Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    13.3. - 17.3.2017 

Pondělí      13.3. 
Polévka:        slepičí s játrovou rýží
Oběd I:          segedínský guláš, domácí houskový knedlík, ovoce
Oběd II:         zapečené těstoviny s uzeninou, zeleninový salát
Oběd III:        fazolové ragú, opečené brambory, moučník

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       smažené kuřecí paličky, bramborová kaše, okurka, ovoce
Večeře II:
       
cottage, celozrnné pečivo, ovoce
Úterý         14.3.
Polévka:        z červené čočky
Oběd I:          pečený krůtí stehenní plátek, bramborový knedlík, kysané zelí
Oběd II:         pečený filet z hejka, tomatový bulgur 
Oběd III:        smažené hermelínové kousky (polot.), brambory, tatarská omáčka, zelenina

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       masové klopsy v rajské omáčce, těstoviny, ovoce
Večeře II:      tvarohové špičky, kakao, ovoce
Středa       15.3.
Polévka:       špenátová
Oběd I:         roštěná na slanině, rýže, zeleninový salát 
Oběd II:        masová kuřecí směs se žampióny, bramborák, zeleninový salát
Oběd III:       kuskus s tofu a zeleninou, ovoce, zeleninový salát

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      přírodní vepřový plátek, brambory, kompot, ovoce
Večeře II:     mléčný nápoj, loupáček 2 ks, ovoce
Čtvrtek     16.3.
Polévka:       frankfurtská
Oběd I:         pečená vepřová panenka na zelenině, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:        ragú z králíka, těstoviny, ovoce
Oběd III:       nudlové taštičky s tvarohem sypané perníkem (polot.), kompot, kakao

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      lasagne s krůtím masem, zeleninový salát, ovoce
Večeře II:     salám Vysočina, máslo, pečivo, zelenina, ovoce
Pátek
Polévka:       hovězí s těstovinou
Oběd I:         kuřecí plátek na kari se smetanou, rýže, zelenina, ovoce
Oběd II:        masové kuličky s rybou, šťouchané brambory, čočkový salát
Oběd III:       kapustové řízečky, šťouchané brambory, okurka, ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     20.2.2017 

Pondělí        20.2.
Polévka:          uzená s kroupami (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:            zapečené těstoviny s uzeným masem (1a,3,6,7,9,10,11), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý           21.2.
Polévka:          hovězí s těstovinou (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:            svíčková na smetaně (1a,7,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa          22.2.
Polévka:         bramborová (1a,6,7,9)
Oběd I:           špagety s vepřovým masem (1a,3,7,9,10,11), sýr (7), moučník (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek         23.2.
Polévka:         čočková (1a,3,6,7,), pečivo (1a,b,3,5,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:           kuřecí prsa s broskví a sýrem (1a,3,7), rýže, ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek            24.2.
Polévka:          frankfurtská (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:            smažený sýr (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), tatarská omáčka (3,7,10)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    27.2. - 3.3.2017 

Pondělí       27.2.
Polévka:        polévka rajská s rýží (1a,6,7,9)
Oběd I:          čočka nakyselo (1a), uzené vepřové maso, okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Oběd II:         přírodní krůtí plátek (1a,3,7), bramborová kaše (7), zelenina s cizrnou
Oběd III:        těstoviny se žampiónovo-smetanovou omáčkou a parmezánem (1a,7), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       vepřové žebírko se sýrem (1a,3,6,7,9,10), rýže,  ovoce
Večeře II:
       
debrecínská pečeně, máslo (7), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), zelenina, ovoce
Úterý          28.2.
Polévka:        uzená pórková (1a,3,6,7,)
Oběd I:          kuřecí plátek na paprice (1a,7), těstoviny (1a) /domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:         zapečený platýz se zeleninou (3,4,7,9), brambory (7), zeleninový salát 
Oběd III:        pečené plněné papriky s fazolemi a balkánským sýrem (3,7), brambory (7), zeleninový salát

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       domácí sekaná pečeně (1a,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), okurka, ovoce
Večeře II:      ruské vejce v aspiku (3), rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11), ovoce
Středa        1.3.
Polévka:        slepičí s rýžovými nudlemi (3,7,9,10,11)  
Oběd I:          smažený vepřový řízek (1a,c,3,5,6,7,8,11), bramborový salát s majonézou (3,9,10), ovoce 
Oběd II:         bulgur s kuřecím masem a zeleninou (1a,6,7,9), zeleninový salát
Oběd III:        halušky se zelím a smaženou cibulkou (1a,12), moučník (1a,3,7), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       bramborový guláš (1a,7,9,10,11), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), musli tyčinka
Večeře II:      mřížková buchta s tvarohem (1a,3,6,7,8,10,11,12,13), kakao (1a,3,7), musli tyčinka
Čtvrtek       2.3.
Polévka:       luštěninová se zeleninou (6,7,9)
Oběd I:         zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7,9,10,11), tatarská omáčka (3,7,10), zelen. salát
Oběd II:        pečená treska (4,7,9,11), citrónovo - máslová omáčka (1a,6,7,9,12), široké nudle (1a,3)
Oběd III:       rýžová kaše s čokoládou (7), kompot, ovoce, kakao (1a,3,7)
Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      vepřová pečeně (1a), špenát (1a,3,7), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), ovoce
Večeře II:     pudink vanilka a čokoláda, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Pátek         3.3.
Polévka:       česneková s bramborem a šunkou (3,6,7,9,10,11)
Oběd I:         vepřové maso Alla bažant (1a,9), rýže, jogurt (7)
Oběd II:        hovězí maso vařené, fazolové lusky na smetaně s koprem (1a,6,7), brambory (7), jogurt (7)
Oběd III:       sýrová pizza (1a,3,7), jogurt (7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   6.3. - 10.3.2017 

Pondělí     6.3. 
Polévka:       čočková, pečivo
Oběd I:         boloňské špagety s vepřovým masem a sýrem, ovoce
Oběd II:        staročeská sekanina, šťouchané brambory, okurka, ovoce
Oběd III:       kynuté buchty s tvarohem, kakao, ovoce  

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      srbské rizoto, sýr, okurka, ovoce
Večeře II:
    
vajíčková pomazánka, pečivo, zelenina, ovoce
Úterý        7.3.
Polévka:      krupicová s vejcem
Oběd I:        kuřecí plátek ve smetanovo - mandlové omáčce, rýže, ovoce
Oběd II:       smažený kapr (filet), bramborový salát bez majonézy
Oběd III:      sýrové pirohy, zeleninová obloha, ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     těstoviny s kuřecím masem a čínskou zeleninou, kinder mléčný řez
Večeře II:    ovocná přesnídávka 2 ks, loupáček 2 ks, kinder mléčný řez
Středa      8.3.
Polévka:     hovězí se strouháním
Oběd I:       zapečený krůtí plátek s hruškou a nivou, hranolky, kečup 
Oběd II:      mexická tortilla s vepřovým masem, ovoce
Oběd III:     rizoto se zelenými fazolkami, pohankou a tofu, okurka, ovoce

Snídaně:    dle výběru
Večeře I:    žemlovka s jablky a tvarohem, kakao, ovoce
Večeře II:   pizza koláč 2 ks, kakao, ovoce
Čtvrtek     9.3.

Polévka:     česneková krémová
Oběd I:       štěpánská hovězí pečeně, domácí houskový knedlík/rýže
Oběd II:      pečený králík po staročesku, brambory, zeleninový salát
Oběd III:     čínské nudle se zeleninou, moučník

Snídaně:    dle výběru
Večeře I:    drůbeží Gordon Blue (polot.), bramborová kaše, okurka, ovoce

Večeře II:   pikantní zeleninový salát (salám), grahamové pečivo, ovoce

Pátek      10.3.
Polévka:     moravská zelňačka
Oběd I:       pečený kuřecí závitek se zeleninovou náplní, bramborová kaše, kompot
Oběd II:      rybí guláš se žampióny, těstoviny, moučník
Oběd III:     dušený špenát, vařené vejce, bramborový knedlík, ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ