Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:  5.12. - 9.12.2016 

Pondělí    5.12.
Polévka:      hovězí s nudlemi (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:        holandský mletý řízek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:       vepřová kýta se šípkovou omáčkou (1a,3,7,9,10,11,13), karlovarský knedlík (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Oběd III:      dušená míchaná zelenina (7), bramborové krokety (1a,3,7,12), vejce (3), ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     krůtí nudličky se sýrovou omáčkou (1a,3,6,7,9,13), těstoviny (1a), ovoce
Večeře II:
    
koblížky (1a,3,5,6,7,8,11,12,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Úterý       6.12.
Polévka:      vločková (1d,3,7,9,10,11)
Oběd I:        pečený kuřecí stehenní plátek (1a,3,7), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), hlávkové zelí (1a)
Oběd II:       bramborový guláš se salámem ( 1a,7,9,10,11), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce 
Oběd III:      čínské nudle se žampióny a brokolicí (1a,3,6,7,9,10,11,12,13), ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     švýcarský špíz (1a,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), tatarská omáčka (3,7), ovoce
Večeře II:    přírodní gervais (7),sezamové pečivo (1a,b,d,11), ovoce
Středa      7.12.
Polévka:      rajská s těstovinou (1a,3,6,7,9)
Oběd I:        štěpánská hovězí pečeně (1a,3,7), rýže, ovoce 
Oběd II:       smažený rybí karbanátek se sýrem (1a,c,3,4,5,6,7,8,11,13), brambory (7), zeleninový salát
Oběd III:      pečená plněná paprika s cizrnovou náplní (1a,3,6,7,9), brambory (7), zeleninový salát

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     vepřové kostky na kmíně (1a), brambory (7), perník
Večeře II:    salám Herkules, máslo (7), zelenina, celozrnné pečivo (1a,b,c,3,5,6,7,8,11,13,), perník 
Čtvrtek     8.12.
Polévka:       hrachová (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:         mexická vepřová směs (1a,3,6,7,9,10,11,13), hranolky (7)/rýže, ovoce
Oběd II:        pirohy z listového těsta s tuňákem (1a,3,4,6,7,8,9,10,11), zeleninová obloha
Oběd III:       těstoviny s jablky a ořechovou posýpkou (1a,7,8), jogurt (7), ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      přírodní kuřecí plátek (1a,3,7), bramborová kaše (7), červená řepa, ovoce
Večeře II:     vlašský salát (3,9,10,12), celozrnné pečivo (1a,3,5,6,7,8,11,12,13), ovoce
Pátek       9.12.
Polévka:       špenátová (1a,3,6,7,9,10,11)
Oběd I:         kuřecí plátek na paprice (1a,6,7), těstoviny (1a)/domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:        jitrnicový prejt (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), kočičí tanec (brambory, kysané zelí (12), ovoce
Oběd III:       bulgur po srbsku se sójovým masem (1a,6,7), červená řepa

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   28.11. - 2.12.2016 

Pondělí     28.11.
Polévka:       uzená pórková s vejci (1a,3)
Oběd I:         krůtí nudličky s játry a zeleninou (1a,3,6,7,9,13), rýže, ovoce
Oběd II:        vepřová roláda se špenátem (1a,3,7), brambory (7), zeleninový salát
Oběd III:       halušky se zelím a smaženou cibulkou (1a,12), ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      lasagne s kuřecím masem (1a,7), zeleninový salát, ovoce
Večeře II:
     
jogurtový nápoj (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Úterý       29.11.
Polévka:      hovězí s masovou rýží a těstovinou (1a,7,9,10,11)
Oběd I:        zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7,9,10,11), zeleninový salát
Oběd II:       pečený losos (4,7), čočka po indicku (1a,3,6,7,9,10,13)
Oběd III:      zeleninový salát s kuskusem , cizrnou a balkánským sýrem (1a,6,7,9,10,11), sójový rohlík (1a,b,6,11), ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     smažené hermelínové kousky (1a,7), brambory (7), tatarská omáčka (3,7), ovoce
Večeře II:    drůbeží salát s celerem a jablky (3,7,9,10), celozrnné pečivo (1a,b,d,11), ovoce
Středa      30.11.
Polévka:      hráškový krém (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:        přírodní vepřový závitek (1a,3,10), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:       tortilla s kuřecím masem (1a,6,7), zeleninová obloha
Oběd III:      sójové maso Stroganov (žamp., 1a,6,7,9,10,11), rýže, zeleninový salát

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     mexický guláš (1a,7), rýže, kinder mléčný řez
Večeře II:    obložený chlebíček se šunkou 3 ks (1a,3,6), kinder mléčný řez
Čtvrtek     1.12.
Polévka:       slepičí se strouháním (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:         svíčková hovězí pečeně (1a,7,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:        špagety s kuřecím masem, žampióny a sýrem(1a,7), ovoce
Oběd III:       zeleninové lečo s vejci (3), brambory (7), moučník (1a,3,7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      vepřová pečeně , zelí dušené (1a), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), ovoce
Večeře II:     koláček s ovocem (1a,3,6,7,8,10,11,12,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Pátek        2.12     
Polévka:       česneková s bramborem (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:         rajská vepřová pečeně (1a,9), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:        mozaiková sekaná s tuňákem (1a,3,4,7), šťouchané brambory, okurka, ovoce
Oběd III:       bavorské vdolečky s džemem a tvarohem (1a,3,7,12), kakao (1a,3,7), ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    19.12. - 22.12.2016 

Pondělí       19.12.
Polévka:      hovězí s těstovinou
Oběd I:        zapečený kuřecí plátek s hermelínem, hranolky, kečup, zeleninový salát 
Oběd II:       zvěřinový guláš s cibulí, chléb
Oběd III:      čočka nakyselo, vařené vejce, okurka, chléb, šlehaný tvaroh

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     čevabčiči, brambory, hořčice, cibule, ovoce
Večeře II:
     
tavený sýr, pečivo, ovoce
Úterý          20.12.
Polévka:      kmínová s vejcem
Oběd I:        vepřové žebírko lašské, domácí houskový knedlík/rýže, ovoce
Oběd II:       pečená treska na česneku a slanině, brambory, ovoce 
Oběd III:      zapečené brambory s kysaným zelím, moučník

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     smažený kuřecí řízek, bramborový salát, zákusek
Večeře II:
Středa         21.12.
Polévka:       frankfurtská, pečivo
Oběd I:         domácí sekaná pečeně, bramborová kaše, okurka, ovoce 
Oběd II:        dušená vepřová játra na cibulce, rýže, ovoce
Oběd III:       nudlové taštičky s povidlím sypané mákem (polot.), kompot, kakao

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      vepřový plátek po znojemsku, rýže, ovoce
Večeře II:     tvarohové špičky, ovoce, kakao
Čtvrtek        22.12
Polévka:       cizrnová se zeleninou a brokolicí
Oběd I:         švýcarský špíz (salám, sýr), brambory, tatarská omáčka, zeleninový salát
Oběd II:        zapečné těstoviny s krůtím masem a brokolicí, zeleninový salát
Oběd III:       houbové rizoto s paprikami a sýrem, ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Pátek          23.12
Polévka:
Oběd I:         nevaří se
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   12.12. - 16.12.2016 

Pondělí      12.12.
Polévka:       zeleninová s pohankou
Oběd I:         hrachová kaše s cibulkou, uzené krůtí maso, chléb, okurka, ovoce
Oběd II:        vepřová pečeně, dušený špenát, bramborový knedlík, ovoce
Oběd III:       zapečené brambory s nivou a vejci, zeleninový salát, ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      smažené kuřecí paličky, bramborová kaše, okurkový salát, ovoce
Večeře II:
     
termix 2 ks, loupáček, kakao, ovoce
Úterý          13.12.
Polévka:       polévka hovězí s vaječnou jíškou
Oběd I:         kuřecí plátek na kari se smetanou, těstoviny, zelenina, ovoce
Oběd II:        obalovaná treska s bylinkovou omáčkou (polot.), brambory, zelný salát 
Oběd III:       zapečený šmakoun se sýrem, brambory, tatarská omáčka, zelenina

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      chilli con carne, rýže, fit tyčinka
Večeře II:     hermelínová pomazánka, pečivo, fit tyčinka
Středa       14.12.
Polévka:       čočková, pečivo
Oběd I:         přírodní krůtí plátek, opečené brambory, fazolové lusky se žampióny 
Oběd II:        pizza se šunkou a sýrem, ovoce
Oběd III:       špagety po zahradnicku se sýrem, moučník

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      nudle s mákem, kompot, ovoce
Večeře II:     drůbeží šunka, máslo, pečivo, zelenina, ovoce
Čtvrtek      15.12.
Polévka:        gulášová, pečivo
Oběd I:          srbské rizoto z vepřového masa se sýrem, zeleninový salát
Oběd II:         pečená vinná klobása, bramborová kaše, zelný salát
Oběd III:        kuskusový nákyp s meruňkami, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       vepřový plátek na paprice, domácí houskový knedlík, ovoce
Večeře II:      pizza rohlík, ovoce 
Pátek         16.12.
Polévka:        slepičí s těstovinou
Oběd I:          pečený kuřecí závitek se zeleninovou náplní, brambory, zeleninový salát
Oběd II:         hovězí plátek ve smetanovo - okurkové omáčce, domácí houskový knedlík, ovoce
Oběd III:        žampióny po italsku, rýže, zelenina, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ