Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    6.2. - 10.2.2017 

Pondělí       6.2.
Polévka:       brokolicová
Oběd I:         znojemský vepřový plátek, rýže, zeleninový salát
Oběd II:        pečený pstruh (celý),brambory, zeleninový salát
Oběd III:       kapustový nákyp s tofu a sýrem, brambory, zeleninový salát

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      zapečené těstoviny s uzeným masem, okurka, ovoce
Večeře II:
    
pizza rohlík, bílá káva, ovoce
Úterý          7.2.

Polévka:      pórková krémová
Oběd I:        vepřová kýta na paprice, domácí houskový knedlík, ovoce
Oběd II:       uzené kuřecí stehno, bramborová kaše, kompot 
Oběd III:      bezmasá čína (žamp.), rýže, moučník


Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     kuřecí prsíčka s broskví a sýrem, brambory,perník
Večeře II:    termix vanilka, jahoda, rohlík 2 ks, perník

Středa        8.2.
Polévka:      hovězí s celestýnskými nudlemi
Oběd I:        pečený karbanátek se špenátem a žampióny, brambory, okurka 
Oběd II:       přírodní kuřecí plátek, zeleninový kuskus, červená řepa
Oběd III:      cizrna na paprice s pórkem, chléb, šlehaný tvaroh

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     rýžová kaše s čokoládou, kompot, kakao, ovoce
Večeře II:    sýrová pomazánka, pečivo, zelenina, ovoce
Čtvrtek      9.2.
Polévka:       slepičí s vaječnou jíškou
Oběd I:         hovězí maso na zelenině, těstoviny, ovoce
Oběd II:        pečený králík, šťouchané brambory, okurka
Oběd III:       sýrová žemlovka, zelenina, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       vepřové rizoto se sýrem, okurka, ovoce
Večeře II:      koblížky, kakao, ovoce
Pátek        10.2.
Polévka:        uzená s bramborem a kroupami
Oběd I:          krůtí plátek v houbovo-smetanové omáčce, hranolky/rýže
Oběd II:         vepřové výpečky, čočka po srbsku, salát z červené řepy
Oběd III:        lívance s tvarohem, borůvkový dip, kakao,ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    30.1. -2.2.2017 

Pondělí       30.1.
Polévka:      cibulová se sýrem
Oběd I:        selská vepřová pečeně, bramborový knedlík, kysané zelí
Oběd II:       hovězí plátek Stroganov (žamp.), špecle
Oběd III:      zapečené brambory se sýrem, dušená míchaná zelenina, ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     vepřové maso na česneku, těstoviny, ovoce
Večeře II:
    
salám Herkules, máslo, pečivo, zelenina, ovoce
Úterý          31.1.
Polévka:      hrachová, pečivo
Oběd I:        těstoviny s kuřecím masem a grilovanou zeleninou, kečup
Oběd II:       pečený losos, brambory, česnekový dresink, vařená brokolice 
Oběd III:      dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce

Snídaně:     dle  výběru
Večeře I:     karbanátek s nivou, bramborová kaše, červená řepa, ovoce
Večeře II:    ovocný jogurt, loupáčky, kakao, ovoce
Středa         1.2.
Polévka:      bramborová s pohankou     
Oběd I:        vepřové nudličky na paprice, rýže, zeleninový salát 
Oběd II:       bramborová musaka s krůtím masem a květákem, zeleninový salát
Oběd III:      smažené žampióny, brambory, tatarská omáčka, zeleninový salát

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     párek, hořčice/kečup, pečivo, ovoce
Večeře II:    sedlčanský zeleninový salát s jogurtovou zálivkou, sezamové pečivo, ovoce
Čtvrtek       2.2.
Polévka:      slepičí s těstovinou
Oběd I:        zapečený kuřecí plátek s jablky a sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:       masové kuličky v rajčatové omáčce, těstoviny, ovoce
Oběd III:      koprová omáčka, domácí houskový knedlík, vařené vejce, ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Pátek        3.2.
Polévka:      česneková s bramborem
Oběd I:        aljašská treska s bylinkovou omáčkou, brambory, zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   16.1. - 20.1.2017 

Pondělí      16.1.
Polévka:       mrkvová (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:         vepřové žebírko polomské (žampióny, smetana) (1a,6,7), brambory (7), zelenina
Oběd II:        kuřecí nudličky v sezamu (1a,3,6,7,9,11,13), čínské nudle (1a,3)
Oběd III:       sójové maso na způsob tokáně (1a,6), rýže, moučník (1a,3,7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      vepřový vrabec (1a,12), špenát (1a,3,7), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), ovoce
Večeře II:
     
koláček s ovocem (1a,3,6,7,8,10,11,12,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Úterý         17.1.
Polévka:        čočková (1a,3,5,6,7,8,9,10,11,13), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11)
Oběd I:          kuřecí plátek Gyros (1a,3,7), bramborová kaše (7), baby mrkev s hráškem (7)
Oběd II:         rizoto s tuňákem a žampióny (4,7), zeleninový salát 
Oběd III:        kynutý táč se švestkami a jablky (1a,3,7), ovoce, kakao (1a,3,7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       těstoviny s kuřecím masem a čínskou zeleninou (1a,3,6,7,9,10,11,13), kečup, ovoce
Večeře II:      vajíčková pomazánka (3,7,10), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), ovoce
Středa        18.1.
Polévka:        bramborová (1a,6,7,9)
Oběd I:          krůtí prsa na rozmarýnu (1a,3,7), těstoviny (1a), ovoce 
Oběd II:         sekaná pečeně s kapustou (1a,3,5,6,7,8,11,13), bramborový salát okurkový, ovoce
Oběd III:        bramborák se zeleninou a sýrem (1a,3,7,9,10,11), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       čočka nakyselo (1a), párek (1a), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), kinder mléčný řez
Večeře II:      sýr Lučina žervé (7), rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11), kinder mléčný řez
Čtvrtek       19.1.
Polévka:        hovězí s pórkem a jáhlami (7,9,10,11)
Oběd I:          frankurfská hovězí pečeně (1a,7), rýže, ovoce
Oběd II:         pečená treska (4,7,9,11), brambory (7), kukuřičný salát
Oběd III:        zapečené těstoviny s brokolicí (1a,3,7), zeleninový salát, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       luhačovický špaček (1a,3,5,6,7,8,10,11,13), brambory (7), okurka, ovoce
Večeře II:      mléčná rýže, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), kakao (1a,3,7),ovoce
Pátek          20.12.
Polévka:        slepičí s játrovou rýží (1a,3,5,6,7,8,9,11,13)
Oběd I:          vepřová kýta na smetaně (1a,7,9,10), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:         hrachový kotlík s klobásou (6,7), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), jogurt (7)
Oběd III:        špenátové řízečky (1a,3,7), bramborová kaše (7), zeleninový salát

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   23.1. - 27.1.2017 

Pondělí      23.1.
Polévka:       hovězí se špenátovým svítkem (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:         kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1a,3,6,7,9,13), těstoviny (1a)
Oběd II:        vepřová pečeně (1a), brambory, dušená kapusta (1a)
Oběd III:       fazolový guláš s bramborem a paprikami (1a,7), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      srbské vepřové žebírko (1a), brambory (7), ovoce
Večeře II:
    
mléčný nápoj (7), loupáčky (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Úterý         24.1.
Polévka:      kapustová s bramborem (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:        hovězí guláš (1a), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:       králičí maso na kari s těstovinami (1a,7,9,10,11), ovoce 
Oběd III:      rýžovo zeleninový nákyp (3,6,7,9,10,11), zeleninový salát, ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     kuřecí plátek na slanině (1a,3,7,9,10,11), rýže, fit tyčinka
Večeře II:    fazolový zeleninový salát (1a,7), celozrnné pečivo (1a,b,d,11),  fit tyčinka
Středa       25.1.
Polévka:      žampiónový krém (1a,3,6,7,9,12)
Oběd I:        smažený mletý řízek se sýrem (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), kompot 
Oběd II:       čínská kuřecí směs (1a,3,6,7,9,10,11,13), rýže, zelenina
Oběd III:      široké nudle (1a,3), vařená brokolice, pikantní omáčka (1a,3,6,7,9,13), ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     špagety s vepřovým masem (1a,3,7,9,10,11), sýr (7), ovoce
Večeře II:    makové špičky (1a,3,7), kakao (1a,3,7), ovoce
Čtvrtek     26.1.
Polévka:      ruský boršč (1a,6,7,9)
Oběd I:        vepřový plátek v hořčičné omáčce (1a,6,7,10), pažitková rýže, ovoce
Oběd II:       chalupářské rybí filé (1a,3,4,6,7,10,11,13), brambory (7), zeleninový salát
Oběd III:      kynuté knedlíky s jahodami sypané tvarohem (1a,3,7,12), kakao (1a,3,7), ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     vepřová pečeně (1a), dušená mrkev (1a,3,7), brambory (7), ovoce
Večeře II:    vlašský salát (3,9,10), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), ovoce
Pátek       27.1.
Polévka:      slepičí s těstovinou (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:        hrachová kaše s cibulkou (1a), párek (1a), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), okurka, ovoce
Oběd II:       krůtí plátek po andalusku (1a,3,7,9,10,11), brambory (7), zeleninový salát
Oběd III:      slaný táč s cibulí , žampióny a nivou (1a,3,6,7,8,11), ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ