Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     26.9. - 30.9.2016 

Pondělí        26.9.

Polévka:        hovězí s pórkem a jáhlami (1a,7,9,10,11)
Oběd I:          lovecký závitek (vepř. maso, salám, okurka, vejce, smetana, 1a3,7), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce

Oběd II:         obalovaná treska s bylinkovou omáčkou ( polot.) (1a,4,7,10), brambory (7), zelný salát
Oběd III:        špagety s rajčaty a sójovými boby (1a,3,6,7), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       zapečené těstoviny s uzeným masem (1a,3,6,7,9,10,11), červená řepa, ovoce
Večeře II:
      
tvarohové špičky (1a,3,7), kakao (1a,3,7), ovoce

Úterý          27.9.
Polévka:        zelná s klobásou (1a,6,7,12), pečivo (1a,b,36,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:          kuřecí plátek Gyros (1a,3,7), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:         těstovinové rizoto s tuňákem (1a,3,4,7,9,10,11), zeleninový salát 
Oběd III:        rýžový nákyp s ovocem (3,7), ovoce, kakao (1a,3,7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Středa         28.9.
Polévka:
Oběd I:          státní svátek 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek        29.9.
Polévka:        z červené čočky (1a,6,7,9)
Oběd I:          čevabčičí (1a,3,10), brambory (7), hořčice (10), cibule, ovoce
Oběd II:         maďarský vepřový perkelt (1a,6,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd III:        houbové rizoto s paprikami (3,7), zeleninový salát, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       pečené kuřecí stehno (1a,3,7,9,10,11), rýže, kompot, ovoce
Večeře II:      sýrová pomazánka (7), zelenina, pečivo (1ab,d,11), ovoce
Pátek           30.9.     
Polévka:        krupicová s vejcem (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:          hovězí plátek na slanině (1a,6,7), hrášková rýže
Oběd II:         zeleninový salát s kuřecím masem a zakysanou smetanou (1a,3,7,9,10,11), finský rohlík (1a,b,c,3,5,6,7,8,11,13)
Oběd III:        zapečená dýně s bramborami (7,9,10,11), zeleninový salát, moučník (1a,3,7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   3.10. - 7.10.2016 

Pondělí      3.10.
Polévka:       slepičí s těstovinou (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:         kuřecí soté se zeleninou a žampióny (1a,3,6,7,9,13), hranolky (7), zeleninový salát
Oběd II:        vepřová kýta alla bažant (1a,9), špenátové knedlíky (1a,3,5,6,7,8,11,13), zeleninový salát
Oběd III:       dýňové kari s cizrnou, jasmínová rýže, ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      dalmátské čufty (1a,3,5,6,7,8,11,13), těstoviny (1a),ovoce
Večeře II:
     
italský zeleninový salát (1a,3,7), celozrnné pečivo (1a,b,d,11), ovoce
Úterý         4.10. 
Polévka:       pórková krémová (1a,6,7,9)
Oběd I:         hovězí plátek na zelenině (1a,7,9), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:        kovbojské fazole (1a), uzené kuřecí stehno (1a,3,7), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13),moučník (1a,3,7) 
Oběd III:       pečená plněná rajčata s kuskusem a sýrem feta (1a,6,7,9), brambory (7), zeleninový salát

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      přírodní rybí filé (4,7,9,11), bramborová kaše (7), kompot  perník
Večeře II:     koláček s ovocem (1a,3,7), kakao (1a,3,7), perník
Středa       5.10.
Polévka:       frankfurtská (1a,6,7,9,10,11), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:         pečený karbanátek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát 
Oběd II:        bulgur s krůtím masem a zeleninou (1a,6,7,9), zeleninový salát
Oběd III:       žemlovka s jablky a tvarohem (1a,c,3,5,6,7,8,9,10,11,13), kakao (1a,3,7), ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      kuřecí plátek s broskví a sýrem (1a,3,7,9,10,11), brambory (7), ovoce
Večeře II:     hermelínový salát (3,7), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13),ovoce
Čtvrtek      6.10. 
Polévka:      bramborová s luštěninou
Oběd I:        kuřecí závitek se zeleninonovou náplní, rýže, zeleninový salát
Oběd II:       pečený losos, brambory, vařená brokolice
Oběd III:      špagety po zahradnicku se sýrem, jogurt ovocný

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     pirohy se sýrem, zeleninová obloha, ovoce
Večeře II:    ovocný jogurt, loupáček 2 ks, ovoce
Pátek        7.10.
Polévka:      rajská s rýží
Oběd I:        vepřová pečeně, bramborový knedlík, špenát, ovoce
Oběd II:       těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a vejci, sójový rohlík, ovoce
Oběd III:      smažená brokolice, brambory, tatarská omáčka, zeleninový salát

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   10.10. - 14.10.2016 

Pondělí     10.10. 
Polévka:       slepičí s těstovinou
Oběd I:         vepřová kýta na smetaně, domácí houskový knedlík, ovoce
Oběd II:        hovězí maso po burgunsku (žampióny), bramborová kaše
Oběd III:       šopský salát, sezamový rohlík, moučník

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:      přírodní  kuřecí plátek,  rýže, ovoce
Večeře II:
     
jogurtový nápoj, loupáček 2 ks, ovoce
Úterý        11.10.
Polévka:      gulášová, pečivo
Oběd I:        vepřový plátek na houbách, brambory, zeleninový salát
Oběd II:       zapečená treska na těstovinách se zeleninou, okurka 
Oběd III:      dukátové buchtičky s krémem, ovoce, kakao

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     kuře na paprice, domácí houskový knedlík, ovoce
Večeře II:    pizza rohlík, ovoce 
Středa       12.10.
Polévka:        čočková
Oběd I:          srbské rizoto z vepřového masa se sýrem, zeleninový salát
Oběd II:         kuřecí zívitek se šunkou a sýrem, hranolky, kečup/tatarská omáčka
Oběd III:        plněné bramborové knedlíky se sójovým masem, kysané zelí, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       rýžový nákyp s ovocem, kompot, kakao, fit tyčinka
Večeře II:      vajíčková pomazánka, pečivo, zelenina, fit tyčinka
Čtvrtek      13.10. 
Polévka:        dýňovo bramborová
Oběd I:          kuřecí Kung Pao, rýže, zelenina, jogurt
Oběd II:         mexické fazole s klobásou, opečené brambory, jogurt
Oběd III:        těstoviny s grilovanou zeleninou, kečup, jogurt

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       studentský řízek, bramborová kaše, okurka, ovoce
Večeře II:      drůbeží salát s celerem a jablky, celozrnné pečivo, ovoce
Pátek         14.10.
Polévka:        zeleninová s ovesnými vločkami
Oběd I:          krůtí plátek ve smetanovo-mandlové omáčce, těstoviny, ovoce
Oběd II:         pečené masové kuličky s rybou, šťouchané brambory, čočkový salát
Oběd III:        kapustový nákyp s tofu a sýrem, šťouchané brambory, okurka

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ