Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    22. - 26.8.2016 

Pondělí       22.8.
Polévka:         kmínová s vejci
Oběd I:           luhačovický špaček, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý          23.8.
Polévka:        hovězí s těstovinou
Oběd I:          hovězí maso vařené, rajská omáčka, domácí houskový knedlík
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa        24.8.
Polévka:         česneková s bramborem
Oběd I:           vepřový závitek s brokolicí a sýrem, brambory, zeleninový salát 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek       25.8.
Polévka:          květáková
Oběd I:            kuřecí směs po čínsku, petrželková rýže, moučník
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek          26.8.
Polévka:          kulajda
Oběd I:            smažený květák, brambory, tatatská omáčka, ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     29.8. - 30.8.2016 

Pondělí        29.8.
Polévka:          slepičí s nudlemi
Oběd I:            segedinský guláš, domácí houskový knedlík, ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý            30.8.
Polévka:           čočková, chléb
Oběd I:             francouzské brambory, zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa           31.8.
Polévka:           hovězí s játrovou rýží
Oběd I:             přírodní kuřecí prsíčka, rýže, kompot 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek
Polévka:
Oběd I:
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek
Polévka:
Oběd I:
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ