Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    27.6. - 30.6.2016 

Pondělí       27.6.
Polévka:       gulášová (1a), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:         pečený karbanátek s brokolicí (1a,3,7), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:        dušená vepřová játra na cibulce (1a),rýže, zeleninový salát
Oběd III:       rýžová kaše s jablky a ořechovou posýpkou (7,8), ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      kuřecí plátek s broskví a sýrem (1a,3,7,9,10,11), brambory (7), ovoce
Večeře II:
     
 cizrnová pomazánka (3,7), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Úterý         28.6. 

Polévka:      špenátová (1a,3,6,7,9,10,11)
Oběd I:        srbské rizoto z vepřového masa se sýrem (7), zeleninový salát 
Oběd II:       pečený losos (4,7), bramborový salát (bez majonézy)(3,9,10) 
Oběd III:      těstovinový salát s rajčaty a sýrem (1a,3,7), sojový rohlík (1a,6), ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     nudlové taštičky s povidly (polot.), sypané tvarohem maštěné máslem (1a,7), kakao (1a,3,7), ovoce

Večeře II:     uzený sýr (7), máslo (7), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), zelenina, ovoce

Středa      29.6.
Polévka:      hovězí s kapáním (1a,3,7,9)
Oběd I:        hrachová kaše s cibulkou (1a,7), uzené krůtí maso, okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce 
Oběd II:       kuřecí plátek na kari se smetanou (1a,3,6,7,10,13), těstoviny (1a), ovoce
Oběd III:      květákové řízečky (1a,c,3,5,6,7,8,9,10,11,13), brambory (7), zeleninový salát

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     chilli con carne (1a), rýže, ovoce
Večeře II:    těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7,9,10,11), celozrnné pečivo (1a,b,d,11)
Čtvrtek     30.6.   výdej obědů 10.30 - 14.00 h 
Polévka:      česneková krémová (1a,7,9)
Oběd I:        smažený sýr (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), tatarská omáčka (3,7),
Oběd II:       hovězí roštěná na slanině (1a,7), rýže, zelenina
Oběd III:

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Pátek
Polévka:
Oběd I:
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     13.6. - 17.6.2016 

Pondělí         13.6.
Polévka:          slepičí s játrovou rýží a těstovinou (1a,3,5,6,7,8,9,11,13)
Oběd I:            smažený mletý řízek se sýrem (1a,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:           krůtí maso na paprikách (1a,3,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd III:          žemlovka s jablky a tvarohem (1a,c,3,5,6,7,8,9,11,13), ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         vepřové žebírko se sýrem (1a,3,6,7,9,10), brambory (7), ovoce
Večeře II:
         šopský salát (7), sezamové pečivo (1a,b,d,11), ovoce   

Úterý            14.6.
Polévka:         pórková s kapáním (1a,3,6,7,9,10,11)
Oběd I:           španělský ptáček (1a,3,10), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:          pečený krůtí stehenní plátek (1a,3,7), brambory (7), dušená kapusta (1a), ovoce 
Oběd III:         boloňská fazolová směs se špagetami a sýrem (1a,6,7), ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        džuveč,pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11) perník
Večeře II:       pizza koláč 2 ks (1a,3,6,7,8,11,13),perník
Středa          15.6.
Polévka:         brokolicová (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:           kuřecí soté se zeleninou (1a,3,6,7,9,13), hranolky (7), zeleninový salát 
Oběd II:          pečený filet z hejka (4,7,9,11), citrónovo - máslová omáčka (1a,6,7,9,12), široké nudle (1a,3)
Oběd III:         zapečený šmakoun s cuketou a hermelínem (3,7), brambory (7), zeleninový salát

Snídaně:        dle výběru   
Večeře I:        rýžový nákyp s meruňkami (3,7),kompot, ovoce
Večeře II:       přírodní gervais, celozrnné pečivo (1a,b,c,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Čtvrtek         16.6.
Polévka:         hovězí s těstovinou (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:           vepřová panenka v bylinkové omáčce (1a,3,6,7,8,9,10), rýže, zelenina
Oběd II:          pečené filé mahi mahi na česneku a slanině (1a,4,7,9,10,11), šťouchané brambory, zeleninový salát
Oběd III:         halušky se zelím a smaženou cibulkou (1a,12), ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        těstoviny s kuřecím masem a čínskou zeleninou (1a,3,6,7,9,10,11,13), kečup, ovoce
Večeře II:       pudink vanilka a čokoláda, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,11,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Pátek           17.6.
Polévka:        čočková (1a,3,5,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:          zapečený květák s uzeným masem (3,7,9,10,11), brambory (7), zelen. salát, moučník (1a,3,7)     
Oběd II:         rizoto s kuřecím masem a játry (1a,3,7), zeleninový salát, moučník (1a,3,7)
Oběd III:        dušená míchaná zelenina (1a,7,9), bramborové krokety se sýrem (1a,3,7), vařené vejce (3), moučník (1a,3,7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    20.6. - 24.6.2016 

Pondělí       20.6.
Polévka:        hovězí se špenátovým svítkem (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:          pečené kuře (1a,3,7,9,10,11), rýže, zeleninový salát
Oběd II:         smažené rybí filé (1a,c,3,4,5,6,7,8,11,13), bramborový salát s majonézou (3,9,10)
Oběd III:        bramborový nákyp houbový (7), zeleninový salát

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       zapečené špagety s mletým masem (1a,3,7), kečup, ovoce
Večeře II:
      
sýr Lučina žerve (7), rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11), ovoce
Úterý          21.6.
Polévka:         cizrnová se zeleninou (1a,6,7,9)
Oběd I:           vepřový špíz s rajčaty (1a,3,6,7,9,10), brambory (7), tatarská omáčka (3,7), zelenina
Oběd II:          zvěřinový guláš (1a,7,9,10,11), domácí houskový knedlík (1a,3,7)
Oběd III:         těstovinový salát se zeleninou a jogurtovou zálivkou (1a,3,7), sezamový rohlík (1a,b,d,11), ovoce 


Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        kuřecí prsa na slanině (1a,3,7,9,10,11), rýže, musli tyčinka
Večeře II:       ovocný salát (12), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), musli tyčinka
Středa        22.6.
Polévka:        slepičí s těstovinou (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:          myslivecká roštěná (1a,7,9,10,11), rýže, zeleninový salát 
Oběd II:         zapečený krůtí plátek s cuketou a nivou (1a,3,7), hranolky (7), kečup, zeleninový salát
Oběd III:        hrachový kotlík (1a,6,7), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        smažené rybí prsty (1a,4), bramborová kaše (7), okurka, ovoce
Večeře II:       vajíčková pomazánka (3,7,10), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), ovoce
Čtvrtek       23.6.
Polévka:        bramborová (1a,6,7,9)
Oběd I:          kuřecí plátek na paprice (1a,6,7), těstoviny (7), ovoce
Oběd II:         vepřová pečeně , dušená mrkev (1a,7,12), brambory (7), ovoce
Oběd III:        tvarohové knedlíky s meruňkami sypané skořicí (1a,3,7), kakao (1a,3,7), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       sýrové pirohy (1a,3,6,7,8,11), zeleninová obloha, ovoce
Večeře II:      moravské uzené, máslo (7), pečivo (1a,b,c,3,5,6,7,8,11,13), zelenina, ovoce
Pátek         24.6.
Polévka:         dýňovo - pórková (1a,7)
Oběd I:           štěpánská sekaná pečeně (1a,3,7), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:          těstovinové rizoto s tuňákem (1a,3,4,7,9,10,11), zeleninový salát
Oběd III:         slaný táč s rajčaty a hermelínem (1a,3,7), zeleninový salát

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ