Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     14.1. - 18.1.2019 

Pondělí         14.1.
Polévka:           vločková (1d,3,7,9)
Oběd I:             znojemský vepřový plátek (1a), rýže, moučník (1a,3,7)
Oběd II:            pečený losos (4,7), bramborový salát (bez majonézy, 3,9,10)
Oběd III:           zapečený květák s vejci (1a,3,7), brambory (7), zeleninový salát, moučník (1a,3,7)

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:          smažený sýr (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), tatarská omáčka (3,7,10), ovoce
Večeře II:
          
mřížková buchta s tvarohem 3 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,12,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Úterý           15.1.
Polévka:         hrachová (1a,6)
Oběd I:           maďarský vepřový perkelt (1a,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:          rizoto s kuřecím masem a játry (1a,3,7), zeleninový salát, ovoce 
Oběd III:         špagety po zahradnicku se sýrem (1a,3,6,7,9,10,11,13), jogurt (7), ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        kuřecí prsíčka zapečená s rajčaty a sýrem (1a,3,7), rýže, kinder mléčný řez
Večeře II:       laskymáček 2 ks (7), loupák 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), kinder mléčný řez 
Středa         16.1.
Polévka:         slepičí s těstovinou (1a,3,9)
Oběd I:           svíčková na smetaně (1a,7,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7)
Oběd II:          pikantní krůtí směs se žampióny (1a,3,6,7,9,13), bramborák (1a,3), zeleninový salát
Oběd III:         tofu po španělsku (1a,3,6,7,9,10), jasmínová rýže, ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         bramborový guláš (1a), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Večeře II:        italský zeleninový salát (1a,3,7), finský rohlík (1a,b,c,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Čtvrtek        17.1.
Polévka:         gulášová (1a)
Oběd I:           domácí sekaná pečeně (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát/kompot
Oběd II:          kuře pečené na citrónech (1a,3,7,9,10,11), rýže, zeleninový salát, kompot
Oběd III:         smaženky s tvarohem (1a,3,5,6,7,8,11,13), ovoce, kompot, kakao (1a,3,7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         přírodní rybí filé na másle (4,7), brambory (7), okurka, ovoce
Večeře II:        vajíčková pomazánka (3,7,10), sezamové pečivo (1a,b,d,11), ovoce
Pátek           18.1.
Polévka:         krupicová s vejcem
Oběd I:           přírodní kuřecí plátek (1a,3,7), opečené brambory (7,9,10,11), kovbojská jablka (1a,3,6,7,9,10,13), ovoce
Oběd II:          pečený králičí hřbet, dušený špenát (1a,3,7), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13), ovoce
Oběd III:         slaný listový táč s rajčaty a hermelínem (1a,3,6,7,8,11), ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     21.1. - 25.1.2019 

Pondělí        21.1.
Polévka:          kapustová (1a,6,7,9)
Oběd I:            pečený kuřecí závitek s brokolicí a sýrem (1a,3,7,9,10,11), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:           hovězí plátek v křenové omáčce (1a,6,7), vícezrnný knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd III:          těstoviny se zeleninou, sušenými rajčaty a parmeránem (1a,7,9), ovoce

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         studentský řízek (1a,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), okurka, ovoce   
Večeře II:
        
 vlašský salát (3,9,10,12), rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Úterý            22.1.
Polévka:          česneková s bramborem (3,7,9)
Oběd I:            masové kuličky v rajčatové omáčce (1a,3,5,6,7,8,11,13), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:           obalovaná treska s bylinkovou omáčkou (polot.,1a,4,7,10), brambory (7), zeleninový salát 
Oběd III:          kovbojské fazole (1a), vařené vejce (3), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), šlehaný tvaroh (7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         kuřecí plátek se sýrem (1a,3,6,7,9,10), bramborová kaše (7), oplatek
Večeře II:        šátečky s pudinkem 3 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,12,13), ovoce, kakao (1a,3,7), oplatek
Středa          23.1.
Polévka:         celerová (1a,6,7,9)
Oběd I:           vepřový plátek na zelených fazolkách (1a,3,6,7,9,10), opečené brambory (7,9,10,11), ovoce 
Oběd II:          pirohy z listového těsta s tuňákem (1a,3,4,6,7,8,9,10,11), zeleninová obloha, ovoce
Oběd III:         zapečené brambory se sýrem (7,9,10,11), dušená míchaná zelenina (7), moučník (1a,3,7), ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        kuřecí Kung Pao (1a,3,5,6,7,9,10,13), rýže, ovoce
Večeře II:       tavený sýr veselá kráva, máslo (7), sezamové pečivo (1a,b,d,11), ovoce
Čtvrtek        24.1.
Polévka:        čočková (1a,6)
Oběd I:          krůtí prsa po andalusku (1a,3,7), rýže, ovocný jogurt (7)
Oběd II:         zapečená dýně s králičím masem (3,7), šťouchané brambory , zeleninový salát, ovocný jogurt (7)
Oběd III:        kynuté knedlíky s meruňkami sypané tvarohem (1a,3,7), ovoce, jogurt (7), kakao (1a,3,7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       vepřový závitek s uzeným masem (1a,3,10), těstoviny (1a), ovoce   
Večeře II:      termix čokoládový 2 ks, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Pátek           25.1.
Polévka:       slepičí se strouháním (1a,3,9)
Oběd I:         segedinský guláš (1a,7,12), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:        těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7), sezamový rohlík (1a,b,d,11), ovoce
Oběd III:       bezmasá čína (papriky, rajčata, žampióny,1a,3,6,7,9,10,11,13), rýže, moučník (1a,3,7), ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     28.1. - 1.2. 2019 

Pondělí        28.1.
Polévka:         z rybího filé
Oběd I:           pečený karbanátek se špenátem a žampióny, brambory, zeleninový salát
Oběd II:          čínské nudle s kuřecími nudličkami v sezamu
Oběd III:         šopský salát, sezamový rohlík, moučník

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        bratislavské vepřové plecko, těstoviny, ovoce
Večeře II:
       
sýr cottage, celozrnné pečivo, ovoce
Úterý           29.1. DEN MEXICKÉ KUCHYNĚ
Polévka:          TORTILOVÁ POLÉVKA - SOPA DE TORTILLA    
Oběd I:            srbské rizoto z vepřového masa se sýrem, zeleninový salát
Oběd II:           TORTILLA S KUŘECÍ TINGLOU, FAZOLEMI A GUACAMOLE, ČOKOLÁDOVÝ TAMAL
Oběd III:           smažený sýr, brambory, tatarská omáčka, zelenina

Snídaně:           dle výběru
Večeře I:         vepřová pečeně, dušený špenát, brambory, ovoce
Večeře II:        jogurtový nápoj, loupáček 2 ks, kakao, ovoce
Středa          30.1.
Polévka:          hovězí s drožďovou jíškou 
Oběd I:            španělský ptáček, domácí houskový knedlík/rýže, ovoce       
Oběd II:           čína ze sumečka afrického, hranolky, jogurtový dresink, ovoce
Oběd III:          sójové maso chilli con carne, divoká rýže, zelenina, moučník, ovoce

Snídaně:          dle vý běru
Večeře I:          smažené kuřecí paličky, bramborová kaše, okurka, oplatek
Večeře II:         ovocná přesnídávka 2 ks, rohlík 2 ks, oplatek 
Čtvrtek          31.1.

Polévka:           bramborová s pohankovými vločkami
Oběd I:             krůtí plátek v bylinkové omáčce, rýže, zelenina, ovoce
Oběd II:            zapečené těstoviny s uzeninou, zeleninový salát, ovoce
Oběd III:           pečené plněné papriky se šmakounem, bramborovo-celerové pyré, zeleninový salát, ovoce

Snídaně:          dle výběru 
Večeře I:       

Večeře II:         

Pátek            1.2.  pololetní prázdniny
Polévka:           květáková
Oběd I:             kuře na zelí, bramborový knedlík     
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     4.2. - 8.2.2019 

Pondělí         4.2.
Polévka:         špenátová
Oběd I:           krůtí plátek v medovo-mandlové krustě, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:          králičí maso na kari v těstovinách, zelenina, ovoce
Oběd III:         mexické fazole, rýže, zelenina, moučník, ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        chilli con carne, rýže, ovoce
Večeře II:
       
mléčná rýže, loupáček 2 ks, ovoce
Úterý           5.2.
Polévka:        slepičí s pórkem a jáhlami
Oběd I:          vepřový plátek na žampiónech, rýže, ovoce
Oběd II:         pečený filet ze pstruha, brambory, česnekový dresink, zeleninový salát 
Oběd III:        smažený květák, brambory, tatarská omáčka, zeleninový salát

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        krupičná kaše s kakaem, kompot, ovoce
Večeře II:       vaječné smaženky 2 ks, ovoce
Středa         6.2.
Polévka:         hovězí s vaječenou jíškou
Oběd I:           hovězí guláš, domácí houskový knedlík/těstoviny, kinder mléčný řez
Oběd II:          vepřové výpečky, čočka po srbsku, okurka, chléb, kinder mléčný řez
Oběd III:         salát s quinoou a pečenou dýní, pagáč, kinder mléčný řez

Snídaně:        dle výběru 
Večeře I:        uzené kuřecí stehno, bramborová kaše, okurka, ovoce
Večeře II:       makové špičky, kakao, ovoce
Čtvrtek        7.2.
Polévka:         fazolová s párkem
Oběd I:           čevabčiči, brambory, hořčice, cibule, jogurt
Oběd II:          rizoto s tuňákem, kuřecím masem a zeleninou (žampióny), zeleninový salát, jogurt
Oběd III:         tvarohové knedlíky s ovocem sypané tvarohem (polot.), kakao, jogurt

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        vepřové maso na slanině, těstoviny, musli tyčinka
Večeře II:       ruské vejce, rohlík 2 ks, musli tyčinka
Pátek          8.2.
Polévka:        cibulová se sýrem
Oběd I:          kuřecí plátek na paprice, těstoviny, moučník
Oběd II:         halušky s uzeným vepřovým masem a zelím, moučník 
Oběd III:        zapečené brambory s nivou, zeleninový salát, moučník

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ