Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:        9.9. - 13.9.2019 

Pondělí            9.9.
Polévka:        hovězí s vaječnou jíškou (1a,3,7,9)
Oběd I:          vepřová pečeně (1a), kysané zelí (1a,12), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13)
Oběd II:         pečený filet ze pstruha (4,7), brambory, česnekový dresink (3,7), zelenina
Oběd III:        italský těstovinový salát s česnekovou zálivkou (1a,3,7), selský rohlík (1a,b,d,11), ovoce

Snídaně:       dle výběru 
Večeře I:       bratislavské vepřové plecko (1a,7), těstoviny (1a), ovoce
Večeře II:
      
hermelínový salát (3,7), rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Úterý              10.9.
Polévka:        mrkvová (1a,6,7,9)
Oběd I:          smažený kuřecí řízek (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:         znojemský hovězí plátek (1a), rýže, ovoce 
Oběd III:        květákové kari s červenou čočkou, rýže, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       chilli con Carne (1a), rýže, ovoce
Večeře II:      koblihy s džemem 3 ks (1a,3,5,6,7,8,11,12,13), kakao (1a,3,7), ovoce
Středa             11.9.
Polévka:        hrstková (1a,6,7,9)
Oběd I:          kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1a,3,6,7,9,13), těstoviny (7), ovoce 
Oběd II:         zapečená dýně s mletým králičím masem (3,7), opečené brambory (7,9,10,11), tatarská omáčka (3,7,10), zeleninový salát
Oběd III:        kynutý táč s rybízem (1a,3,7), ovoce, kakao (1a,3,7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       vepřový plátek se sýrem (1a,3,6,7,9,10), brambory, perník
Večeře II:      jogurtový nápoj (7), loupák 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), perník
Čtvrtek           12.9.
Polévka:       česneková krémová (1a,7,12)
Oběd I:         plněný paprikový lusk v rajčatové omáčce (1a,3,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd II:        těstovinové rizoto s tuňákem (1a,3,4,7), červená řepa, moučník (1a,3,7)
Oběd III:       kovbojské fazole (1a), vejce vařené (3), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      uzené kuřecí stehno (1a,3,7), bramborová kaše (7), okurka, ovoce
Večeře II:     sýrová pomazanka (7), sezamové pečivo (1a,b,d,11), ovoce
Pátek              13.9.
Polévka:      slepičí s těstovinou (1a,3,9)
Oběd I:        krůtí prsa na žampiónech (1a,3,7), rýže, ovoce
Oběd II:       vepřové maso s kořenovou zeleninou (1a,9), brambory, zeleninový salát
Oběd III:      zapečená brokolice s vejci a sýrem (3,7), brambory (7), zeleninový salát

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      16.9. - 20.9.2019 

Pondělí          16.9.
Polévka:          hráškový krém (1a,6,7)
Oběd I:            pečené kuřecí stehno (1a,3,7) , rýže, zeleninový salát
Oběd II:           zeleninové lečo s vejci a klobásou (3), brambory (7), moučník (1a,3,7)
Oběd III:          langoš s kečupem, česnekem a sýrem (1a,7), moučník (1a,3,7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         zapečené těstoviny s uzeným masem (1a,3,6,7), okurka, ovoce
Večeře II:
        
listový šátek s pudinkem 3 ks (1a,3,7,6,8,10,11,12,13), ovoce, kakao (1a,3,7)
Úterý              17.9.
Polévka:          uzená s bramborem a kroupami (1a,6,7,9)
Oběd I:            krůtí plátek v bylinkové omáčce (1a,7,8), rýže, zelenina
Oběd II:           pečený vepřový karbanátek se špenátem a žampióny (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), zeleninový salát 
Oběd III:          dušená míchaná zelenina (7,9), brambory (7), sázené vejce (3), moučník (1a,3,7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         nudle s tvarohem (1a,3,7), kompot, kakao (1a,3,7), ovoce
Večeře II:        obložený chlebíček se šunkou 3 ks (1a,3,6,9,10,12), ovoce
Středa           18.9.
Polévka:          čočková (1a,6)
Oběd I:            boloňské špagety s vepřovým masem a sýrem (1a,3,7,9,10,11), ovoce 
Oběd II:           pečený losos (4,7), bramborový salát bez majonézy (3,9,10)
Oběd III:          bramborové knedlíky se švestkami sypané mákem (1a,3,7,9,13), ovoce, caro (1a,7)

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:          sklepnická pochoutka (žamp.1a), rýže, oplatek
Večeře II:         vajíčkový salát (3,10), rohlík 2 ks (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), oplatek
Čtvrtek          19.9.
Polévka:          hovězí s játrovou rýží a těstovinou (1a,c,3,5,6,7,8,9,11,13)
Oběd I:            kuřecí plátek Gyros (1a,3,7), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:           španělský ptáček (1a,3,10), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce
Oběd III:          salát s quinoou a pečenou dýní (7,10), pagáč (1a,3,5,6,7,8,9,10,11,13), ovoce 

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         vepřová pečeně (1a), dušený špenát (1a,3,7), brambory, ovoce
Večeře II:        ovocný jogurt (7), loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Pátek            20.9.
Polévka:          krupicová s vejcem (1a,3,7,9)
Oběd I:            zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem (6,7), tatarská omáčka (3,7,10), zeleninový salát
Oběd II:           cizrnový salát s tuňákem a zeleninou (4,7,9,10,11), finský rohlík (1a,b,c,3,5,6,6,7,8,11,13,), ovoce
Oběd III:          mexické fazole, rýže, šlehaný tvaroh (7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      23.9. - 27.9.2019 

Pondělí         23.9.
Polévka:         frankfurtská (1a,6,7), rohlík (1a,c,3,5,6,7,8,11)
Oběd I:           vepřová pečeně (1a), dušená mrkev (1a,7), brambory, ovoce
Oběd II:          králičí maso na kari v těstovinách (1a,7,10), zeleninová ozdoba, ovoce,
Oběd III:         dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1a,3,7), ovoce, kakao (1a,3,7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:         salám v těstíčku (1a,3,7), bramborová kaše (7), okurka, fit tyčinka
Večeře II:
        
ovocná přesnídávka 2 ks, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), fit tyčinka
Úterý            24.9.
Polévka:         bramborová (1a,6,7,9)
Oběd I:           smažené rybí filé (1a,c,3,4,5,6,7,8,8,11,13), bramborový salát s majonézou (3,9,10), ovoce
Oběd II:          krůtí paprikáš (1a,3,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd III:         zeleninové rizoto s cizrnou a balkánským sýrem (1a,6,7,9), ovoce

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        kuřecí soté s mandlemi (1a,3,6,7,8,9,10,13), rýže, ovoce
Večeře II:       sýr cihla (7), máslo (7), tmavý rohlík (1a,3,7,11), zelenina, ovoce
Středa          25.9.
Polévka:         žampiónový krém (1a,3,6,7,9)
Oběd I:           hrachová kaše s cibulkou (1a), uzené maso vařené, okurka, chléb (1a,b,3.6.7.8.9.10.11.13), kinder mléčný řez
Oběd II:          pečený závitek se šunkou a sýrem (1a, 3,6,7), rýže, zeleninový salát, kinder mléčný řez 
Oběd III:         kapustové opečenky (1a,c,3,5,6,7,8,9,11,13), šťouchané brambory, zeleninový salát, kinder mléčný řez

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        záhorácký závitek (vepř. maso, zelí,1a,3,6,7,9,10,12), brambory, ovoce
Večeře II:       mléčná rýže (7), loupáček (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce
Čtvrtek         26.9.
Polévka:         slepičí s rýžovými nudlemi (9)
Oběd I:           svíčková na smetaně (1a,7,9), domácí houskový knedlík (1a,3,7)
Oběd II:          květák pod čepcem (květák, kuřecí maso, vejce, sýr, 3,7,9,10,11), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd III:         guláš z hlívy ústřičné s bramborem (1a), chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,13), moučník (1a,3,7)

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:        kuřecí nudličky v sýrové omáčce (1a,3,6,7,9,13), těstoviny (1a), ovoce
Večeře II:       listový hřeben s ořechovou náplní 3 ks (1a,3,7,8), ovoce, kakao (1a,3,7)
Pátek            27.9.
Polévka:         z červené čočky (1a,6,7,9)
Oběd I:           vepřový plátek na zelených fazolkách (1a,3,6,7,9,10), brambory, jogurt (7)
Oběd II:          pirohy z listového těsta s tuňákem (1a,3,4,6,7,8,11), zeleninová obloha, jogurt (7)
Oběd III:         těstovinový salát s brokolicí a rajčaty (1a,3,7), sójový rohlík (1a,6), jogurt (7)

Snídaně:         dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     30.9. - 4.10.2019 

Pondělí         30.9.
Polévka:       celerová (1a,6,7,9)
Oběd I:         mexická kuřecí směs (1a,3,6,7,9,10,13), hranolky (7), kečup, ovoce
Oběd II:        vepřové maso alla bažant (1a,7,9,10,11), karlovarský knedlík (1a,3,5,6,7,8,11,13), ovoce
Oběd III:       dýňové kari s cizrnou (1a,6,7,9,10), rýže, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       lovecký závitek (1a,3,7), rýže, kinder mléčný řez
Večeře II:
      
laskymáček 2 ks, loupáček 2 ks (1a,3,6,7,8,9,10,11,13), kinder mléčný řez
Úterý            1.10.

Polévka:        hovězí s pórkem a jáhlami (7,9)
Oběd I:          vepřová pečeně (1a), dušený špenát (1a,3,7), bramborový knedlík (1a,3,7,9,13)
Oběd II:         těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7), sezamové pečivo (1a,b,d,11)
Oběd III:        zapečený šmakoun se sýrem (3,7), brambory (7), jogurtový dresink (7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       masové kuličky s rajskou omáčkou (1a,3,5,6,7,8,9,11,13), těstoviny (1a), ovoce
Večeře II:      mřížková buchta s tvarohovou náplní 3 ks (1a,3,7), kakao (1a,3,7), ovoce

Středa           2.10.
Polévka:        fazolová s kapustou a klobásou (1a,6,7,9)
Oběd I:          hovězí maso na paprikách (1a,7), těstoviny (1a), ovoce 
Oběd II:         zapečená treska se zeleninou a sýrem (1a,4,7,9,11), brambory (7),zeleninový salát
Oběd III:        kuskusový nákyp s meruňkami (1a,3,7), kompot, ovoce, kakao (1a,3,7)

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       smažené hermelínové kousky (polot.1a,7),  brambory, tatarská omáčka (3,7,10), ovoce
Večeře II:      celerový salát s kuřecím masem a jablky (3,7,9,10), sezamové pečivo 2 ks (1a,b,d,11), ovoce
Čtvrtek          3.10.
Polévka:        česneková s bramborem (3,7,9)
Oběd I:          krůtí plátek v houbovo-smetanové omáčce (1a,7), rýže, ovoce
Oběd II:         zapečené těstoviny s tuňákem a parmezánem (1a,3,4,7), zeleninový salát
Oběd III:        smažená brokolice (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory, tatarská omáčka (3,7,10), zeleninový salát

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       krupicová kaše (1a,7), kompot, ovoce, kakao (1a,3,7)
Večeře II:      obložená bageta s kuřecím masem (1a,3,6,11), ovoce
Pátek             4.10.

Polévka:        kmínová s kapáním (1a,3,7,9)
Oběd I:          zapečený kuřecí plátek s cuketou a nivou (1a,3,7), bramborová kaše (7), zeleninový salát
Oběd II:         fazolová směs s masovými kuličkami (1a), chléb (1a,b,3,5,6,7,8,9,11,13), moučník (1a,3,7)
Oběd III:        špagety po zahradnicku se sýrem (1a,3,6,7,9,10,11,13), moučník (1a,3,7)

Snídaně:        dle výběru
Večeře I:
Večeře II:

Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:      7.10. - 11.10.2019 

Pondělí          7.10.
Polévka:      dýňová (1a,7)
Oběd I:        hovězí maso na česneku (1a), opečené brambory (7,9,10,11), zeleninový salát
Oběd II:       těstoviny s kuřecím masem a brokolicí (1a,3,6,7,9,13), kečup, zeleninový salát
Oběd III:      houbové rizoto s paprikami a sýrem (3,7), ovoce, zeleninový salát

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     srbské rizoto se sýrem (7), okurka, ovoce
Večeře II:
    
drůbeží šunka, máslo (7), tmavý rohlík (1a,3,7,11), zelenina, ovoce
Úterý             8.10.
Polévka:      krupicová s vejcem (1a,3,7,9)
Oběd I:        krůtí plátek na kari (1a,3,6,7,9,10,13), rýže, zelenina, ovoce
Oběd II:       masová vepřová směs se zeleninou (1a), bramborák (1a,3), zeleninová obloha, ovoce 
Oběd III:      zapečené brambory se sýrem (7), tatarská omáčka (3,7,10), zeleninový salát, ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     pštrosí vejce (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), okurka, perník
Večeře II:    pizza rohlík 3 ks (1a,7), perník
Středa           9.10.
Polévka:      zelná s klobásou (1a,7,12)
Oběd I:        sekaná pečeně s kapustou (1a,c,3,5,6,7,8,11,13), brambory (7), zeleninový salát 
Oběd II:       bulgur s tuňákem a zeleninou (1a,4,7,9,10,11), zeleninový salát
Oběd III:      kynuté knedlíky s jahodami a tvarohem (1a,3,7,12), bílá káva (1a,7), ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     hovězí maso na žampiónech (1a,7), těstoviny (1a), ovoce
Večeře II:    čokoládový pudink (7) 2 ks, loupáček 2 ks (1a,c,3,6,7,8,9,10,11,13), ovoce, kakao (1a,3,7)
Čtvrtek         10.10.
Polévka:      slepičí s těstovinou (1a,3,9)
Oběd I:        čočka po srbsku (1a), vepřové výpečky (1a,12), okurka, chléb (1a,b,3,6,7,8,9,10,11,13), jogurt (7)
Oběd II:       pečený kuřecí závitek se zeleninovou náplní (1a,3,6,7,9,13), bramborová kaše (7), kompot
Oběd III:      koprová omáčka (1a,6,7), vařené vejce (3), domácí houskový knedlík (1a,3,7), ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      smažené kuřecí paličky (1a,c,3,6,7,8,11,13), brambory (7), kompot, ovoce
Večeře II:     sýrová pomazánka (7), houska (1a,c,3,6,7,8,9,10,11,13),  ovoce
Pátek            11.10.
Polévka:       hrachová (1a,6)
Oběd I:         maďarský vepřový perkelt (1a,7), těstoviny (1a), ovoce
Oběd II:        pečený žralok (4,7,9,11), brambory (7), zeleninový salát
Oběd III:       pečená plněná rajčata s kuskusem a sýrem feta (1a,6,7,9), brambory (7), zeleninový salát

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Iveta Formáčková
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ