Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   5.6. - 9.6. 2017 

Pondělí     5.6.
Polévka:      rajská s těstovinou
Oběd I:        kuřecí plátek na kari se smetanou, rýže, zelenina
Oběd II:       vepřová roláda se špenátem, brambory, zeleninový salát
Oběd III:      tortilla se sójovým masem a zeleninou, ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou, ovoce
Večeře II:
     
salám Herkules, máslo, pečivo, zelenina, ovoce
Úterý        6.6.
Polévka:       kapustová s bramborem
Oběd I:         zapečené těstoviny s uzeným masem, zeleninový salát
Oběd II:        králičí hřbet po staročesku, štouchané brambory s cibulkou, zeleninový salát 
Oběd III:       kuskus se zeleninou a hlívou ústřičnou, zeleninový salát

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      domácí sekaná pečeně, bramborová kaše, okurka, ovoce
Večeře II:     tavený sýr Veselá kráva, pečivo, ovoce
Středa       7.6.
Polévka:       z rybího filé
Oběd I:         krůtí plátek v hroznové omáčce, bramborová kaše, ovoce 
Oběd II:        vepřové výpečky, kovbojské fazole, okurka, chléb, ovoce
Oběd III:       zeleninové lasagne, ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      drůbeží Gordon Blue (polot.), brambory,  červená řepa, perník
Večeře II:     jogurtový nápoj, loupáček 2 ks, perník
Čtvrtek       8.6.
Polévka:        čočková, pečivo
Oběd I:          vepřový guláš, těstoviny, ovoce
Oběd II:         pečený žralok, brambory, jogurtový dresink, zelenina
Oběd III:        kynuté knedlíky s ovocem sypané tvarohem, kakao, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       vařené uzené maso, bramborový knedlík, zelí dušené, ovoce
Večeře II:      croassant s čokoládou, kakao,ovoce
Pátek         9.6.
Polévka:        slepičí s těstovinou
Oběd I:          pečený kuřecí závitek s brokolicí a sýrem, rýže, kompot
Oběd II:         hovězí maso na česneku, špenátové knedlíky, ovoce
Oběd III:        zapečený pórek s vejci, bramborový salát zeleninový, moučník

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   22.5. - 26.5.2017 

Pondělí      22.5.
Polévka:        hrachová (1a,6), pečivo (1a,b,3,5,6,7,8,11,13)
Oběd I:          pečený krůtí stehenní plátek (1a,3,7), dušená mrkev (1a,7,12), brambory (7)
Oběd II:         špagety s tuňákovo-zeleninovou směsí a sýrem (1a,3,4,6,7,9,13)
Oběd III:        rýžový nákyp s meruňkami (3,7), ovoce, kakao (1a,3,7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       guláš z vepřového masa (1a), těstoviny (1a), ovoce
Večeře II:
       
vlašský salát (3,9,10,12), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), ovoce
Úterý         23.5.
Polévka:       uzená s bramborem a kroupami (1a,6,7,9)
Oběd I:         přírodní kuřecí plátek(1a,3,7), cirzna se zeleninou a žampióny, rýže, ovoce
Oběd II:
        sekaná pečeně z králíka (králík+vepř. maso, 1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborový salát okurkový, ovoce 
Oběd III:       šopský salát (7), sezamové pečivo (1a,b,11), ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      obalovaná treska s bylinkovou omáčkou (polot.,1a,4,7,10), brambory (7), ovoce
Večeře II:     tvarohové špičky (1a,3,7), kakao (1a,3,7), ovoce
Středa       24.5.   

Polévka:       slepičí s kapáním (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:         smažený vepřový řízek (1a,c,3,5,6,7,8,11,), bramborová kaše (7), zeleninový salát 
Oběd II:        maminčino kuře (pečené kuře, těstoviny, játra, žampióny, 1a,3,7)
Oběd III:       špecle se sýrovou omáčkou a smaženou cibulkou (1a,3,7), moučník (1a,3,7)


Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      vepřové žebírko na slanině (1a), rýže, ovoce 
Večeře II:     přírodní gervais (7), sezamové pečivo (1a,b,d,11), ovoce

Čtvrtek      25.5.
Polévka:        brokolicová se sýrem (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:          hovězí maso na zelenině (1a,7), těstoviny (1a), jogurt
Oběd II:         zapečená treska s rajčaty a mozzarellou (4,7), brambory (7), zeleninový salát
Oběd III:        slaný listový závin se špenátem (1a,3,7), jogurt (7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       salám v těstíčku (1a,3,7), bramborová kaše (7), okurka, fit tyčinka
Večeře II:      celerový salát s kuřecím masem (9,10), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), fit tyčinka
Pátek         26.5.

Polévka:        bramborová s krupicí a polentou (1a,9)
Oběd I:          lovecký závitek (vepř. maso, salám,okurka, vejce, smetana, 1a,3,7), dom. housk. knedlík (1a,3,7)

Oběd II:         kuřecí čínská směs (1a,3,6,7,9,10,11,13), rýže/ bramborové krokety (1a,3,7,12)
Oběd III:        dušená míchaná zelenina (7,9), sázené vejce (3), bramborové krokety (1a,3,7,12)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:

Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    29.5. - 2.6.2017 

Pondělí       29.5.
Polévka:      hovězí s pórkem a jáhlami (7)
Oběd I:        krůtí plátek na žampiónech (1a,3,7), hranolky (7), kečup, zelenina
Oběd II:       telecí maso na víně (1a,7,12), rýže, zelenina
Oběd III:      čočka po srbsku (1a), vařené vejce (3), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     luhačovický špaček (1a,3,5,6,7,8,10,11,13), brambory (7), okurka ovoce
Večeře II:
    uzený sýr (7), máslo (7), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), zelenina, ovoce 

Úterý           30.5.
Polévka:       slepičí se strouháním (1a,3,9)
Oběd I:         kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1a,3,6,7,9,13), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:        pečená plněná paprika (mleté maso+ryba, 3,4,7), brambory (7), zeleninový salát 
Oběd III:       smažený květák (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), tatarská omáčka (3,7,10), zeleninový salát

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      tvarohová žemlovka s jablky (1a,c,3,5,6,7,8,10,111,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Večeře II:     obložená bageta s kuřecím masem (1a,3,6,11), ovoce
Středa         31.5.
Polévka:        zeleninová s pohankovými vločkami (6,7,9)
Oběd I:          vepřová kýta na paprice (1a,7), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce 
Oběd II:         zapečený kuřecí plátek s broskví a sýrem (1a,3,7), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd III:        boloňské špagety s tofu a sýrem (1a,6,7), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       rizoto s krůtím masem , sýr (7), okurka, musli tyčinka
Večeře II:      ovocný jogurt (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), musli tyčinka
Čtvrtek        1.6.
Polévka:         hrstková(1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:           štěpánská hovězí pečeně (1a,3,7), rýže
Oběd II:          sedlčanský zeleninový salát (těstoviny, hermelín, šunka, žampióny, 1a,3,7), sójový rohlík (1a,b,6,11)
Oběd III:         sýrové pirohy (1a,3,6,7,8,11), zeleninová obloha

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        vepřový plátek s cibulí a sýrem (1a,3,6,7,9,10), brambory (7), ovoce
Večeře II:       tuňáková pomazánka (4,7), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Pátek          2.6.
Polévka:        gulášová (1a), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:          pečený karbanátek s brokolicí (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), zeleninový salát
Oběd II:         zapečená treska na těstovinách se zeleninou (1a,3,4,7), okurka
Oběd III:        krupičná kaše s kakaem (1a,7), kompot, kakao (1a,3,7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     12.6. - 16.6. 

Pondělí         12.6.
Polévka:         česneková s bramborem
Oběd I:           kuřecí plátek po andalusku, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:          plněný paprikový lusk v rajčatové omáčce, domácí houskový knedlík, ovoce
Oběd III:         těstovinový salát s jogurtovou zálivkou, finský rohlík, ovoce

Snídaně:        dle výběru    
Večeře I:        čočka nakyselo, párek/vejce, okurka, chléb, ovoce
Večeře II:       šopský salát, sezamové pečivo, ovoce
Úterý             13.6.
Polévka:         slepičí s celestýnskými nudlemi
Oběd I:           vepřová pečeně, bramborový knedlík, kysané zelí
Oběd II:          bulgur s tuňákem a zeleninou, zeleninový salát 
Oběd III:         bramborový nákyp houbový, zeleninový salát

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        kuřecí soté s mandlemi, rýže petrželková, ovoce
Večeře II:       koblížek  s marmeládou 3 ks, kakao, ovoce
Středa           14.6.
Polévka:         luštěninová, pečivo 
Oběd I:           krůtí plátek v bylinkové omáčce, rýže, ovoce 
Oběd II:          zapečený květák s uzeným masem, šťouchané brambory, okurka, ovoce
Oběd III:         listové šátečky s jablky, kakao, ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        vepřové žebírko na kmíně, brambory, červená řepa, ovoce
Večeře II:       mléčná rýže, loupáček 2 ks, ovoce
Čtvrtek          15.6.
Polévka:         špenátová
Oběd I:           vepřový špíz s rajčaty, hranolky, tatarská omáčka, zelenina
Oběd II:          pečený filet z tilápie, jarní salát (brambor, zelenina,vejce, majonéza)
Oběd III:         mexické fazole, divoká rýže, moučník

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        smažený kuřecí řízek, brambory, okurka, fit tyčinka
Večeře II:       sýr Eidam, máslo, pečivo, zelenina, fit tyčinka
Pátek            16.6.
Polévka:         hlívová s ovesnými vločkami
Oběd I:           těstoviny s kuřecím masem a brokolicí, kečup, zelenina, ovoce
Oběd II:          znojemský hovězí plátek, brambory, ovoce
Oběd III:         hamburger z červené čočky, zeleninová obloha, ovoce

Snídaně:        dle výběru 
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ