Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      25.11 - 29.11.2019 

Pondělí          25.11.
Polévka:         hlívová se zeleninou (1a,6,7,9)
Oběd I:           selská vepřová pečeně (1a), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), kysané zelí (1a,12), ovoce
Oběd II:          španělská paella s krůtím masem a plody moře (14), zeleninový salát
Oběd III:         pečené plněné papriky se šmakounem (3,7), brambory (7), zeleninový salát 

Snídaně:        dle výběru 
Večeře I:        kuřecí plátek na slanině (1a,3,7), bramborová kaše (7), fit tyčinka
Večeře II:
       
tavený sýr (7), máslo (7), tmavá kostka (1a,3,5,6,7,8,12,13), zelenina, fit tyčinka
Úterý             26.11.
Polévka:         pórková s vejci (1a,3,6,7,9)
Oběd I:           krůtí prsa v hroznové omáčce (1a,3,6,7,9,12,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:          lasagne s vepřovým masem a sýrem (1a,7), ovoce 
Oběd III:         karbanátky z červené čočky (3), bramborový salát s vejci a ředkvičkami (3,7), ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        vepřové maso na kmíně (1a), rýže, ovoce
Večeře II:       termix 2 ks, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Středa           27.11.
Polévka:         hovězí s celestýnskými nudlemi (1a,7,9)
Oběd I:           svíčková na smetaně (1a,7,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7) 
Oběd II:          pečený okoun (4,7,9,11), brambory (7), kukuřičný salát
Oběd III:         těstovinový salát s rajčaty a brokolicí (1a,3,7), sezamový rohlík (1a,b,d,11), moučník (1a,3,7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         nudle s mákem (1a,3,7), kompot, kakao (1a,3,7), ovoce
Večeře II:        bageta se šunkou a sýrem (1a,6,7,11), ovoce
Čtvrtek          28.11.
Polévka:         moravská zelňačka (1a,7,12)
Oběd I:           kuřecí plátek Gyros (1a,3,7), kari rýže s cizrnou, zeleninový salát
Oběd II:          těstoviny na asijský způsob s hovězím masem (1a,6,11), ovoce
Oběd III:         smažené vdolky s džemem a tvarohem (1a,3,7,12), kakao (1a,3,7), ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        smažený mletý řízek se sýrem (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), okurka, ovoce
Večeře II:       pizza rohlík 3 ks (1a,7), ovoce
Pátek             29.11.
Polévka:        čočková (1a,6)
Oběd I:          zbojnické vepřové maso (1a,7,9,10,11), brambory, zeleninový salát
Oběd II:         pirohy s kuřecím masem a špenátem (1a,3,6,7,8,11), zeleninová obloha
Oběd III:        bezmasá čína(rajčata, papriky,žampióny, 1a,3,6,7,9,13), rýže, šlehaný tvaroh (7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      18.11. - 22.11.2019 

Pondělí          18.11.
Polévka:         česneková s bramborem (3,7,9)
Oběd I:           zapečené těstoviny s uzeninou (1a, 3,6,7), okurka, ovoce
Oběd II:          zvěřinové ragú se žampióny (1a,6,7,12), karlovarský knedlík (1a,3,5,6,7,8,11,13)
Oběd III:         smažený hermelín (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory, tatarská omáčka (3,7,10), zelenina

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        sklepnická pochoutka (žamp.,1a), rýže, ovoce
Večeře II:
       
ovocný tvarohový dezert (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Úterý             19.11.
Polévka:        slepičí s těstovinou (1a,3,9)
Oběd I:          španělský ptáček (1a,3,10), rýže/domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:         podzimní chilli z králíka s dýní (7), zapečené brambory se sýrem (7), zeleninový salát 
Oběd III:        rizoto s chřestem, rajčaty a permezánem (1a,6,7,9), zeleninový salát

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       špagety s vepřovým masem a sýrem (1a,3,7,9,10,11), ovoce
Večeře II:      drůbeží šunka, máslo (7), sezamové pečivo (1a,b,d,11), ovoce
Středa           20.11.
Polévka:        luštěninová se zeleninou (1a,7,9)
Oběd I:          řecký guláš z krůtího masa (1a,3,7,10), těstoviny (1a), ovoce 
Oběd II:         pečený úhořovec mořský (1a,4,7), brambory (7), zeleninový salát
Oběd III:        dušená míchaná zelenina (7), bramborové krokety (1a,6,7), vařené vejce (3), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       domácí sekaná pečeně (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), okurka, ovoce
Večeře II:      mřížková buchta s tvarohovou náplní 3 ks (1a,3,7), kakao (1a,3,7), ovoce
Čtvrtek          21.11. 
Polévka:         gulášová (1a), pagáč (1a,3,5,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:           vepřová pečeně (1a), dušená mrkev (1a,7),brambory,ovoce
Oběd II:          tortilla s tuňákem, vejci a zeleninou (3,4,7), ovoce
Oběd III:         nudle  s tvarohem (1a,3,7), kompot, kakao (1a,3,7), ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        čočka nakyselo (1a), párek (1a), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), kinder mléčný řez
Večeře II:       hermelínový salát (3,7), tmavý rohlík 2 ks (1a,c,d,3,6,7,8,12,13), kinder mléčný řez
Pátek             22.11.
Polévka:         brokolicová (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:           vepřový špíz s rajčaty (1a,3,6,7,9,10), opečené brambory (7,9,10,11), kečup, zeleninový salát
Oběd II:          těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7), sójový rohlík (1a,6), ovoce
Oběd III:         cizrna na paprice s pórkem (7,12), rýže, moučník (1a,3,7), ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     2.12. - 6.12. 

Pondělí        2.12.
Polévka:        zeleninová s jáhlovými vločkami
Oběd I:          kuřecí nudličky v sýrové omáčce, těstoviny, ovoce
Oběd II:         nugety z lososa (polot.), bramborová kaše, zeleninový salát 
Oběd III:        dušený špenát, bramborový knedlík, vařené vejce, ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        pikantní vepřová směs, rýže, oplatek
Večeře II:
       
 vajíčkový salát, sezamové pečivo, oplatek
Úterý            3.12.
Polévka:         lámanková s vejcem
Oběd I:           pečený krůtí závitek se šunkou a sýrem, rýže, zeleninový salát
Oběd II:
          vepřové výpečky, dušená kapusta, brambory, moučník
Oběd III:         těstoviny s jablky a ořechovou posýpkou, ovoce, kakao

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        zapečené těstoviny s uzeným masem, okurka, ovoce
Večeře II:       listový hřeben s ořechovou náplní 3 ks, kakao ovoce
Středa           4.12.
Polévka:          slepičí se strouháním
Oběd I:            čočka nakyselo, párek, okurka, chléb, jogurt 
Oběd II:           hovězí roštěná na žampiónech, opečené brambory, zelenina, jogurt
Oběd III:          pečené batáty se zeleninou a tofu, ovoce, jogurt

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         pečené kuřecí stehno, brambory, ovoce
Večeře II:        sýr cottage, tmavý rohlík 2 ks, ovoce
Čtvrtek          5.12.
Polévka:          lososový krém
Oběd I:            pečený karbanátek s brokolicí, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:           přírodní kuřecí plátek, rýžové nudle se zeleninou, ovoce
Oběd III:          rizoto s pohankou a hlívou ústřičnou, zeleninový salát

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         bramborový guláš, chléb, ovoce
Večeře II:        jogurtový nápoj, loupáček 2 ks, ovoce
Pátek             6.12.
Polévka:           bramborová
Oběd I:             rajská hovězí pečeně, domácí houskový knedlík, ovoce
Oběd II:            pečený králík po provensálsku, brambory, zeleninový salát
Oběd III:           halušky se zelím a smaženou cibulkou, ovoce

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     9.12.- 13.12.2019 

Pondělí        9.12.
Polévka:        dýňová
Oběd I:          pečený plněný paprikový lusk, brambory, zeleninový salát
Oběd II:         králičí maso alla bažant, špenátové knedlíky, ovoce
Oběd III:        zapečená cuketa se sójovým masem, brambory, zeleninový salát, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       vepřová pečeně, špenát, bramborový knedlík, ovoce
Večeře II:
      
ruské vejce, rohlík 2 ks ovoce
Úterý           10.12.
Polévka:        hovězí s pórkem a jáhlami
Oběd I:          špagety s krůtím masem a sýrem, ovoce
Oběd II:         zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem, tatarská omáčka, zeleninový salát 
Oběd III:        zeleninový kuskus s cizrnou a balkánským sýrem, červená řepa, moučník

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       studentský řízek, bramborová kaše, okurka, ovoce
Večeře II:      čokoládový croassant 2 ks, kakao, ovoce
Středa          11.12.
Polévka:        hrstková
Oběd I:          srbské rizoto z vepřového masa se sýrem, zeleninový salát, ovoce 
Oběd II:         smažený filet z kapra, bramborový salát, ovoce
Oběd III:        koprová omáčka, vařené vejce, domácí houskový knedlík, moučník

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou, perník
Večeře II:      paštiká májka 2, tmavý rohlík 2, perník
Čtvrtek         12.12.
Polévka:        hrachová se slaninou
Oběd I:          vepřový závitek se žampióny, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:         bulgur s kuřecím masem a zeleninou, zeleninový salát
Oběd III:        bramborové šišky se strouhankou/mákem, kompot, bílá káva

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       cikánská hovězí pečeně, rýže, ovoce
Večeře II:      jogurt krajanka, loupáček 2 ks, ovoce
Pátek           13.12.
Polévka:        krupicová s vejcem
Oběd I:          vepřové žebírko lašské (kopr, smetana), rýže, ovoce
Oběd II:         hovězí maso v mrkvi, opečené brambory, zelenina, ovoce
Oběd III:        pečené brokolicovo-šmakounové hromádky, brambory, zeleninový salát, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ