Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    23.5. - 27.5.2016 

Pondělí       23.5.
Polévka:        hráškový krém (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:          zapečený vepřový plátek s rajčaty a mozzarellou (1a,7), brambory (7), zeleninový salát
Oběd II:         hovězí plátek na žampiónech (1a,7), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd III:        mexická sójová směs (1a,3,6,7,9,10,11,13), rýže, zeleninový salát

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       masové kuličky v rajské omáčce (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), těstoviny (1a), ovoce
Večeře II:
      
přesnídávka jablko a jahoda, rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11), ovoce
Úterý          24.5.
Polévka:        z kysaného zelí (1a,7,12)
Oběd I:          těstoviny s kuřecím masem a brokolicí (1a,3,6,7,9,10,11,13), kečup, ovoce
Oběd II:         pečený králík po staročesku (1a,3,7,9,10,11), brambory (7), zeleninový salát 
Oběd III:        kynuté buchty s mákem (1a,3,7), kakao (1a,3,7), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       plněná treska s bylinkovou omáčkou (polot.)(1a,4,7,10), brambory (7),červená řepa, ovoce
Večeře II:      sedlčanský zeleninový salát s jogurtovou zálivkou (1a,3,7), celozrnné pečivo (1a,b,d,11), ovoce
Středa        25.5.
Polévka:        pórková krémová (1a,6,7,9)
Oběd I:          krůtí řízek v jogurtové marinádě (3,7), bramborová kaše (7), kompot 
Oběd II:         zapečené těstoviny s lososem a špenátem (1a,3,4,5,6,7,8,11,13), zeleninový salát
Oběd III:        jarní salát (brambory, zelenina, vejce)(3,7,10), finský rohlík (1a,b,c,3,5,6,7,8,11,13)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       srbské rizoto se sýrem (7), okurka, perník
Večeře II:      cizrnová pomazánka (3,7), pečivo (1a,c,3,6,7,8,11,12,13), zelenina, perník
Čtvrtek       26.5.
Polévka:        uzená s bramborem  a kroupami (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:          vepřové nudličky na paparice (1a), rýže, zelenina, ovoce
Oběd II:         zahalené rybí filé (3,4,6,7,9,11), brambory (7), zeleninový salát   
Oběd III:        kovbojské fazole (1a), vejce (3), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       hamburger v housce (1a,3,7,10), zeleninová obloha, ovoce
Večeře II:      pizza rohlík 3 ks (1a,7), ovoce, kakao (1a,3,7)
Pátek         27.5.
Polévka:        hovězí s těstovinou (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:          francouzské brambory (3,6,7,9,10,11), zeleninový salát
Oběd II:         vepřové maso se šípkovou omáčkou (1a,3,7,9,10,11,13), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13)
Oběd III:        plněné papriky s cizrnovou náplní (1a), gnocchi (bramb. noky)(1a),rajčatová omáčka (1a,6)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     30.5.-3.6.2016 

Pondělí         30.5.
Polévka:          ruský boršč (1a,6,7,9)
Oběd I:            pečený kuřecí závitek se zeleninovou náplní (1a,3,7,9), rýže, zeleninový salát
Oběd II:           pečený žralok (4,7,9,11)), brambory (7), zeleninový salát
Oběd III:          nudle s tvarohem (1a,3,7), kompot, bílá káva (1a,7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         luhačovický špaček (1a,3,5,6,7,8,10,11,13), brambory (7), okurka, ovoce
Večeře II:
        
tvarohové špičky (1a,3,6,7,8,11,12,13), ovoce, kakao (1a,3,7)
Úterý            31.5.
Polévka:          cibulová se sýrem (1a,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:            hovězí po burgunsku (žampióny) (1a,12), bramborová kaše (7), ovoce
Oběd II:           pirohy z listového těsta s tuňákem (1a,3,4,6,7,8,9,10,11), zeleninová obloha 
Oběd III:          dušený špenát(1a,3,7), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), vařené vejce (3), ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         kuřecí prsa s broskví a sýrem (1a,3,7,9,10,11), rýže, kinder mléčný řez
Večeře II:        salám Herkules, máslo (7), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), zelenina, kinder mléčný řez
Středa           1.6.
Polévka:          fazolová (1a,6,7,9), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:            špagety s krůtím masem a sýrem (1a,3,7,9,10,11), ovoce 
Oběd II:           znojemský vepřový plátek (1a,10), rýže, zelenina
Oběd III:          smažený hermelín (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), tatarská omáčka (3,7), zelenina

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:          párek (1a), hořčice/kečup, pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Večeře II:         těstovinový salát s tuňákem (1a,3,4,7), sezamové pečivo (1ab,d,11)
Čtvrtek          2.6.
Polévka:           hovězí s pórkem a jáhlovými vločkami (7,9,10,11)
Oběd I:             vepřová kýta na smetaně (1a,7,9,10), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:            plněný paprikový lusk pečený (1a,3,7), brambory (7), zeleninový salát
Oběd III:           rýžovo - zeleninový nákyp (3,6,7,9,10,11), červená řepa, ovoce

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:          uzené vepřové maso , zelí dušené (1a), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), ovoce
Večeře II:         ovocný jogurt, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Pátek            3.6.
Polévka:           slepičí se strouháním (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:             čočka nakyselo (1a), párek (1a), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)
Oběd II:            zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7,9,10,11), tatarská omáčka (3,7), zelenina
Oběd III:           těstoviny se žampiónovo - smetanovou omáčkou a parmezánem (1a,7), ovoce

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     6.6. - 10.6.2016 

Pondělí        6.6.
Polévka:        kapustová se slaninou      
Oběd I:          přírodní kuřecí plátek, bramborová kaše, cizrna s mrkví a paprikami
Oběd II:         telecí maso na bylinkách, hrášková rýže
Oběd III:        sýrová žemlovka, zeleninový salát

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       lasagne s krůtím masem a sýrem, okurka, ovoce
Večeře II:
      
mřížková buchta s tvarohem a povidly, kakao, ovoce
Úterý           7.6.
Polévka:        žampiónový krém
Oběd I:          naháč z Vysočiny (vepř. maso), brambory, zeleninový salát
Oběd II:         králičí maso na kari v těstovinách, ovoce 
Oběd III:        italský těstovinový salát, sezamové pečivo, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       pečené kuřecí stehno, bramborová kaše, kompot, fit tyčinka
Večeře II:      sýrová pomazánka, pečivo, zelenina, fit tyčinka
Středa         8.6.
Polévka:        hrstková
Oběd I:          kuřecí Kung Pao, rýže, ovoce 
Oběd II:         fazolová směs s masovými knedlíčky (mleté maso + ryba), opečené brambory, ovoce
Oběd III:        bramborovo-tvarohové špalíčky s ovocem a šlehačkou, kakao, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       vepřové maso na barevném pepři, těstoviny/domácí houskový knedlík, ovoce
Večeře II:      drůbeží salát s celerem a jablky, celozrnné pečivo, ovoce
Čtvrtek       9.6.
Polévka:       krupicová s vejcem
Oběd I:         vepřový guláš, domácí houskový knedlík, ovoce
Oběd II:        obalovaná treska s bylinkovou omáčkou (polot.), brambory, zeleninový salát
Oběd III:       sójové maso Stroganov (žampióny), rýže, ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      smažený květák, brambory, tatarská omáčka, ovoce
Večeře II:     šunka, máslo, pečivo, zelenina, ovoce
Pátek         10.6.
Polévka:       hovězí s celestýnskými nudlemi
Oběd I:         krůtí plátek ve smetanovo-mandlové omáčce, těstoviny, ovoce
Oběd II:        plněný bramborový knedlík s uzeninou, kysané zelí, ovoce
Oběd III:       zapečená brokolice s vejci a sýrem, brambory, zeleninový salát

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     13.6. - 17.6.2016 

Pondělí         13.6.
Polévka:          slepičí s játrovou rýží a těstovinou
Oběd I:            smažený mletý řízek se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:           krůtí maso na paprikách, těstoviny, ovoce
Oběd III:          žemlovka s jablky a tvarohem, ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         vepřové žebírko se sýrem, brambory, ovoce
Večeře II:
         šopský salát, sezamové pečivo, ovoce   

Úterý            14.6.
Polévka:         pórková s kapáním
Oběd I:           španělský ptáček, domácí houskový knedlík, ovoce
Oběd II:          pečený krůtí stehenní plátek, brambory, dušená kapusta, ovoce 
Oběd III:         boloňská fazolová směs se špagetami a sýrem, ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        džuveč,pečivo, perník
Večeře II:       pizza koláč,perník
Středa          15.6.
Polévka:         brokolicová
Oběd I:           kuřecí soté se zeleninou, hranolky, zeleninový salát 
Oběd II:          pečený filet z hejka, citrónovo - máslová omáčka, široké nudle
Oběd III:         zapečený šmakoun s cuketou a hermelínem, brambory, zeleninový salát

Snídaně:        dle výběru   
Večeře I:        rýžový nákyp s meruňkami,kompot, ovoce
Večeře II:       přírodní gervais, celozrnné pečivo, ovoce
Čtvrtek         16.6.
Polévka:         hovězí s těstovinou
Oběd I:           vepřová panenka v bylinkové omáčce, rýže, zelenina
Oběd II:          pečené filé mahi mahi na česneku a slanině, šťouchané brambory, zeleninový salát
Oběd III:         halušky se zelím a smaženou cibulkou, ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        těstoviny s kuřecím masem a čínskou zeleninou, kečup, ovoce
Večeře II:       pudink vanilka a čokoláda, loupáček 2 ks, kakao, ovoce
Pátek           17.6.
Polévka:        čočková
Oběd I:          zapečený květák s uzeným masem, brambory, zeleninový salát, moučník     
Oběd II:         rizoto s kuřecím masem a játry, zeleninový salát, moučník
Oběd III:        dušená míchaná zelenina, bramborové krokety se sýrem, vařené vejce, moučník

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ