat.om. (3,7,10), zelenina, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Pátek  5.4.

Polévka: květáková (1a,6,7)
Oběd I:   pečený krůtí stehenní plátek (1a,7), brambor, nádivka (1a,3,7), zel.salát
Oběd II:  těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7,10), sezamový rohlík (1a,1b,1d,11), ovoce
Oběd III: srbské rizoto ze sójového masa (6,7), zel.salát, moučník

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ