Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      26.11. - 30.11.2018 

Pondělí         26.11.
Polévka:         krupicová s vejcem
Oběd I:           řecký krůtí guláš, těstoviny, ovoce
Oběd II:          pečený filet ze pstruha, brambory, jogurtový dresink s okurkou, zelenina
Oběd III:         pečená plněná rajčata s kuskusem a feta sýrem, brambory, zeleninový salát

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         studentský řízek, bramborová kaše, okurka, ovoce
Večeře II:
        
čokoládový pudink 2 ks, loupáček 2 ks, ovoce
Úterý            27.11.
Polévka:          hovězí s masem a těstovinou
Oběd I:            vepřová pečeně, brambory, mrkev, ovoce
Oběd II:           pirohy s kuřecím masem a špenátem, zeleninová obloha, ovoce 
Oběd III:          mexické fazole, rýže, moučník, ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         kuřecí nudličky se sýrovou omáčkou, těstoviny, ovoce
Večeře II:        salám Herkules,máslo, sezamové pečivo, zelenina, ovoce
Středa          28.11.
Polévka:          bramborová
Oběd I:            kuřecí nudličky v sezamu s pórkem, rýže, zeleninový salát 
Oběd II:           zapečené těstoviny s uzeninou, zeleninový salát
Oběd III:          dušená míchaná zelenina,bramborové krokety, vejce, ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         aljašká treska s bylinkovou omáčkou, brambory, ovoce
Večeře II:        šátečky s tvarohem 3 ks, kakao, ovoce
Čtvrtek          29.11.
Polévka:         čočková
Oběd I:           smažený mletý řízek se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:          bulgur s tuňákem a zeleninou, zeleninový salát
Oběd III:         tvarohové knedlíky s nugát. náplní sypané perníkem (polot.), zakysaná smetana, ovoce, kakao

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        vepřové maso na barevném pepři, rýže, mléčná tyčinka
Večeře II:       obložená bageta se šunkou a sýrem, mléčná tyčinka
Pátek            30.11.
Polévka:         kapustová
Oběd I:           frankfurtská hovězí pečeně, domácí houskový knedlík, ovoce
Oběd II:          podzimní chilli z králíka s dýní a patizónem, opečené brambory, ovoce
Oběd III:         těstovinový salát se zeleninou a jogurtovou zálivkou, sezamový rohlík, ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    12.11. - 16.11.2018 

Pondělí       12.11.
Polévka:         slepičí s vaječnou jíškou (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:           mexická vepřová směs (1a,3,6,7,9,10,13), opečené brambory (7,9,10,11), kečup
Oběd II:          pečený filet z hejka (4,7), široké nudle (1a,3), citrónovo-máslová omáčka (1a,6,7,9,12), zelenina
Oběd III:         dýňové kari s cizrnou (1a,6,7,9,10), rýže, ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        rýžová kaše s čokoládou (6,7), kompot, kakao (1a,3,7), ovoce
Večeře II:
       
ruské vejce (3,7), rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Úterý          13.11.
Polévka:         hrstková (1a,6,7,9)
Oběd I:           krůtí svíčková (1a,7,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:          rizoto z králíka (7), zeleninový salát, ovoce 
Oběd III:         smažený hermelín (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), tatarská omáčka (3,7,10),  zelenina, ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        lasagne s vepřovým masem (1a,7), oplatek
Večeře II:       hřeben s ořechovou náplní 3 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,12,13), kakao (1a,3,7), oplatek
Středa        14.11.
Polévka:         gulášová (1a)
Oběd I:           vepřové žebírko na kmíně (1a,7), brambory, zeleninový salát 
Oběd II:          maminčino kuře (vepř játra, těstoviny, žampióny, 1a,3,7), zeleninový salát
Oběd III:         žemlovka s jablky a tvarohem (1a,c,3,5,6,7,8,9,10,11,13), ovoce, kakao (1a,3,7) 

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         pikantní kuřecí směs (1a,3,6,7,9,13), rýže, ovoce
Večeře II:        paštika Májka, cherry rajčata, houska 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11), ovoce
Čtvrtek       15.11.
Polévka:         květáková (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:           štěpánská hovězí pečeně (1a,3,7), rýže, zelenina, ovoce
Oběd II:          mozaiková sekaná (tuňák+vepřové maso, 1a,3,4,7), šťouchané brambory, okurka, ovoce
Oběd III:         slaný závin se špenátem (1a,3,6,7,8,11), zeleninový salát, ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        vepřová pečeně (1a), kapusta (1a), brambory, ovoce
Večeře II:       ovocný jogurt, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce 
Pátek          16.11.
Polévka:         zeleninová s pohankovými vločkami (1a,6,7,9)
Oběd I:           hrachová kaše s cibulkou (1a), párek (1a), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)
Oběd II:          pečený kuřecí plátek se šunkou a sýrem (1a,3,7), bramb. kaše (7), zelen. salát, moučník (1a,3,7)
Oběd III:         těstoviny (1a,3), vařená brokolice, pikantní omáčka (1a,3,6,7,9,13), parmezán (7), moučník (1a,3,7)

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    19.11. - 23.11.2018 

Pondělí       19.11.
Polévka:       hovězí s těstovinou
Oběd I:         vepřová kýta na paprice, domácí houskový knedlík/těstoviny, ovoce
Oběd II:        smažený filet z kapra, bramborový salát
Oběd III:       špenátové řízečky, brambory, zeleninový salát, ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      uzené kuřecí stehno, bramborová kaše, ovoce
Večeře II:
     
vajíčkový salát, rohlík 2 ks, ovoce
Úterý         20.11.
Polévka:       cizrnová se zeleninou
Oběd I:         vepřový špíz s rajčaty, hranolky, tatarská omáčka, zeleninový salát
Oběd II:        kuřecí nudličky na kari, rýže, zeleninový salát 
Oběd III:       sójové maso na způsob tokáně, rýže, zeleninový salát ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      špegety s vepřovým masem a sýrem, ovoce
Večeře II:     koláček s tvarohem 3 ks, ovoce
Středa        21.11.
Polévka:        ruský boršč
Oběd I:          čočka na kyselo, párek/vejce, okurka, chléb, ovoce 
Oběd II:         zapečené rybí filé s brokolicí a sýrem, brambory, zeleninový salát
Oběd III:        rýžovo-jogurtové špalíčky s ovocem a šlehačkou, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       vepřový plátek na žampiónech, brambory, musli tyčinka
Večeře II:      ovocná přesnídávka 2 ks, loupáček 2 ks, musli tyčinka
Čtvrtek        22.11.
Polévka:       hráškový krém
Oběd I:         zapečený kuřecí plátek s broskví a sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:        jelení plec na divoko, karlovarský knedlík
Oběd III:       špagety se zeleninou a žampiónovou omáčkou, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       sklepnická pochoutka (žamp.), rýže, ovoce
Večeře II:      sýr apetito, houska 2 ks, ovoce
Pátek           23.11.
Polévka:       drožďová s bramborem
Oběd I:         španělský ptáček, rýže, ovoce
Oběd II:        drůbeží hamburger, zeleninová obloha, ovoce
Oběd III:       kapustový nákyp s tofu, šťouchané brambory, okurka, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     3.12. - 7.12.2018 

Pondělí        3.12.
Polévka:         slepičí se strouháním
Oběd I:           zapečený kuřecí plátek s cuketou a nivou, hranolky/rýže, zeleninový salát
Oběd II:          pečený africký sumeček s hořčicovou omáčkou, brambory, kukuřičný salát
Oběd III:         široké nudle se smetanovým špenátem a parmezánem

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         bratislavská vepřová plec, těstoviny ovoce
Večeře II:
        
uzený sýr, máslo, rohlík 2 ks, zelenina, ovoce
Úterý           4.12.
Polévka:        brokolicová krémová se sýrem
Oběd I:          rajská hovězí pečeně, domácí houskový knedlík/těstoviny, ovoce
Oběd II:         pečený králík, bramborový salát okurkový 
Oběd III:        celerový gratin s bramborem, zeleninový salát s jogurtovou zálivkou, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       smažené kuřecí paličky, bramborová kaše, okurka, ovoce 
Večeře II:      závin s makovou náplní, kakao, ovoce
Středa          5.12.
Polévka:        z červené čočky
Oběd I:          karbanátek s brokolicí, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:         lasagne s krůtím masem a sýrem, ovoce
Oběd III:        rizoto s chřestem, rajčaty a parmezánem, zeleninový salát

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       vepřová pečeně, špenát dušený, brambory, perník
Večeře II:      mléčná rýže, loupáček 2 ks, perník
Čtvrtek         6.12.
Polévka:        frankfurtská s bramborem 
Oběd I:          vepřový závitek se slaninou a cibulí, brambory, zeleninový salát
Oběd II:         těstovinové rizoto s tuňákem, zeleninový salát
Oběd III:        smažené vdolky s džemem a tvarohem, kakao, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       kuřecí Kung Pao, rýže, ovoce
Večeře II:      hermelínový salát, houska 2 ks, ovoce
Pátek           7.12.
Polévka:        kmínová s kapáním
Oběd I:          krůtí plátek v bylinkové omáčce, rýže, zelenina
Oběd II:         plněný bramborový knedlík s uzeninou, kysané zelí, moučník
Oběd III:        hrachový kotlík, chléb, moučník

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ