Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   10.4. - 13.4.2017 

Pondělí      10.4.
Polévka:      hovězí s celestýnskými nudlemi (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:        vepřový guláš (1a), domácí houskový knedlík (1a,3,7)/těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:       pečený losos (4,7), brambory (7), česnekový dresink (3,7), zelenina
Oběd III:      špagety se zeleninou a žampiónovou omáčkou (1a,3,7,9,10,11), ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     vepřové žebírko se sýrem (1a,3,6,7,9,10), rýže, ovoce 
Večeře II:
    
croassant s pudinkem (1a,7), kakao (1a,3,7), ovoce
Úterý         11.4.
Polévka:      kedlubnová s bramborem (1a,6,7,9)
Oběd I:        hovězí plátek ve smetanovo - hořčicové omáčce (1a,7,10), rýže, ovoce 
Oběd II:       těstoviny s kuřecím masem a brokolicí (1a,3,6,7,9,10,11,13), kečup, zelenina, ovoce 
Oběd III:      bulgurové karbanátky (1a,3,7,9,10,11), bramborový salát s vejci a ředkvičkami (3,7), ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     pečený karbanátek (1a,c,3,5,6,7,8,11), bramborová kaše (7), kompot, fit tyčinka
Večeře II:    jogurtový nápoj (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13) fit tyčinka
Středa      12.4.
Polévka:      čočková (1a,3,5,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:        pečené kuře (1a,3,7,9,10,11), brambory (7), nádivka (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), zeleninový salát 
Oběd II:       halušky s uzeným masem a zelím (1a,12), ovoce
Oběd III:      langoš s kečupem, česnekem a sýrem (1a,7),  ovoce

Snídaně:     snídaně
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek     13.4.
Polévka:      bramborová (1a,6,7,9)
Oběd I:        pirohy z listového těsta s kuřecím masem a špenát. (1a,3,6,7,8,11), zelenin. obloha, moučník (1a,3,7)
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek       14.4.
Polévka:
Oběd I:       státní svátek
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     20.3. - 24.3.2017 

Pondělí        20.3.
Polévka:      z rybího filé (1a,4,7,9,10,11)
Oběd I:        zapečený vepřový plátek s rajčaty a mozzarelou (1a,7), hranolky (7), kečup, zeleninový salát
Oběd II:       krůtí játra s pórkem (1a), jasmínová rýže, zeleninový salát
Oběd III:      široké nudle se smetanovým špenátem a parmezánem (1a,3,7), zeleninový salát

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     uzené kuřecí stehno (1a,3,7), bramborová kaše (7), okurka, ovoce
Večeře II:
   
šopský salát (7), celozrné pečivo (1a,b,d,11), ovoce
Úterý           21.3.
Polévka:      zeleninová (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:        smažený kuřecí řízek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), okurka, ovoce
Oběd II:       rajská hovězí pečeně (1a,9), těstoviny (1a), ovoce 
Oběd III:      rizoto s pohankou a hlívou ústřičnou (1a,6,7,9,10,12), zeleninový salát

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     srbské vepřové žebírko (1a), rýže, perník
Večeře II:    sýrová pomazánka (7), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), perník
Středa         22.3.
Polévka:      slepičí s těstovinou (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:        krůtí svíčková na smetaně (1a,7,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce 
Oběd II:       tilápie  pečená (změna) na zelenině (4,7,9), brambory (7)
Oběd III:      zeleninovo-sójový nákyp (1a,3,6,9), brambory (7), jogurtový dresink (7), ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     krupicová kaše se skořicí a máslem (1a,7), kompot, ovoce
Večeře II:    obložená bageta se šunkou a sýrem (1a,c,3,5,6,7,8,11), ovoce
Čtvrtek       23.3.
Polévka:      hovězí s pórkem a jáhlami (7)
Oběd I:        pečený vepřový závitek se slaninou a cibulí (1a,10), brambory (7), zeleninový salát
Oběd II:       zapečené zelí s mletým krůtím masem a rýží (3,7,12), moučník (1a,3,7)
Oběd III:      čočka nakyselo (1a), vejce (3), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     guláš z vepřového masa (1a), těstoviny (1a), ovoce
Večeře II:    ovocný jogurt (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Pátek         24.3.
Polévka:       hrachová (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13),
Oběd I:         kuřecí čínská směs (1a,6), rýže, ovoce
Oběd II:        sekaná pečeně (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborový salát okurkový, ovoce
Oběd III:       žemlovka s jablky a tvarohem (1a,c,3,5,6,7,8,9,10,11,13), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   27.3. - 31.3.2017 

Pondělí      27.3.
Polévka:        kapustová (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:          krůtí prsa na rozmarýnu (1a,3,7), bramborová kaše (7), zelenina s cizrnou
Oběd II:         hovězí maso vařené, křenová omáčka(1a,6,7), vícerznný knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd III:        mexické fazole, rýže, zelenina, moučník (1a,3,7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       domažlické ragú (1a,3,6,7), těstoviny (1a), ovoce
Večeře II:
       
drůbeží salát s celerem a jablky (3,7,9,10), celozrnné pečivo (1a,b,d,11), ovoce
Úterý          28.3.
Polévka:        gulášová (1a,3,5,6,7,8,9,10,11), pečivo (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:          čevabčiči (1a,c,3,5,6,7,8,10,11), brambory (7), hořčice (10), cibule, ovoce
Oběd II:         králičí maso v těstovinách se zeleninou (1a,7,8), červená řepa, ovoce 
Oběd III:        tvarohové knedlíky s meruňkami sypané skořicí (1a,3,7), zakysaná smetana (7), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       chilli con carne (1a,), rýže, fit tyčinka
Večeře II:      sýr smetanito (7), máslo (7), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), fit tyčinka
Středa         29.3.
Polévka:        hovězí s drožďovými knedlíčky (1a,3,5,6,7,8,9,10,11,13)
Oběd I:          hrachová kaše s cibulkou (1a), párek (1a), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Oběd II:         kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1a,6,7,9,13), těstoviny (1a), ovoce 
Oběd III:        zapečená brokolice s rajčaty a sýrem (3,7), brambory (7), zeleninový salát

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       smažené rybí prsty (1a,4), brambory (7), zeleninový salát, ovoce
Večeře II:      šáteček s pudinkem 3 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,12,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Čtvrtek        30.3.
Polévka:        pórková krémová (1a,6,7,9)
Oběd I:          pečená krůtí roláda se špenátem (1a,3,6,7,10), rýže, zeleninový salát
Oběd II:         zapečené rybí filé s nivou (4,7), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd III:        špagety po zahradnicku se sýrem (1a,3,7,9,10,11), ovoce, fit tyčinka

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       vepřový plátek na slanině (1a), bramborová kaše (7), ovoce
Večeře II:      termix  2 ks, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Pátek          31.3.
Polévka:        květáková s mrkví a krupkami (1a)
Oběd I:          pečený vepřový špíz (6,7), hranolky (7), tatarská omáčka (3,7,10), zeleninový salát
Oběd II:         těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a vejcem (1a,3,4), sezamový rohlík (1a,b,c,11), ovoce
Oběd III:        sojové maso Stroganov (1a,6,7,9,10,11), špecle (1a,3), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:   3.4. - 7.4.2017 

Pondělí      3.4.
Polévka:       hráškový krém (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:         cikánská hovězí pečeně (1a,3,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:        obalovaná treska s bylinkovou omáčkou (polot., 1a,4,7,10), brambory (7), zeleninový salát
Oběd III:       zeleninové lečo s vejci (3), brambory (7), moučník (1a,3,7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      vepřové žebírko na kmíně (1a,7), brambory (7), ovoce
Večeře II:
     
uzený sýr (7), máslo (7), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), zelenina, ovoce
Úterý          4.4.
Polévka:       koprová (1a,3,6,7)
Oběd I:         srbské rizoto z vepřového masa se sýrem (3,7), okurka, ovoce
Oběd II:        zapečené brambory s mletým kuřecím masem a vejci (3,7,9,10,11), okurka, ovoce 
Oběd III:       bavorské vdolečky s džemem a tvarohem (1a,3,7,12), kakao (1a,3,7), ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      svíčková na smetaně (1a,7,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Večeře II:     pizza rohlík 3 ks (1a,7), ovoce
Středa       5.4.
Polévka:       hovězí s masovou rýží a těstovinou (1a,7,9,10,11)
Oběd I:         přírodní krůtí plátek (1a,3,7), bramborová kaše (7), bretaňská zelenina 
Oběd II:        dančí ragú se žampióny (1a,3,7,12), karlovarský knedlík (1a,c,3,5,6,7,8,11,13)
Oběd III:       zapečené těstoviny s brokolicí (1a,3,7), zeleninový salát, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       kuřecí soté se žampióny (1a,3,6,7,9,13), rýže, zeleninová obloha, musli tyčinka
Večeře II:      mléčná rýže (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,10,11,13), musli tyčinka
Čtvrtek      6.4.
Polévka:        hrstková (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:          kuřecí plátek v bylinkové omáčce (1a,7,8,9,10,11), rýže, zelenina
Oběd II:         pečený rybí karbanátek se zeleninou (1a,3,4,5,6,7,8,9,10,11,13), šťouchané brambory, zelen. salát
Oběd III:        zeleninový salát s kuskusem, cizrnou a balkánským sýrem (1a,6,7,9,10,11), finský rohlík (1a,3,5,6,7,8,11,13), ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       vařené uzené maso,šťouchané brambory s cibulkou, zeleninový salát, ovoce
Večeře II:      vajíčkový salát (3,10), pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Pátek         7.4.
Polévka:        kmínová s kapáním (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:          vepřová pečeně (1a), dušený špenát (1a,3,7),bramborový knedlík (1a,3,7,9,13)
Oběd II:         bretaňské fazole s klobásou (1a), chléb (1a,b,3,5,6,7,8,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)
Oběd III:        robi maso po čínsku (1a,6), rýže, moučník (1a,3,7)

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    17.4. - 21.4.2017 

Pondělí       17.4.
Polévka:
Oběd I:        státní svátek
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý         18.4.
Polévka:      ruský boršč (1a,6,7,9)
Oběd I:        vepřová kýta na zázvoru (1a,3,7), brambory (7), zeleninový salát
Oběd II:       plněné bramborové knedlíky s uzeninou (1a,7), zelí kysané (1a,12), ovoce 
Oběd III:      nudle s tvarohem (1a,3,7), kompot, ovoce, kakao (1a,3,7)

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     kuřecí soté s mandlemi (1a,3,6,7,8a,9,10,13), rýže, ovoce
Večeře II:    pudink vanilka a čokoláda (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Středa       19.4.
Polévka:      celerová (1a,6,7,9,10,11)
Oběd I:        novohradský krůtí plátek (1a,3,7,12), těstoviny (1a), zelenina 
Oběd II:       kuřecí plátek v cizrnovém bramboráku (3,7,9,10,11), majonézový dresink (3,7), sezamový rohlík (1a,b,d,11)
Oběd III:      zapečené brambory se sýrem (7,9,10,11), dušená míchaná zelenina (7,9), ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     párek, hořčice/kečup, pečivo (1a,c,3,5,6,7,8,11), ovoce
Večeře II:    pikantní zeleninový salát (salám, 3,7,10), celozrnné pečivo (1a,b,3,5,6,7,8,9,10,13), ovoce
Čtvrtek      20.4.
Polévka:      dýňovo - bramborová (1a,7)
Oběd I:        pečený kuřecí závitek s vejci a křenem (1a,3,7,10), rýže, zeleninový salát
Oběd II:       nákyp z rybího filé, bramboro - fazolová kaše (7), zeleninový salát
Oběd III:      těstovinový salát s rajčaty a brokolicí (1a,3,7,9,10), sójový rohlík (1a,b,6,11), ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     vepřová pečeně (1a), dušená jarní zelenina (7), brambory (7), ovoce
Večeře II:    koblížek 3 ks (1a,3,5,6,7,8,11,12,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Pátek        21.4.
Polévka:      slepičí s těstovinou (1a,3,7,9,10,11)
Oběd I:        pečený karbanátek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), kompot
Oběd II:       hovězí plátek v žampiónové omáčce (1a,7), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd III:      šmakounové chilli con carne (1a,3), rýže, zelenina

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ