Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  6.5. - 10.5.2019

Pondělí  6.5.

Polévka: česneková krémová (1a,6,7)
Oběd I:   kuřecí směs pikantní, opék.brambory/bramboráčky (1a), zel.salát
Oběd II:  pirohy z listového těsta s tuňákem (1a,3,4,6,7), zel.salát, ovoce
Oběd III: sójové maso po čínsku (6), jasmínová rýže, zel.salát, ovoce 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   7.5.

Polévka: slepičí s játrovou rýží (1a,3,9)
Oběd I:   krůtí plátek v bylinkové omáčce (1a,7,8d,10,11), rýže, zelenina
Oběd II:  pečený losos (4,7,9,10), brambor, vařená brokolice, česnekový dresink (3,7,10)
Oběd III: zeleninové lečo s vejci (3), brambor, moučník

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  nevaří se 
Polévka:
Oběd I:
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek  9.5.
Polévka: fazolová s kapustou a klobásou(6)
Oběd I:   čevabčičí (1a), brambor, hořčice, oplatek

Oběd II:  znojemská roštěná (1a,6,7), rýže, oplatek
Oběd III: nudle s tvarohem / perníkem (1a,7), kompot, oplatek

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  10.5.

Polévka: kmínová s vejcem (3,6,9)
Oběd I:   pečené kuře na zelí (1a,12), bramb.knedlík (1a,7), ovoce
Oběd II:  vepřový guláš (1a,6,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd III: jarní bramborový salát (3,7,10), rohlík (1a,1c), ovoce, moučník

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  20.5. - 24.5.2019

Pondělí 20.5.

Polévka: slepičí s těstovinou (1a,9)
Oběd I:   segedínský guláš (1a,6,7,12), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:  pečená kachní roláda (polot.), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd III: červená čočka s mrkví, sázené vejce, kys.okurka, jogurt (7)

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   21.5.

Polévka: luštěninová se zeleninou (6,9)
Oběd I:   vepřová pečeně (6,7), brambor, dušená mrkev, ovoce
Oběd II:  kuskus s kuřecím masem a zeleninou (1a,6,9), zel.salát, ovoce
Oběd III: bavorský knedlík s povidlím sypaný mákem, pudink (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  22.5.
Polévka: dýňovo-bramborová (7)
Oběd I:   zapečený krůtí plátek s cuketou a sýrem (1a,7), rýže, zel.salát
Oběd II:  těstoviny s tuňákem a uzeným masem (žampióny) (1a,4), zel.salát, oplatek
Oběd III: plněný bramborový knedlík se sójovým masem (1a,6,7), kys.zelí (12), zel.salát, oplatek

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 23.5. 
Polévka: pórková s vejci (3)
Oběd I:   smažený karbanátek (1a,3,7), brambor (7), zel.salát, ovoce

Oběd II:  těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7,10), sójový rohlík
Oběd III: rizoto s chřestem, rajčaty a parmezánem (7), zel.salát, ovoce
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  24.5.

Polévka: uzená s bramborem a rýží (9)
Oběd I:   hovězí chilli con carne (1a,6,7), rýže, zelenina
Oběd II:  pečený Mahi filet na česneku a slanině (4), brambor (7), zel.salát
Oběd III: špagety se žampiónovo-smetanovou omáčkou a sýrem (1a,7), moučník

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  13.5. - 17.5.2019

Pondělí 13.5.

Polévka: z kysaného zelí (1a,7,12)
Oběd I:   hovězí plátek na žampiónech (1a,6,7), rýže, zel.salát
Oběd II:  tuňáková pizza (1a,3,4,7), zel.salát, ovoce
Oběd III: smažený hermelín (polot.) (1a,7), brambor, tat.om. (3,7,10),zel.salát 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   14.5.

Polévka: slepičí se strouháním (1a,9)
Oběd I:   vepřová kýta na paprice (1a,6,7), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:  uzené kuřecí stehno (1a,3,6,7), bramb.kaše (7), zel.salát/kompot, ovoce
Oběd III: těstovinový salát s rajčaty a brokolicí (1a,3,10), sójový rohlík (1a,1b,6,11), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  15.5.
Polévka: česneková s bramborem (3,6)
Oběd I:   sekaná pečeně s kapustou (1a,3,7), brambor (7), zel.salát, šleh.tvaroh (7) 
Oběd II:  čočka nakyselo, párek, kys.okurka, chléb (1a,1b), šleh.tvaroh (7)
Oběd III: špenátové halušky s parmezánem (1a,7,12), šleh.tvaroh (7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 16.5. 
Polévka: vločková (1d,6,7,9)
Oběd I:   zapečené brambory s mletým vepřovým masem a vejci (3,7), zel.salát, ovoce 

Oběd II:  kuřecí nudličky, rýžové těstoviny se zeleninou (6), ovoce
Oběd III: koprová omáčka (1a,7), vícezrnný knedlík (1a,3,7), vařené vejce, moučník, ovoce, čaj

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek  17.5.

Polévka: hrachová (6)
Oběd I:   krůtí prsa na rozmarýnu (1a), těstoviny (1a), oplatek
Oběd II:  nákyp z rybího filé (3,4,7,9,10), šťouchané brambory, zel.salát, oplatek
Oběd III: rýžová kaše se skořičí (7), ovocný salát, oplatek

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Na Stoupách

Týden:  27.5. - 31.5.2019

Pondělí 27.5.

Polévka: hráškový krém (6,7)
Oběd I:   zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7), tat.om. (3,7,10), zel.salát
Oběd II:  kastrolková roštěná (1a,6,7), chléb (1a,1b), zel.salát, moučník
Oběd III: těstoviny s rajčaty a sójovými boby (1a,6,7), zel.salát, moučník 

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý   28.5. 

Polévka: čočková (6)
Oběd I:   vepřové maso na kmíně (1a,6,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:  mozaiková sekaná s tuňákem (1a,3,4,7), šťouchané brambory, zel.salát, ovoce
Oběd III: lívance s džemem a šlehačkou (1a,3,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Středa  29.5.
Polévka: slepičí s celestýnskými nudlemi (1a,3,9)
Oběd I:   kuřecí plátek ve smetanovo-mandlové omáčce (1a,7,8a), rýže, zelenina, oplatek
Oběd II:  kovbojské fazole, párek, kys.okurka, chléb (1a,1b), oplatek
Oběd III: pečené brokolicovo-šmakounové hromádky (3), zel.salát, oplatek
Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek 30.5. 
Polévka: bramborová (6,9)
Oběd I:   plněný paprikový lusk v rajčatové omáčce (1a,3,7,9), housk.knedlík (1a,3,7), ovoce

Oběd II:  pečený filet z okouna (4,7,9,10), brambor (7), kukuřičný salát, ovoce
Oběd III: zeleninový kuskus s cizrnou a balkánským sýrem (1a,7), ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek   31.5.

Polévka: hovězí s pórkem a jáhlami
Oběd I:   pečená vepřová panenka ve slanině (6,7,10,11), bramb.kaše (7), zel.salát
Oběd II:  těstoviny s mletým hovězím masem a drcenými rajčaty (1a,6,7), zel.salát
Oběd III: sýrové pirohy (1a,3,6,7), zel.salát, ovoce

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Zdenka Nosková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
další informace o alergenech získáte v kanceláři ŠJ
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Ludmila Vomelová
vedoucí ŠJ