Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     21.5. - 25.5.2018 

Pondělí        21.5.
Polévka:        cizrnová se zeleninou (1a,6,7,9)
Oběd I:          čevabčiči (1a,3), brambory, hořčice (10), cibule, pribináček tyčinka (7)
Oběd II:         jelení ragú se žampióny (1a,6,7,12), domácí houskový knedlík (1a,3,7), pribináček tyčinka (7)
Oběd III:        zapečené těstoviny se špenátem a nivou (1a,3,7), okurka, pribináček tyčinka (7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       těstovinové rizoto s krůtím masem (1a,3,7,9,10,11), okurka, ovoce
Večeře II:      ovocný jogurt (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Úterý           22.5.
Polévka:        ruský boršč (1a,6,7,9)
Oběd I:          znojemská hovězí pečeně (1a), rýže, zelenina
Oběd II:         zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (6,7), tatarská omáčka (3,7,10), zeleninový salát 
Oběd III:        krupičná kaše s kakaem (1a,7), kompot, ovoce, ochucené mléko (7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       salám v těstíčku (1a,3,7), brambory (7), okurka, ovoce
Večeře II:      ovocná přesnídávka 2 ks, rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11), ovoce
Středa         23.5.
Polévka:        z rybího filé (1a,4,7,9)
Oběd I:          vepřový šleh (1a,3,6,7,9,13), rýže, zelenina, ovoce 
Oběd II:         pečená kachní prsíčka (1a), karlovarský knedlík (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), hlávkové zelí (1a)
Oběd III:        dušená míchaná zelenina (7), brambory (7), sázené vejce (3), moučník (1a,3,7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       přírodní vepřový plátek (1a,7), bramborová kaše (7), kompot, perník
Večeře II:      tavený sýr, selský rohlík (1a,b,d,11),  zelenina, perník
Čtvrtek       24.5.
Polévka:        slepičí s kapáním (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:          kuřecí řízek se šunkou a sýrem (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:         těstovinový salát s tuňákem a zeleninou (1a,3,4,7), sezamový rohlík (1a,b,d,11), ovoce
Oběd III:        dýňové kari s cizrnou (1a,6,7,9,10), rýže, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       kuřecí nudličky na paprice (1a,7), těstoviny (1a), ovoce
Večeře II:      plundrový koláč s makovou náplní 3 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,12,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Pátek         25.5.
Polévka:        mrkvová (1a,6,7,9)
Oběd I:          krůtí plátek v parmazánové omáčce (1a,6,7), těstoviny (1a)
Oběd II:         bretaňské fazole s klobásou (1a), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), šlehaný tvaroh (7)
Oběd III:        slaný táč s rajčaty a hermelínem (1a,3,6,7,8,11), zeleninový salát, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     4.6. - 8.6.2018 

Pondělí        4.6.
Polévka:         celerová
Oběd I:           smažený mletý řízek se sýrem, brambory, zeleninový salát
Oběd II:          boloňské špagety s krůtím masem a sýrem, ovoce
Oběd III:         bezmasá čína (rajčat, papriky, žampióny), jasmínová rýže, moučník

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        maminčino kuře (pečené kuřecí stehno, vepř. játra, žampióny), ovoce
Večeře II:
       
tvarohové špičky, kakao, ovoce
Úterý           5.6.
Polévka:         hovězí s játrovou rýží
Oběd I:           vepřová krkovice na medu, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:          kuskus s kuřecím masem a zeleninou, zeleninový salát, ovoce 
Oběd III:         dušený špenát, sázené vejce, bramborový knedlík, ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         kuřecí nudličky po čínsku, petrželková rýže, ovoce
Večeře II:        hermelínový salát, rohlíky 2 ks, ovoce
Středa         6.6.
Polévka:         fazolová s párkem
Oběd I:           krůtí prsa na žampiónech, hrášková rýže, zeleninový salát 
Oběd II:          pečený hejk na česneku a slanině, brambory, zeleninový salát
Oběd III:         kynuté buchty s mákem, kakao, ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        vepřový plátek na slanině, bramborová kaše, ovoce
Večeře II:       přírodní gervais, sezamové pečivo, ovoce
Čtvrtek       7.6.
Polévka:         hrstková
Oběd I:           zapečené těstoviny s uzeným masem,zeleninový salát
Oběd II:          kuřecí plátek po srbsku, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd III:         zeleninové opečenky, bramborová kaše, zeleninový salát

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         smažený květák, brambory, tatarská omáčka, kinder mléčný řez
Večeře II:        moravské uzené, máslo, tmavý rohlík, kinder mléčný řez
Pátek         8.6.
Polévka:        zeleninová s jáhlovými vločkami 
Oběd I:          svíčková na smetaně, domácí houskový knedlík, ovoce
Oběd II:         rýžový salát s lososem, hráškem a vejci, pagáč, ovoce
Oběd III:        fazolový guláš s bramborem a paprikami, chléb, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      14.5. - 18.5.2018 

Pondělí          14.5.
Polévka:        hovězí s vaječnou jíškou (1a,3,7,9)
Oběd I:          polomské vepřové žebírko (žampióny, smetana, 1a,7),
brambory, zelenina
Oběd II:         zeleninový salát s kuřecím masem (1a,3,7), sójový rohlík (1a,b,6,11)
Oběd III:        smažený šmakoun (1a,b,3,5,6,7,8,9,10,11,13), brambory (7), tatarská omáčka (3,7,10), zelenina

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        hovězí Chilli con carne (1a), rýže, ovoce
Večeře II:
       
pizza koláč 2 ks (1a,3,6,7,8,11,13), ovoce
Úterý              15.5.
Polévka:        zeleninová (1a,6,7,9)
Oběd I:          španělský ptáček (1a,3,10), rýže/domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:         rybí špíz (1a,4,7,9,10), brambory (7), jogurtový dresink s okurkou (7), zelenina 
Oběd III:        mexické fazole , rýže, ovocný salát

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       smažený vepřový řízek (1a,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), okurka, ovoce
Večeře II:      mléčná rýže (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce, kakao (1a,3,7)
Středa             16.5.
Polévka:       čočková (1a,6), pečivo (1a,b,3,6,7,8,10,11,13)
Oběd I:         srbské rizoto z vepřového masa se sýrem (7), zeleninový salát
Oběd II:        krůtí plátek v medovo-mandlové omáčce (1a,3,6,7,8a,9,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd III:       dukátové buchtičky s krémem (1a,3,7), ovoce, ochucené mléko (7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      bramborový guláš (1a), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Večeře II:     drůbeží salát s celerem a jablky (3,7,9,10),celozrnné pečivo (1a,b,c,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Čtvrtek           17.5.
Polévka:       rajská s ovesnými vločkami (1a,d,3,6,7,9)
Oběd I:         kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1a,3,6,7,9,13), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:        pečený králík, bramborový salát okurkový, moučník (1a,3,7)
Oběd III:       sekaná pečeně ROBI (1a,3,5,6,7,8,11,13), bramborový salát okurkový, moučník (1a,3,7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      čočka nakyselo (1a), sázené vejce (3), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), musli tyčinka
Večeře II:     uzený sýr (7), máslo (7), pečivo (1a,b,d,3,5,6,7,8,11,12,13), zelenina, musli tyčinka
Pátek             18.5.
Polévka:       slepičí s játrovou rýží (1a,3,5,6,7,8,9,11,13)
Oběd I:         pikantní vepřový plátek s křenem (1a,7,9,10,11), hranolky (7), kečup, ovoce
Oběd II:        tortilla s tuňákem (1a,4,7,10), zeleninová obloha, ovoce,
Oběd III:       zapečené těstoviny s brokolicí a sýrem (1a,3,7), zeleninový salát

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     28.5. - 1.6.2018 

Pondělí        28.5.
Polévka:         kapustová se slaninou (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:           hovězí guláš (1a), domácí houskový knedlík (1a,3,7)/těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:          krůtí játra se zeleninou (1a), hranolky (7), kečup, zeleninový salát
Oběd III:         zapečená cuketa se sójovým masem (3,6,7), brambory (7), zeleninový salát

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        kuřecí soté s mandlemi (1a,3,6,7,8a,9,10,13), rýže, ovoce
Večeře II:
       
čokoládový croasant (1a,3,6,7,8,9,10,11,12,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Úterý           29.5.
Polévka:          krupicová s vejcem (1a,3,7,9)
Oběd I:            pečený kuřecí závitek s hermelínem (1a,3,6,7,9,10,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:           zapečená rýže s rybími koulemi a rajčaty (1a,3,4,5,6,7,8,9,11,13), zelen. salát, šlehaný tvaroh (7) 
Oběd III:          italský těstovinový salát (1a,3,7), tmavý rohlík (1a,c,d,3,6,7,11), šlehaný tvaroh (7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         vepřové kostky na barevném pepři (1a), těstoviny (1a), ovoce
Večeře II:        vajíčková pomazánka (3,7,10), finský rohlík (1a,b,c,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Středa         30.5.
Polévka:          luštěninová se zeleninou (1a,7,9)
Oběd I:            vepřové žebírko na kmíně (1a,7), brambory, zeleninové hranolky (7,9), ovoce 
Oběd II:           králičí maso na kari v těstovinách (1a,7,10), zelenina, ovoce
Oběd III:          kynuté knedlíky s ovocem, sypané tvarohem a maštěné máslem (1a,3,7,12), ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         obalovaná treska s bylinkovou omáčkou (1a,4,7,10), bramb. kaše (7), zeleninový salát, fit tyčinka
Večeře II:        jogurtový nápoj (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), fit tyčinka
Čtvrtek         31.5.
Polévka:          bramborová (1a,6,7,9)
Oběd I:            čočka nakyselo (1a),párek (1a), sázené vejce (3), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)
Oběd II:           pečený krůtí karbanátek (1a,3,7), jarní bramborový salát (3,7,10), moučník (1a,3,7)
Oběd III:          široké nudle (1a,3), vařená brokolice, pikantní omáčka (1a,3,6,7,9,13), moučník (1a,3,7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         lasagne s vepřovým masem (1a,7), okurka, ovoce
Večeře II:        ruské vejce (3,7), rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Pátek           1.6.
Polévka:          slepičí s těstovinou (1,3,9)
Oběd I:            novohradský krůtí plátek (1a), rýže, zelenina, jogurt (7)
Oběd II:           lázeňské rybí filé (sýr cihla, vejce, fazolové lusky, 3,4,7,9,11), brambory (7), zeleninový salát
Oběd III:          langoš s kečupem, česnekem a sýrem (1a,7), ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ