Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      1.10. - 5.10.2018 

Pondělí          1.10.
Polévka:       hráškový krém (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:         kuřecí soté se žampióny (1a,3,6,7,9,13), hranolky (7), zeleninový salát
Oběd II:        králík "alla bažant" (1a,9), karlovarský knedlík (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), zeleninový salát
Oběd III:       těstovinovinový salát s rajčaty a brokolicí (1a,3,7,9), sezamový rohlík (1a,b,d,11), ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      smažené hermelínové kousky (1a,7), brambory, tatarská omáčka (3,7,10), ovoce
Večeře II:
      
jogurtový nápoj (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Úterý             2.10
Polévka:       hovězí s pórkem a jáhlami (7,9)
Oběd I:         vepřová pečeně (1a), dušený špenát (1a,3,7),bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), ovoce
Oběd II:        těstoviny s tuňákem a uzeným masem (1a,4,7,9,10,11), zeleninový salát 
Oběd III:       zapečená dýně s bramborem (7), zeleninový salát, ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      kuřecí plátek na slanině (1a,3,7), rýže, kinder mléčný řez
Večeře II:     salám herkules (7), máslo (7), sezamový rohlík (1a,b,d,11), zelenina, kinder mléčný řez
Středa           3.10.
Polévka:       bramborová (1a,6,7,9)
Oběd I:         zapečený krůtí plátek s cuketou a hermelínem (1a,3,7), brambory, zeleninový salát 
Oběd II:        masové kuličky ve fazolové směsi (1a,3,5,6,7,8,9,11,13), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)
Oběd III:       špagety po zahradnicku se sýrem (1a,3,6,7,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      nudle s mákem (1a,3,7), kompot, kakao (1a,3,7), ovoce
Večeře II:     ruské vejce (3,7), rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11), ovoce
Čtvrtek          4.10.
Polévka:       frankfurtská (1a,6,7)
Oběd I:         přírodní vepřový plátek (1a,7), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:        bulgur s krůtím masem a zeleninou (1a,6,7,9), zeleninový salát
Oběd III:       dukátové buchtičky s krémem (1a,3,7), ovoce, kakao (1a,3,7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      vepřové Kung Pao (1a,3,5,6,7,9,10,13), rýže, ovoce
Večeře II:     šátečky s pudinkem (1a,3,6,7,8,9,10,11,12,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Pátek             5.10.     
Polévka:       z červené čočky (1a,6,7,9)
Oběd I:         hovězí maso na zelenině (1a,7,9), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:        zapečený africký sumeček se zeleninou a sýrem (4,7,9), brambory (7), okurkový dresink (7)
Oběd III:       smažená brokolice (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), tatarská omáčka (3,7,10), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      24.9. - 27.9.2018 

Pondělí          24.9.
Polévka:          gulášová (1a,6), pečivo (1a,b,3,5,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:            vepřová pečeně (1a), dušená mrkev (1a,7),  brambory, ovoce
Oběd II:           pirohy z listového těsta s tuňákem (1a,3,4,6,7,8,9,10,11), zeleninová obloha, ovoce
Oběd III:          kuskusový nákyp s meruňkami (1a,3,7), ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         vepřové kostky na kmíně (1a), těstoviny (1a), fit tyčinka
Večeře II:
        
vajíčkový salát (3,10), rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11), fit tyčinka
Úterý             25.9.
Polévka:          slepičí s nudlemi (1a,3,9)
Oběd I:            svíčková na smetaně (1a,7,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:           těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7), sójový rohlík (1a,b,6), ovoce 
Oběd III:          zapečený šmakoun se sýrem (3,7,9,10,11), brambory, tatarská omáčka (3,7,10), zelenina, ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         pečené kuřecí stehno (1a,3,7), rýže, ovoce
Večeře II:        mřížková buchta s tvarohem (1a,3,6,7,8,9,10,11,12,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Středa           26.9.
Polévka:          žampiónovo-bramborová (1a,6,7,9)
Oběd I:            hrachová kaše s cibulkou (1a,), uzené vepřové maso, okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13) moučník (1a,3,7)
Oběd II:           pečený kuřecí závitek se zeleninovou náplní (1a,3,6,7,9,13), rýže, kompot, moučník (1a,3,7)
Oběd III:          kapustové opečenky (1a,c,3,5,6,7,8,9,11,13), šťouchané brambory, zelen. salát, moučník (1a,3,7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         čevabčici (1a,3), cibule, hořčice (10), brambory (7), ovoce
Večeře II:        ovocný jogurt, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Čtvrtek          27.9.
Polévka:         kmínová s vejcem (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:           smažené rybí filé (1a,c,3,4,5,6,7,8,11,13), bramborový salát s majonézou (3,9,10), ovoce
Oběd II:          krůtí paprikáš (1a,3,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd III:         rizoto s pohankou a hlívou ústřičnou (1a,6,7,9,10,12), červená řepa, ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Pátek            28.9.
Polévka:
Oběd I:
Oběd II:           státní svátek
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     8.10. - 12.10.2018 

Pondělí        8.10.
Polévka:        zelná s klobásou (1a,7,12)
Oběd I:          sekaná pečeně s kapustou (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), okurka, ovoce
Oběd II:         přírodní kuřecí plátek (7), mexická rýže, zelenina, ovoce
Oběd III:        kynuté knedlíky s jahodami sypané tvarohem (1a,3,7,12), kakao (1a,3,7), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       domažlické ragú (1a,3,6,7), těstoviny (1a), oplatek
Večeře II:
       obložená bageta se šunkou a sýrem (1a,6,7,11), oplatek  

Úterý           9.10.
Polévka:        z rybího filé (1a,4,7,9)
Oběd I:          španělský ptáček (1a,3,10), rýže/domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:
         králičí maso na kari v těstovinách (1a,7,10), červená řepa, ovoce 
Oběd III:        zapečené brambory se sýrem (7,9,10,11), dušená zelenina (7), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       salám v těstíčku (1a,3,7), bramborová kaše (7), okurka, ovoce
Večeře II:      listový hřeben s ořechovou náplní (1a,3,6,7,8a,b,c,9,10,11,12,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Středa         10.10.
Polévka:         hrachová (1a,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:           vepřový plátek na zelených fazolkách (1a,3,6,7,9,10), opeč. brambory (7,9,10,11), ovocný jogurt (7
Oběd II:          halušky s uzeným masem a zelím (1a,12), ovocný jogurt (7)
Oběd III:         těstoviny se zeleninou, sušenými rajčaty a parmezánem (1a,7,12), jogurt (7)

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        aljašská treska s bylinkovou omáčkou (1a,4,7,10), brambory (7), červená řepa, ovoce
Večeře II:       fazolový salát se šunkou a sýrem (1a,7), sezamové pečivo (1a,b,d,11), ovoce
Čtvrtek        11.10.
Polévka:        zeleninová s jáhlovými vločkami (1a,6,7,9)
Oběd I:          novohradský krůtí plátek (1a,3,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:         pečený žralok (4a,7,9,10,11), brambory (7), jogurtový dresink s okurkami (7)
Oběd III:        zapečená paprika s rýží a tofu (6,7,9,10,11), brambory (7), zeleninový salát

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       kuřecí prsa s broskví a sýrem (1a,3,7), rýže, ovoce
Večeře II:      mléčná rýže (7), loupáček (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Pátek          12.10.
Polévka:        slepičí s rýžovými těstovinami (1a,9)
Oběd I:          pečená vepřová roláda se špenátem (1a,3,7), brambory (7), zeleninový salát
Oběd II:         čočka po srbsku (1a), vepřové výpečky (1a,12), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)
Oběd III:        koprová omáčka (1a,6,7), vícezrnný knedlík (1a,3,7), vařené vejce (3), moučník (1a,3,7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ