Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     13.11. - 16.11.2017 

Pondělí        13.11.
Polévka:        zeleninová s jáhlovými vločkami (1a,6,7,9)
Oběd I:         krůtí plátek v houbovo-smetanové omáčce (1a,7), rýže, zelenina
Oběd II:        zapečené brambory s mletým masem a vejci (3,7,9,10,11), zeleninový salát
Oběd III:       halušky se zelím a smaženou cibulkou (1a,12), ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      vepřová pečeně (1a), dušený špenát (1a,3,7), brambory (7), ovoce
Večeře II:
     
tvarohový dezert (7), loupáček (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Úterý            14.11.
Polévka:       kedlubnová s vejci (3,6,7)
Oběd I:         vepřová kýta na paprice (1a,7), těstoviny (1a)/domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:        obalovaná treska s bylinkovou omáčkou (polot., 1a,4,7,10), brambory (7), zeleninový salát 
Oběd III:       zeleninové ragú s fazolemi (7,9,10,11,12), rýže, jogurt (7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      kuřecí plátek na slanině (1a,3,7), rýže, musli tyčinka
Večeře II:     tavený sýr (7), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), musli tyčinka
Středa           15.11.
Polévka:       hovězí s těstovinou (1a,3,7,9)
Oběd I:         hrachová kaše s cibulkou (1a), uzené vepřové maso, okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd II:        kuřecí nudličky s játry a zeleninou (1a,3,6,7,9,13), brambory (7)
Oběd III:       těstoviny s kapustou, pórkem a parmezánem (1a,7), moučník (1a,3,7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      masové kuličky v rajské omáčce (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), těstoviny (1a), ovoce
Večeře II:     tvarohové špičky (1a,3,6,7,8,10,11,13), ovoce,kakao (1a,3,7)
Čtvrtek         16.11.
Polévka:       hrstková (1a,6,7,9)
Oběd I:         štěpánská hovězí pečeně (1a,3,7), rýže, ovoce
Oběd II:        mozaiková sekaná s tuňákem (1a,3,4,7), šťouchané brambory, zeleninový salát
Oběd III:       bavorský knedlík s povidlím sypaný mákem, vanilkový pudink (1a,3,7,12), ovoce, bílá káva (1a,7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Pátek           17.11.
Polévka:
Oběd I:          státní svátek
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   23.10. - 27.10.2017 

Pondělí      23.10.
Polévka:      z rybího filé (1a,4,7,9)
Oběd I:        hovězí plátek po burgunsku (žampióny, 1a,6,7,12), bramborová kaše (7), zelenina
Oběd II:       králičí maso na kari v těstovinách (1a,7,9,10,11), zelenina
Oběd III:      špenátové halušky s parmezánem (1a,7), ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     znojemský vepřový plátek (1a), rýže, ovoce
Večeře II:
    
ovocný jogurt (7), loupáček (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Úterý         24.10.

Polévka:      čočková (1a,6), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:        kuřecí plátek ve smetanovo-mandlové omáčce (1a,3,7,8a,c,12), rýže, zelenina
Oběd II:       francouzské brambory (3,6,7,9,10,11), zeleninový salát
Oběd III:      těstoviny s jablky a ořechovou posýpkou (1a,7,8), kompot, ovoce, kakao (1a,3,7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      těstovinové rizoto s kuřecím masem (1a,3,7,9,10,11), okurka, ovoce
Večeře II:     koblihy s džemem (1a,3,5,6,7,8,11,12,13), kakao (1a,3,7), ovoce

Středa        25.10.
Polévka:       slepičí se strouháním (1a,3,9)
Oběd I:         segedínský guláš (1a,7,12), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:        chalupářské rybí filé (brokolice, sýr, 3,4,6,7,9,10), brambory (7), zeleninový salát
Oběd III:       smažený hermelín (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), tatarská omáčka (3,7,10), zeleninový salát

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek       26.10.
Polévka:        frankfurtská (1a,6,7)
Oběd I:          bramborové knedlíky plněné uzeným masem (1a,3,7,9,13), kysané zelí (1a,12)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek         27.10.
Polévka:        krupicová s vejcem (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:          pikantní vepřová směs v bramboráku (1a,3,6,7,9,10)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   16.10. - 20.10.2017 

Pondělí      16.10.
Polévka:        frankfurtská (1a,6,7), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:          domácí sekaná pečeně s kapustou (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát/kompot
Oběd II:         přírodní kuřecí plátek (1a,3,7), mexická rýže, zeleninový salát/kompot
Oběd III:        bramborové šišky se strouhankou (1a,7), kompot, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       Chilli con Carne (1a), rýže, ovoce
Večeře II:
      
termix (7), loupáček (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Úterý          17.10.
Polévka:         květáková (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:           maminčino kuře (kuřecí stehno, těstoviny, játra, žampióny, 1a,3,7), ovoce
Oběd II:          španělský ptáček (1a,3,10), rýže, ovoce 
Oběd III:         pečená plněná paprika s rýží a tofu (6,7,9,10,11), brambory (7), zeleninový salát

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        kuřecí plátek na pórku (1a), bramborová kaše (7), ovoce
Večeře II:       plněný rohlík s vanilkovým krémem 2 ks (1a,3,7), kakao (1a,3,7), ovoce
Středa         18.10.
Polévka:         bramborová s krupicí a vejcem (1a,3,6,7,9)
Oběd I:           vepřový plátek na zelených fazolkách (1a), opečné brambory, ovoce 
Oběd II:          zapečená rýže s masovo-rybími koulemi a rajčaty (4,7), zeleninový salát
Oběd III:         těstovinový salát s brokolicí a rajčaty (1a,3,7,9,), sezamový rohlík (1a,b,d,11), ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        nudle s mákem (1a,3,7), kompot, ovoce
Večeře II:       vajíčková pomazánka (3,7,10), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), zelenina, ovoce 
Čtvrtek       19.10.
Polévka:         cizrnová se zeleninou (1a,6,7,9)
Oběd I:           novohradský kuřecí plátek (1a), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:          pečený žralok (4,7,9,11), brambory (7), jogurtový dresink s okurkou (7)
Oběd III:         špecle se sýrovou omáčkou a smaženou cibulkou (1a,7), ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        obalovaná treska s bylinkovou omáčkou (1a,4,7,10), brambory (7), zeleninový salát, fit tyčinka
Večeře II:       lehký salát s překvapením (celer,šunka ), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), fit tyčinka
Pátek         20.10.
Polévka:        hovězí s těstovinou (1a,3,7,9)
Oběd I:          čočka nakyselo (1a), párek (1a)/vejce (3), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Oběd II:         pečená krůtí roláda se špenátem (1a,3,7), brambory, zeleninový salát
Oběd III:        koprová omáčka (1a,6,7), vícezrnný knedlík (1a,3), vařené vejce (3), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      30.10. - 3.11.2017 

Pondělí          30.10
Polévka:        fazolová (1a,6,7,9)
Oběd I:          vepřový plátek po srbsku (1a), opečené brambory, zelenina
Oběd II:         rizoto s tuňákem a sýrem (4,7), zeleninový salát
Oběd III:        zapečené těstoviny s brokolicí a sýrem (1a,3,7), zeleninový salát, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       vepřové nudličky na kmíně (1a), rýže, ovoce
Večeře II:
      
mléčný nápoj (7), loupáček (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Úterý             31.10.
Polévka:        hovězí s celestýnskými nudlemi (1a,3,7,9)
Oběd I:          kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1a,3,6,7,9,13), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:         pečená kachní prsa (1a), domácí houskový knedlík (1a,3,7), hlávkové zelí
Oběd III:        pečený květák s kari a zelenými fazolkami (7), brambory (7), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       boloňské špagety s mletým masem, sýr, (1a,3,7), perník
Večeře II:      ruské vejce (3), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), perník
Středa            1.11.
Polévka:        hráškový krém (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:          domácí sekaná pečeně (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát 
Oběd II:         pirohy s kuřecím masem a špenátem (1a,3,6,7,8,11), zeleninová obloha
Oběd III:        těstoviny s rajčaty, smetanou a sýrem (1a,7), ovoce,

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        studentský řízek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), tatarská omáčka (3,7,10), ovoce
Večeře II:       pizza koláč (1a,3,6,7,8,11,13), ovoce
Čtvrtek            2.11.

Polévka:        rajská s těstovinou a rýží (1a,3,6,7,9)
Oběd I:          čočka po indicku (1a,3,6,7,9,10,13), párek (1a), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Oběd II:         pečený krůtí stehenní plátek (1a,3,7), dušená mrkev (1a,7,12), brambory (7)
Oběd III:        sójové maso Stroganov (žamp.,1a,6,7,9,10,11), jasmínová rýže, šlehaný tvaroh (7)


Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       pečené kuřecí stehno (1a,3,7), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), zelí kysané (1a,12), ovoce
Večeře II:      přírodní gervais (7), sezamové pečivo (1a,b,d,11), ovoce

Pátek              3.11.
Polévka:       uzená s bramborem a kroupami (1a,6,7,9)
Oběd I:         hovězí maso Chilli con Carne (1a), rýže, ovoce
Oběd II:        pečený sumeček africký (4,7,9,10),bramborový salát bez majonézy (3,9,10), ovoce
Oběd III:       kynuté buchty s tvarohem (1a,3,7,12), kakao (1a,3,7), ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     6.11. - 10.11.2017 

Pondělí        6.11.

Polévka:        bramborová (1a,6,7,9)
Oběd I:          hovězí guláš (1a), domácí houskový knedlík (1a,3,7)
Oběd II:         pečená treska (4,7,9,11), opečené brambory, citrónovo-máslová omáčka (1a,6,7,9,12), zelenina
Oběd III:        kovbojské fazole (1a), vařené vejce (3), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13) moučník (1a,3,7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       drůbeží hamburger v housce(polot. 1a,10,11), zeleninová obloha, ovoce

Večeře II:      ořechový šáteček (1a,3,6,7,8a,b,c,9,10,11,12,13), kakao (1a,3,7), ovoce

Úterý          7.11.
Polévka:        žampiónový krém (1a,3,6,7,9)
Oběd I:          smažený vepřový řízek (1a,c,3,5,6,7,8,11,), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:         špagety s kuřecím masem, žampióny a sýrem (1a,3,7), ovoce 
Oběd III:        rizoto s chřestem, rajčaty a parmezánem (1a,6,7,9), zeleninový salát

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       zapečené těstoviny s uzeným masem (1a,3,6,7), okurka, ovoce
Večeře II:      pudink vanilkový, čokoládový (7), loupáček (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), kakao (1a,3,7), ovoce 
Středa         8.11.
Polévka:        slepičí s kapáním (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:          krůtí prsa na rozmarýnu (1a,3,7), těstoviny (1a), ovoce 
Oběd II:         tuňáková pizza (1a,3,4,7,9,10,11), ovoce
Oběd III:        zapečená brokolice s vejci a sýrem (3,7), brambory (7), zeleninový salát

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       rýžová kaše s čokoládou (6,7), kompot, ovoce
Večeře II:      hermelínový salát (3,7), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Čtvrtek        9.11.
Polévka:        ruský boršč (1a,6,7,9)
Oběd I:          čevabčiči (1a,3), brambory (7), hořčice (10), cibule, ovoce
Oběd II:         zeleninový kuskus s kuřecím masem, cizrnou a balkánským sýrem (1a,6,7,9), zelenina
Oběd III:        nudle s tvarohem (1a,3,7), kompot, ovoce, kakao (1a,3,7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       hamburská vepřová kýta (1a,6,7,9,10), domácí houskový knedlík (1a,3,7), fit tyčinka
Večeře II:      šunka, máslo (7), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), zelenina, fit tyčinka
Pátek          10.11.
Polévka:        celerová (1a,6,7,9)
Oběd I:          vepřový závitek se zelím (1a,3,7,12), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13)
Oběd II:         kuřecí nudličky v sezamu (1a,3,6,7,9,11,13), rýže, zeleninový salát
Oběd III:        bramborový nákyp houbový (7), tatarská omáčka (3,7,10),zeleninový salát

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ