Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      8.7. - 12.7.2019 

Pondělí          8.7.
Polévka:          čočková (1a,6)
Oběd I:            špagety s vepřovým masem a sýrem (1a,3,7,9,10,11), ovocný jogurt (7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý              9.7.
Polévka:          gulášová (1a), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd II:           kynuté knedlíky s meruňkami sypané tvarohem (1a,3,7,12), kakao (1a,3,7), ovoce 
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa            10.7.
Polévka:          hovězí s vaječenou jíškou (1a,3,7,9)
Oběd I:            svíčková na smetaně (1a,7,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek           11.7.
Polévka:           česneková s bramborem (3,7,9)
Oběd I:             zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (6,7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek              12.7.
Polévka:           brokolicový krém (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:             vepřový šleh (1a,3,6,7,9,10,13), rýže, ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     15.7. - 19.7.2019 

Pondělí         15.7.
Polévka:         pórková (1a,6,7,9)
Oběd I:           smažený vepřový řízek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý             16.7.
Polévka:         koprová (1a,3,6,7)
Oběd I:           zapečené těstoviny s uzeným masem (1a,3,6,7), okurka, ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa            17.7.
Polévka:           hrachová (1a,6)
Oběd I:             plněný paprikový lusk (1a,3), rajská omáčka (1a,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek            18.7.
Polévka:            uzená s bramborem (1a,6,7,9)
Oběd I:              kuřecí plátek s broskví a sýrem (1a,3,7), rýže, moučník (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek               19.7.
Polévka:            slepičí s drobením (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:              vepřové výpečky (1a,12), hlávkové zelí (1a), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      19.8. - 23.8.2019 

Pondělí         19.8.
Polévka:        květáková (1a,6,7,9)
Oběd I:          pečený karbanátek s nivou (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý             20.8.
Polévka:        krupicová s vejcem (1a,3,7,9)
Oběd I:          hovězí guláš (1a), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa           21.8.
Polévka:        hrachová (1a,6)
Oběd I:          kuřecí maso po čínsku (1a,3,6,7,9,10,13), rýže, moučník (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek          22.8.
Polévka:         hovězí s játrovou rýží (1a,c,3,5,6,7,8,9,11,13)
Oběd I:           záhorácký závitek (1a,3,6,7,9,10,12), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), ovoce 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek             23.8.
Polévka:         zelná s klobásou (1a,7,12)
Oběd I:           těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7), sezamové pečivo (1a,b,d,11), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:        26.8. - 30.8.2019 

Pondělí            26.8.
Polévka:          česneková s bramborem (3,7,9)
Oběd I:            přírodní kuřecí plátek (1a,3,7), rýže, kompot
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý                27.8.
Polévka:           slepičí s kapáním (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:             vepřová pečeně (1a), dušený špenát (1a,3,7), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa              28.8.
Polévka:             gulášová (1a), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:               dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1a,3,7), ovoce 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek             29.8.
Polévka:             žampiónový krém (1a,3,6,7,9)
Oběd I:               smažený květák (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory, tatarská omáčka (3,7,10), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek               30.8.
Polévka:            hovězí s těstovinou (1a,3,7,9)
Oběd I:              rajská hovězí pečeně (1a,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ