Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     8.1. - 12.1.2018 

Pondělí        8.1.

Polévka:         květáková
Oběd I:           smažený mletý řízek se sýrem, bramborová kaše, okurka
Oběd II:          pečené kuře Alla bažant, jasmínová rýže, zeleninový salát
Oběd III:         široké nudle se smetanovým špenátem a parmezánem, ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        hovězí Chilli con Carne, rýže, ovoce
Večeře II:
       
koláčky s tvarohem, kakao, ovoce

Úterý           9.1.
Polévka:         slepičí s kapáním
Oběd I:           kuřecí plátek na kari, kuskus s cizrnou, ovoce
Oběd II:          pečený krůtí stehenní plátek, brambory, dušená míchaná zelenina 
Oběd III:         sýrové pirohy, zeleninová obloha

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        novohradský vepřový plátek, těstoviny, ovoce
Večeře II:       drůbeží šunka, máslo, pečivo, zelenina, ovoce
Středa         10.1.
Polévka:         frankfurtská
Oběd I:           hovězí plátek v cibulovo-česnekové omáčce, opečené brambory 
Oběd II:          bulgur s tuňákem a zeleninou, červená řepa
Oběd III:         kynuté knedlíky s ovocem sypané tvarohem, kakao, ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         smažené rybí prsty, bramborová kaše, okurka, ovoce
Večeře II:        drůbeží salát s celerem a jablky, celozrnné pečivo, ovoce
Čtvrtek        11.1.
Polévka:          česneková s bramborem
Oběd I:            čočka nakyselo, párek, okurka, chléb
Oběd II:           krůtí svíčková na smetaně, domácí houskový knedlík
Oběd III:          zapečený květák s vejci a sýrem, brambory, zeleninový salát, moučník

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         zapečené těstoviny s uzeným masem, zeleninový salát, perník
Večeře II:        tavený sýr, pečivo, zelenina, perník
Pátek           12.1.
Polévka:          hrstková
Oběd I:            vepřové nudličky na paprice, rýže, ovoce
Oběd II:           pečené rybí filé s kukuřičnou krustou, brambory, zeleninový salát
Oběd III:          bramborový nákyp houbový, tatarská omáčka, ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     18.12. - 22.12.2017 

Pondělí         18.12.
Polévka:         hlívová se zeleninou (1a,6,7,9)
Oběd I:           vepřová pečeně (1a), kysané zelí (1a,12), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13)
Oběd II:          těstoviny s kuřecím masem a brokolicí (1a,3,6,7,9,13), kečup, ovoce
Oběd III:         sójové maso znojemské (1a,6), brambory, moučník (1a,3,7)

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        domácí sekaná pečeně (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), okurka, ovoce
Večeře II:
       
mléčný nápoj (7), loupáček (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Úterý             19.12.
Polévka:          slepičí s játrovou rýží (1a,3,5,6,7,8,9,11,13)
Oběd I:            kuřecí nudličky v bylinkové omáčce (1a,7,8d,9,10,11), rýže   
Oběd II:           pečená treska (4,7,9,11), brambory (7), kukuřičný salát 
Oběd III:          slaný závin se špenátem (1a,3,6,7,8,11), zelenina, ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         smažený kuřecí řízek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborový salát (3,9,10)
Večeře II:       
Středa          20.12.
Polévka:          dýňovo - bramborová (1a,7)
Oběd I:            zapečený vepřový plátek s rajčaty a mozzarellou (1a,3,6,7,9,10), bramborová kaše (7), zeleninový salát 
Oběd II:           pizza se šunkou (1a,3,6,7,9,10,11), ovoce
Oběd III:          houbový kuba , zeleninový salát

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         bramborvý guláš (1a), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Večeře II:        hermelínový salát (3,7), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Čtvrtek         21.12.
Polévka:         hovězí s celestýnskými nudlemi (1a,7,9)
Oběd I:           španělský ptáček (1a,3,10), domácí houskový knedlík (1a,3,7)/rýže
Oběd II:          tuňákové lasagne (1a,4,7)
Oběd III:         zeleninové opečenky (1a,c,3,5,6,7,8,9,11,13), bramborovo-fazolová kaše (7), kompot

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        vepřové nudličky po srbsku (1a), rýže, ovoce
Večeře II:       moravské uzené, máslo (7), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11,13),  zelenina, ovoce
Pátek            22. 12. 
Polévka:         koprová (1a,3,6,7)
Oběd I:           pečený karbanátek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), okurková salát s červenou cibulí
Oběd II:          králičí hřbet na žampiónech (1a,3,7), rýže, ovoce
Oběd III:         kuskusový nákyp s meruňkami (1a,3,7), ovoce, kakao (1a,3,7)

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   11.12. - 15.12.2017 

Pondělí      11.12.
Polévka:        vločková (1d,3,7,9,10,11)
Oběd I:          krůtí závitek s hermelínem (1a,7), brambory, zeleninový salát
Oběd II:         znojemská vepřová játra(1a,3,6,7,9,13), rýže, ovoce
Oběd III:        široké nudle (1a,3), vařená brokolice, sýrová omáčka (1a,6,7), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       čočka nakyselo (1a), vejce vařené (3), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), okurka, ovoce
Večeře II:
      
uzený sýr (7), máslo (7), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), zelenina, ovoce
Úterý          12.12.
Polévka:        bramborový krém s cizrnou (1a,6,7,9)
Oběd I:          špagety s vepřovým masem a sýrem (1a,3,7), ovoce
Oběd II:
         pečená vinná klobása (1a,7), bramborová kaše (7), salát z kysaného zelí (12)
Oběd III:        sýrová žemlovka (1a,c,3,5,6,7,8,9,10,11,13), zeleninový salát, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       vepřový plátek na žampiónech (1a), rýže, fit tyčinka
Večeře II:      mléčná rýže (7), loupáček (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), fit tyčinka
Středa        13.12.
Polévka:        zelná s klobásou (1a,7,12)
Oběd I:          zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7), tatarská omáčka (3,7,10), zeleninový salát 
Oběd II:         těstovinové rizoto s tuňákem (1a,3,4,7,9,10,11), zeleninový salát
Oběd III:        rýžovo - jogurtové špalíčky s ovocem a šlehačkou (1a,6,7), caro (7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       uzené kuřecí stehno (1a,3,7), brambory (7), okurka, ovoce
Večeře II:      vajíčková pomazánka (3,7,10), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), zelenina, ovoce 
Čtvrtek        14.12.
Polévka:        hovězí s těstovinou (1a,3,7,9)
Oběd I:          přírodní kuřecí plátek (1a,3,7), rýže, vařená mrkev s hráškem (7), jogurt (7)
Oběd II:         kovbojské fazole (1a), párek (1a), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), jogurt (7)
Oběd III:        smažený šmakoun (1a,3,5,6,7,8,9,10,11,13),brambory, tatarská omáčka (3,7,10), zelenina, jogurt (7)

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        salám v těstíčku (1a,3,7), brambory, tatarská omáčka (3,7,10), ovoce
Večeře II:       mřížková buchta s tvarohem (1a,3,6,7,8,9,10,11,12,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Pátek          15.12.
Polévka:         špenátová (1a,3,6,7,9)
Oběd I:           hovězí plátek na slanině (1a,7), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:          pečený filet z kapra (4,7,9,11), bramborový salát (bez majonézy, 3,9,10)
Oběd III:         hrachový kotlík (6,7), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   3.1. - 5.1.2018 

Pondělí     1.1.
Polévka:
Oběd I:
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý        2.1.
Polévka:
Oběd I: 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa      3.1.
Polévka:       zeleninová
Oběd I:         zapečený kuřecí plátek s jablkem a sýrem, rýže, zeleninový salát 
Oběd II:        pečený pstruh (celý), brambory, zeleninový salát
Oběd III:       špagety se zeleninou, žampiónová omáčka, ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      vepřové maso na barevném pepři, těstoviny, ovoce
Večeře II:     sýrová pomazánka, pečivo, zelenina, ovoce
Čtvrtek     4.1.
Polévka:       bramborová sklenná
Oběd I:         vepřové žebírko lašské, domácí houskový knedlík/těstoviny
Oběd II:        cizrnová kaše s cibulkou, vaječná omeleta se šunkou, okurka, chléb
Oběd III:       zapečená dýně s bramborem, zeleninový salát

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      čevabčiči, brambory, hořčice, cibule, ovoce
Večeře II:     pizza koláč, kakao, ovoce
Pátek       5.1.
Polévka:      hrachová, pečivo
Oběd I:        uzené kuřecí stehno, bramborová kaše s cibulkou, kompot
Oběd II:       myslivecká roštěná, rýže, ovoce
Oběd III:      lívance s povidlím a šlehačkou, ovoce, bílá káva

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ