Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    13.5. - 17.5.2019 

Pondělí       13.5.

Polévka:       z kysaného zelí (1a,7,12)
Oběd I:         hovězí plátek na žampiónech (1a,7), rýže, ovoce
Oběd II:        tuňáková pizza (1a,3,4,7,9,10,11), ovoce
Oběd III:       těstovinový salát s rajčaty a brokolicí
(1a,3,7), sójový rohlík (1a,6), ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      zapečené těstoviny s uzeninou (1a,3,6,7), okurka, ovoce
Večeře II:
      
listové šátečky s pudinkem 3 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), kakao (1a,3,7), ovoce

Úterý           14.5.
Polévka:        slepičí se strouháním (1a,3,9)
Oběd I:          vepřová kýta na paprice (1a,7), domácí houskový knedlík (1a,3,7)/těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:         uzené kuřecí stehno (1a,3,7), bramborová kaše (7), zeleninový salát/kompot 
Oběd III:        smažený hermelín (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory, tatarská omáčka (3,7,10), zelen. salát/kompot

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       záhorácký závitek (1a,3,6,7,9,10,12), brambory, kinder mléčný řez
Večeře II:      laskymáček 2 ks, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), kinder mléčný řez
Středa         15.5.
Polévka:        česneková s bramborem (3,7,9)
Oběd I:          sekaná pečeně s kapustou (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), zeleninový salát 
Oběd II:         kuřecí nudličky, rýžové těstoviny se zeleninou (9), zeleninový salát
Oběd III:        špenátové halušky (1a,7), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       kuřecí plátek na slanině (1a,3,7), bramborová kaše (7), ovoce
Večeře II:      vlašský salát (3,9,10,12), rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Čtvrtek        16.5.
Polévka:         vločková (1d,3,7,9)
Oběd I:           čočka nakyselo (1a), párek (1a), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), šlehaný tvaroh (7)
Oběd II:          zapečené brambory s mletým vepřovým masem a vejci (3,7), okurka, šlehaný tvaroh (7)
Oběd III:         koprová omáčka (1a,6,7), vejce (3), vícerznný knedlík (1a,3), šlehaný tvaroh (7)

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        mexický guláš (1a,7), rýže, ovoce
Večeře II:       bageta se šunkou a sýrem (1a,c,6,7,11), ovoce
Pátek           17.5.
Polévka:          hrachová (1a,6)
Oběd I:            krůtí prsa na rozmarýnu (1a,3,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:           nákyp z rybího filé (1a,3,4,5,6,7,8,11,13), šťouchané brambory, zeleninový salát
Oběd III:          rýžová kaše se skořicí (6,7), kakao (1a,3,7), ovocný salát

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      20.5. - 24.5.2019 

Pondělí          20.5.
Polévka:       slepičí s těstovinou (1a,3,9)
Oběd I:         segedínský guláš (1a,7,12), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:        pečený filet mahi na česneku a slanině (1a,4), brambory (7), zeleninový salát
Oběd III:       červená čočka s mrkví, sázené vejce (3), okurka, jogurt (7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      těstovinové rizoto s kuřecím masem (1a,3,7), okurka, ovoce
Večeře II:
     
sýr Lučina žerve (7), rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Úterý            21.5.
Polévka:       luštěninová (1a,6,7,9)
Oběd I:         vepřová pečeně (1a), dušená mrkev (1a,7), brambory, ovoce
Oběd II:        kuskus s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,6,7,9,10,13), zeleninový salát 
Oběd III:       bavorský knedlík s povidlím sypaný mákem, pudink (1a,3,7,12), ovoce, bílá káva (1a,7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      vepřové nudličky na žampiónech (1a), rýže, kinder mléčný řez
Večeře II:     drůbeží salát s celerem a jablky (3,7,9,10), celozrnné pečivo (1a,3,7,11), kinder mléčný řez
Středa          22.5.
Polévka:       dýňovo-bramborová (1a,7)
Oběd I:         zapečený krůtí plátek s cuketou a sýrem (1a,3,7), rýže, zeleninový salát 
Oběd II:        těstoviny s tuňákem a uzeným masem (1a,4,7,9,10,11), zeleninový salát, moučník (1a,3,7)
Oběd III:       plněný bramborový knedlík se sójovým masem (1a,3,6,7,9,13), kysané zelí (1a,12), moučník (1a,3,7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      domažlické ragú (1a,3,7), těstoviny (1a), ovoce
Večeře II:     pudink čokoládový a vanilkový (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce, kakao (1a,3,7)
Čtvrtek         23.5.
Polévka:       pórková s vejci (1a,3,6,7,9)
Oběd I:         smažený karbanátek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:        těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7), sójový rohlík (1a,6), ovoce
Oběd III:       rizoto s chřestem, rajčaty a parmezánem (1a,6,7,9), zeleninový salát, ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      rybí filé na másle (4,7), brambory (7), ovoce
Večeře II:     vaječné smaženky 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Pátek           24.5.
Polévka:       uzená s bramborem (1a,6,7,9)
Oběd I:         hovězí chilli con carne (1a), rýže, zelenina
Oběd II:        pečená kachní prsa (1a), červené zelí (1a), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13)
Oběd III:       špagety se žampiónovo-smetanovou omáčkou a sýrem (1a,7), moučník (1a,3,7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     27.5. - 31.5.2019 

Pondělí        27.5.
Polévka:       hovězí s pórkem a jáhlami (7,9)
Oběd I:         pečená vepřová panenka ve slanině (1a,10), bramborová kaše (7), jogurt (7)
Oběd II:        těstoviny s mletým hovězím masem a drcenými rajčaty (1a,3,6,7,9,13), jogurt
Oběd III:       sýrové pirohy (1a,3,6,7,8,11), zeleninová obloha, jogurt (7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      kuřecí soté s mandlemi (1a,3,6,7,8a,9,10,13), rýže, ovoce
Večeře II:
     
sýr cottage (7), sezamové pečivo (1a,b,d,11), ovoce
Úterý           28.5.
Polévka:       čočková (1a,6)
Oběd I:         vepřové maso na kmíně (1a), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:        mozaiková sekaná s tuňákem (1a,3,4,7), šťouchané brambory, zeleninový salát 
Oběd III:       lívance s džemem a šlehačkou (1a,3,7,12), ovoce, kakao (1a,3,7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      vepřová pečeně (1a), špenát dušený (1a,3,7), brambory, perník
Večeře II:     ovocný jogurt (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), perník
Středa          29.5.
Polévka:       slepičí s celestýnskými nudlemi (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:         kuřecí plátek ve smetanovo-mandlové omáčce (1a,3,7,8a,12), rýže, zelenina , zákusek (1a,3,7)
Oběd II:        kovbojské fazole (1a), párek, okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), zákusek (1a,3,7)
Oběd III:       pečené brokolicovo-šmakounové hromádky (3), zeleninový salát, zákusek (1a,3,7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      boloňské špagety s mletým masem a sýrem (1a,3,7), ovoce
Večeře II:     makové špičky (1a,3,7), kakao (1a,3,7), ovoce
Čtvrtek        30.5.
Polévka:       bramborová (1a,6,7,9)
Oběd I:         plněný paprik. lusk v rajčatové omáčce (1a,3,9), dom. housk. knedlík (1a,3,7)/těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:        pečený filet z okouna (4,7), brambory (7), kukuřičný salát (12)
Oběd III:       zeleninový kuskus s cizrnou a balkánským sýrem (1a,6,7,9), ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      žemlovka s jablky a tvarohem (1a,3,5,6,7,8,9,10,11,13), kompot, ovoce
Večeře II:     ševcovský mls (3,7,10), rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Pátek          31.5.
Polévka:       hráškový krém (1a,6,7,9)
Oběd I:         zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (6,7), tatarská omáčka (3,7,10), zeleninový salát
Oběd II:        kastrolková roštěná (1a,7), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)
Oběd III:       těstoviny s rajčaty a sójovými boby (1a,6,7), moučník (1a,3,7), zeleninový salát

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    3.6. - 7.6.2019 

Pondělí       3.6.
Polévka:       hovězí s masovou ryží a těstovinou
Oběd I:         zapečený krůtí plátek s hermelínem, hranolky, kečup, zeleninový salát
Oběd II:        vepřové srdce na smetaně, karlovarský knedlík, ovoce
Oběd III:       zeleninový bulger se šmakounem, ovoce, zeleninový salát

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      lovecký závitek, rýže, ovoce
Večeře II:
     
šlehaný tvaroh stracciatela, loupáček 2 ks, ovoce, kakao
Úterý          4.6.
Polévka:       hrstková
Oběd I:         cikánská hovězí pečeně, těstoviny/rýže, ovoce
Oběd II:        pečený filet ze pstruha, brambory, česnekový dresink, zelenina 
Oběd III:       rýžový nákyp s meruňkami, ovoce,  kompot,kakao

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      domácí sekaná pečeně, bramborová kaše, okurka, opatek
Večeře II:     lehký salát s překvapením (ananas, celer, kukuřice, šunka, vejce, jogurt), sezamové pečivo, oplatek
Středa         5.6.
Polévka:        z červené čočky
Oběd I:          obalovaný kuřecí řízek se šunkou a sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát 
Oběd II:         králičí maso na kari v těstovinách, zelenina, moučník
Oběd III:        těstovinový salát s rajčaty, vejci a sýrem, finský rohlík, moučník

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       kuřecí nudličky v sýrové omáčce, těstoviny, ovoce
Večeře II:      pizza koláč 2 ks, ovoce
Čtvrtek         6.6.
Polévka:        celerová
Oběd I:          selská vepřová pečeně, kysané zelí, bramborový knedlík, ovoce
Oběd II:         kuřecí maso v cizrnovém bramboráku, majonézový dresink, zelenina, sezamový rohlík
Oběd III:        mexické fazole, divoká rýže, zelenina, moučník

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       bramborový guláš s uzeninou, chléb, ovoce
Večeře II:      ruské vejce, rohlík 2 ks, ovoce
Pátek           7.6.
Polévka:        pórková s kapáním
Oběd I:          vepřový šleh, rýže, zelenina, moučník
Oběd II:         pečená treska, pepitky se zeleninou a čočkou, zeleninové hranolky, moučník
Oběd III:        smažený květák, brambory, tatarská omáčka, zelenina, moučník

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ