Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   21.8. - 25.8.2017 

Pondělí      21.8.  výdej obědů 11.30 - 13.00 h
Polévka:      kmínová s vejci (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:        aljašská treska s bylinkovou omáčkou (polot.,1a,4,7,10), brambory (7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý          22.8.
Polévka:      frankfurtská (1a,6,7)
Oběd I:        kuřecí plátek s broskví a sýrem (1a,3,7), rýže, ovocný jogurt (7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa         23.8.
Polévka:         hovězí s těstovinou (1a,3,7,9)
Oběd I:           vepřová pečeně (1a), dušený špenát (1a,3,7), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek        24.8.
Polévka:         česneková s bramborem (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:           hovězí guláš (1a), těstoviny (1a)/houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek          25.8.
Polévka:         čočková (1a,3,6,7,9,), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:           smažený květák (1a,c,3,6,7,8,9,10,11,13), brambory (7), tatarská omáčka (3,7,10), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    28.8. - 1.9.2017 

Pondělí       28.8.  výdej obědů  11.30 - 13.00 h
Polévka:       luštěninová (1a,6,7,9)
Oběd I:         pečený karbanátek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý         29.8.
Polévka:      bramborová sklenná (1a,3,6,7,9)
Oběd I:        pikantní kuřecí směs (1a,7,9,10,11), hrášková rýže, moučník (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa        30.8.
Polévka:       hovězí s vaječnou jíškou (1a,3,7,9)
Oběd I:         svíčková na smetaně (1a,7,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7) 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek      31.8.
Polévka:      gulášová (1a), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:        těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7), sezamové pečivo (1a,b,d,11)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek         1.9.
Polévka:      slepičí s těstovinou (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:        smažený vepřový řízek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   26.6. - 30.6.2017 

Pondělí     26.6.
Polévka:     česneková krémová (1a,7,12)
Oběd I:       zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (7), tatarská omáčka (3,7,10), zeleninový salát
Oběd II:      pečený losos (4,7), čočka po indicku (1a,3,6,7,9,10,13)
Oběd III:     halušky se zelím a smaženou cibulkou (1a,12), moučník (1a,3,7)

Snídaně:    dle výběru
Večeře I:    drůbeží hamburger v housce (polot.,1a,10,11), zeleninová obloha, ovoce
Večeře II:
   
ovocná přesnídávka 2 ks, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Úterý        27.6.
Polévka:     hrachová (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:       krůtí guláš (1a,3,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:      čevabčiči (1a,3,10), brambory (7), hořčice (10), cibule, ovoce 
Oběd III:     nudlový nákyp s tvarohem (1a,3,7), kompot, kakao (1a,3,7)

Snídaně:    dle výběru
Večeře I:    vepřová pečeně (1a), dušený špenát (1a,3,7), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), ovoce
Večeře II:   mřížková buchta s tvarohem (1a,3,6,7,8,9,10,11,12,13), kakao (1a,3,7), ovoce 
Středa       28.6.
Polévka:     dýňovo-bramborová (1a,7)
Oběd I:       pikantní vepřový plátek s křenem (1a,7,9,10,11), bramborová kaše (7), zeleninový salát 
Oběd II:      pizza se šunkou a sýrem (1a,3,6,7,9,10,11), ovoce
Oběd III:     sójové maso Stroganov (žampióny, 1a,6,7,9,10,11), rýže, zelenina, ovoce

Snídaně:    dle výběru
Večeře I:    smažené rybí prsty (polot., 1a,4), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Večeře II:   vajíčková pomazánka (3,7,10), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), zelenina, ovoce
Čtvrtek      29.6.
Polévka:      hovězí s masem a těstovinou (1a,7,9,10,11)
Oběd I:        svíčková na smetaně (1a,7,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7)
Oběd II:       těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7), selský rohlík (1a,6,7,11)
Oběd III:      kapustové řízečky (1a,c,3,5,6,7,8,9,11,13), šťouchané brambory, kyselá okurka

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     cikánská hovězí pečeně (1a), rýže, ovoce
Večeře II:    těstovinový salát s tuňákem (1a,3,4,7), sezamové pečivo (1a,b,d,11), ovoce 
Pátek        30.6.   výdej obědů 10.00 h - 13.00 h 
Polévka:      slepičí s vaječnou jíškou (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:        smažený sýr (1a,c,3,5,6,7,8,11), brambory (7), tatarská omáčka (3,7,10), zelenina
Oběd II:       přírodní vepřový závitek (1a,3,10), rýže, zelenina
Oběd III:

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   3.7. - 4.7.2017 

Pondělí      3.7.  výdej obědů 11.30- 13.00 h
Polévka:       bramborová sklenná (1a,3,6,7,9)
Oběd I:         špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem (1a,3,6,7,9,13), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý          4.7.  výdej obědů 11.30- 13.00 h
Polévka:      gulášová (1a,6,7,8), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:        tvarohová žemlovka  jablky (1a,c,3,5,6,7,8,9,10,11,13), kakao (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa        5.7.
Polévka:
Oběd I:         státní svátek 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek      6.7.
Polévka:
Oběd I:        státní svátek
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek         7.7.
Polévka:
Oběd I:        nevaří se
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    10.7. - 14.7.2017 

Pondělí       10.7.   výdej obědů 11.30 - 13.00 h
Polévka:         hrachová (1a,3,6,7,9), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:           přírodní rybí filé (4), bramborová kaše (7), zeleninový salát  
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý         11.7.
Polévka:        hovězí s krupicí a vejcem (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:          vepřové žebírko na žampiónech (1a,3,6,7,9,10), rýže, ovoce
Oběd II:

Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa       12.7.
Polévka:       pórková (1a,6,7,9) 
Oběd I:         švýcarský špíz (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory, tatarská omáčka (3,7,10), ovoce 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek     13.7.
Polévka:      slepičí s těstovinou (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:        segedínský guláš (1a,7,12), domácí houskový knedlík (1a,3,7), moučník (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek       14.7.
Polévka:     květáková (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:       maminčino kuře (pečené kuřecí stehno, vepř. játra, žampióny, těstoviny, 1a,3,7), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   17.7. - 21.7. 

Pondělí      17.7.
Polévka:        zeleninová (1a,6,7,9)
Oběd I:          kuřecí prsa na slanině (1a,3,7,9,10,11), rýže, ovocný jogurt (7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý          18.7.
Polévka:       hovězí s drobením (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:         plněný paprikový lusk v rajské omáčce (1a,3,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa        19.7.
Polévka:       čočková (1a,6,7,9,11)
Oběd I:         zapečené těstoviny s uzeným masem (1a,3,6,7), zeleninový salát  
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek        20.7.
Polévka:       česneková (3,7,9)
Oběd I:         vepřové výpečky (1a,12), hlávkové zelí (1a), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek           21.7.
Polévka:        koprová (1a,3,6,7)
Oběd I:          mletý řízek se sýrem (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     24.7. - 28.7.2017 

Pondělí        24.7.  výdej obědů 11.30 - 13.00 h
Polévka:        brokolicová (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:          záhorácký zvitek (1a,3,7,12), brambory (7), ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý           25.7.
Polévka:       krkonošská cibulačka se sýrem (3,7,9)
Oběd I:         kuřecí plátek na paprice (1a,7), domácí houskový knedlík (1a,3,7), moučník (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa         26.7.
Polévka:       frankfurtská (1a,6,7), pečivo (1a,b,3,5,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:         kynuté knedlíky s ovocem sypané tvarohem (1a,3,7,12), ovoce, kakao (1a,3,7) 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek        27.7.
Polévka:       slepičí s játrovou rýží (1a,3,5,6,7,8,9,11,13)
Oběd I:         cikánská hovězí pečeně (1a), rýže, ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek          28.7.
Polévka:       hrstková (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:         vepřová kotleta se šunkou a sýrem (1a,3,6,7,9,10,11), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ