Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:       2.7. - 4.7.2018 

Pondělí          2.7.
Polévka:          zeleninová (1a,6,7,9)
Oběd I:            kuřecí prsa na slanině (1a,3,7), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý             3.7.
Polévka:          hovězí s vaječnou jíškou (1a,3,7,9)
Oběd I:            cikánská hovězí pečeně (1a), rýže, ovoce 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa           4.7.
Polévka:          rajská s těstovinou (1a,3,6,7,9)
Oběd I:            vepřová kotleta se šunkou a sýrem (1a,3,6,7,9,10), opečené brambory (7,9,10,11), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek           5.7.
Polévka:
Oběd I:              státní svátek
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek             6.7.
Polévka:
Oběd I:             státní svátek
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      20.8. - 24.8.2018 

Pondělí          20.8.
Polévka:           květáková (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:             pečený karbanátek s nivou (1a,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý             21.8.
Polévka:           krupicová s vejcem (1a,3,7,9)
Oběd I:             hovězí guláš (1a), domácí houskový knedlík (1a,3,7)/těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa           22.8.
Polévka:           hrachová (1a,3,6,7,8,9,10)
Oběd I:             kuřecí maso po čínsku (1a,3,6,7,9,10,13), rýže, moučník (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek           23.8.
Polévka:           hovězí s játrovou rýží  (1a,3,5,6,7,8,9,11,13)
Oběd I:             záhorácký závitek (1a,3,6,7,9,10,12), brambory, ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek              24.8.
Polévka:           zelná s klobásou (1a,7,12)
Oběd I:             těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7), sezamové pečivo (1a,b,d,11), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      16.7. - 20.7.2018 

Pondělí          16.7.
Polévka:            hrachová (1a,3,6,7)
Oběd I:              aljašká treska s bylinkovou omáčkou (1a,4,7,10), brambory (7), moučník (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý              17.7.
Polévka:            koprová (1a,3,6,7)
Oběd I:              zapečené těstoviny s uzeným masem (1a,3,6,7), okurka, ovoce
Oběd II:

Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa             18.7.
Polévka:            uzená s bramborem (1a,6,7,9)
Oběd I:              kuřecí plátek na paprice (1a,7), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek            19.7.
Polévka:             frankfurtská (1a,6,7)
Oběd I:               švýcarský špíz (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), tatarská omáčka (3,7,10), kompot
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek               20.7.
Polévka:             slepičí s těstovinou (1a,3,9)
Oběd I:               vepřové výpečky (1a,12), hlávkové zelí (1a), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     9.7. - 13.7.2018 

Pondělí        9.7.
Polévka:         bramborová (1a,6,7,9)
Oběd I:           špagety s vepřovým masem a sýrem (1a,3,7), ovocný jogurt (7)
Oběd II:
Oběd III:

Večeře I:
Večeře II:

Úterý           10.7.
Polévka:         gulášová (1a,6), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:           kynuté knedlíky s meruňkami sypané tvarohem (1a,3,7,12), kakao (1a,3,7), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Večeře I:
Večeře II:
Středa          11.7.
Polévka:         hovězí s těstovinou (1a,3,7,9)
Oběd I:           svíčková na smetaně (1a,7,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce 
Oběd II:
Oběd III:

Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek        12.7.
Polévka:         česneková s bramborem (3,7,9)
Oběd I:           zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (6,7), tatarská omáčka (3,7,10), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Večeře I:
Večeře II:
Pátek           13.7.
Polévka:          květáková (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:            vepřové žebírko na žampiónech (1a,6,7,9,10,11), rýže, moučník (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:         dle výběru (DČ hasiči)
Večeře I:         smažený vepřový řízek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), okurka, ovoce (DČ hasiči)
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     27.8. 31.8.2018 

Pondělí        27.8.
Polévka:         česneková s bramborem (3,7,9)
Oběd I:           přírodní kuřecí plátek (1a,3,7), rýže, kompot
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý            28.8.
Polévka:         slepičí s kapáním (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:           vepřová pečeně (1a), dušený špenát (1a,3,7), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa           29.8.
Polévka:          gulášová (1a,6), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:            dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1a,3,7), ovoce 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek           30.8.
Polévka:          žampiónový krém (1a,3,6,7,9)
Oběd I:            smažený květák (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory, tatarská omáčka (3,7,10), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek              31.8.
Polévka:          hovězí s těstovinou (1a,3,7,9)
Oběd I:            rajská hovězí pečeně (1a,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ