Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    22. - 26.8.2016 

Pondělí       22.8.
Polévka:         kmínová s vejci
Oběd I:           luhačovický špaček, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý          23.8.
Polévka:        hovězí s těstovinou
Oběd I:          hovězí maso vařené, rajská omáčka, domácí houskový knedlík
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa        24.8.
Polévka:         česneková s bramborem
Oběd I:           vepřový závitek s brokolicí a sýrem, brambory, zeleninový salát 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek       25.8.
Polévka:          květáková
Oběd I:            kuřecí směs po čínsku, petrželková rýže, moučník
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Pátek          26.8.
Polévka:          kulajda
Oběd I:            smažený květák, brambory, tatatská omáčka, ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:     29.8. - 30.8.2016 

Pondělí        29.8.
Polévka:          krupicová s vejci
Oběd I:            segedinský guláš, domácí houskový knedlík, ovoce
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:

Úterý            30.8.
Polévka:           hrachová, chléb
Oběd I:             francouzské brambory, zeleninový salát
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Středa           31.8.
Polévka:           hovězí s játrovou rýží
Oběd I:             přírodní kuřecí prsíčka, rýže, kompot 
Oběd II:
Oběd III:

Snídaně:
Večeře I:
Večeře II:
Čtvrtek          1.9.    Výdej oběda od 11.00 - 14.00 h 
Polévka:           slepičí s domácím drobením
Oběd I:             pečený karbanátek s brokolicí, brambory, zeleninový salát
Oběd II:            italský těstovinový salát, sójový rohlík, ovoce
Oběd III:

Snídaně:          dle výběru
Večeře I:          přírodní vepřový plátek, rýže, ovoce
Večeře II:         ovocný jogurt, loupáček 2 ks, ovoce
Pátek            2.9.

Polévka:           hrstková
Oběd I:             štěpánská roštěná, rýže, zelenina
Oběd II:            bramborové knedlíky se švestkami sypané mákem, ovoce, kakao

Oběd III:

Snídaně:           dle výběru
Večeře I:
Večeře II:

Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    5.9. - 9.9.2016 

Pondělí       5.9.
Polévka:       bramborová
Oběd I:         kuřecí plátek na paprice, těstoviny, ovoce
Oběd II:        sekaná pečeně, brambory, zeleninový salát, ovoce
Oběd III:       šopský salát, sezamový rohlík, ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      srbské rizoto se sýrem, okurka, ovoce
Večeře II:
     
tvarohový šáteček 3 ks, kakao, ovoce
Úterý          6.9. 
Polévka:       kapustová se zeleninou
Oběd I:         vepřová kýta na zázvoru, rýže, zelenina, ovoce 
Oběd II:        smažený filet z tresky, bramborový salát s majonézou, ovoce 
Oběd III:       zapečené brambory se sýrem, zelenina s cizrnou, ovoce

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      karbanátek s nivou, brambory, okurka, musli tyčinka
Večeře II:     pizza koláč 2 ks, musli tyčinka
Středa         7.9.
Polévka:        hovězí s celestýnskými nudlemi
Oběd I:          svíčková na smetaně, domácí houskový knedlík, ovoce
Oběd II:         těstoviny s kuřecím masem a brokolicí, kečup, ovoce
Oběd III:        mexické fazole, jasmínová rýže, ovoce

Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       kuřecí maso po čínsku, rýže, ovoce
Večeře II:      mléčná rýže, loupáček 2 ks, ovoce 
Čtvrtek        8.9. 
Polévka:        zeleninová s jáhlovými vločkami
Oběd I:          hrachová kaše s cibulkou, párek, chléb, okurka
Oběd II:         krůtí plátek v hroznové omáčce, bramborová kaše, zeleninový salát 
Oběd III:        široké nudle se smetanovým špenátem


Snídaně:       dle výběru
Večeře I:       boloňské špagety se sýrem, kečup,ovoce
Večeře II:      salám herkules, máslo, pečivo, zelenina, ovoce
Pátek           9.9.
Polévka:       čočková, pečivo 
Oběd I:         pečené kuře, rýže, kompot 
Oběd II:        zbojnická vepřová játra, opékané brambory,kompot
Oběd III:       krupičná kaše s kakaem, bílá káva, kompot

Snídaně:      snídaně
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ






Jídelní lístek - školní jídelna Karoliny Světlé

Týden:    12.9. - 16.9.2016 

Pondělí       12.9.
Polévka:       hrachová, pečivo
Oběd I:         zapečený vepřový plátek s rajčaty a mozzarellou, brambory, zeleninový salát
Oběd II:        rizoto z krůtího masa se sýrem, zeleninový salát
Oběd III:       nudlové taštičky s tvarohem (polot.) sypané perníkem, kakao
Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      mexický guláš, rýže, ovoce
Večeře II:
    
termix vanilkový a čokoládový, loupáček 2 ks, ovoce
Úterý          13.9.
Polévka:      hovězí s masem a těstovinou 
Oběd I:        kuřecí nudličky v sýrové omáčce, těstoviny, ovoce
Oběd II:       fazolová směs s masovými kuličkami, opečné brambory, ovoce 
Oběd III:      dušený špenát, bramborový knedlík, vejce, ovoce

Snídaně:     dle výběru
Večeře I:     vepřová pečeně, zelí dušené, bramborový knedlík, perník
Večeře II:    tavený sýr Veselá kráva 3 ks, rohlík 2 ks, perník
Středa        14.9.
Polévka:       pórková s kapáním
Oběd I:         rajská hovězí pečeně, domácí houskový knedlík, ovoce 
Oběd II:        pečený filet ze pstruha, brambory, česnekový dresink, zelenina
Oběd III:       těstovinový salát s rajčaty a brokolicí, sezamový rohlík

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      rýžová kaše s kakaem a máslem, kompot, kakao, ovoce
Večeře II:     vajíčková pomazánka, pečivo, zelenina,ovoce
Čtvrtek      15.9. 
Polévka:       česneková krémová
Oběd I:         smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, zeleninový salát
Oběd II:        halušky s uzeným masem a zelím, ovoce
Oběd III:       sójové maso Stroganov (žamp.), rýže, zelenina, ovoce
Snídaně:      dle výběru
Večeře I:      vepřové kostky na kmíně, těstoviny, ovoce
Večeře II:     těstovinový salát s tuňákem, sezamové pečivo, ovoce
Pátek         16.9.
Polévka:       bramborová sklenná
Oběd I:         vepřový plátek v hořčicové omáčce, rýže, zeleninový salát
Oběd II:        drůbeží hamburger, zeleninová obloha
Oběd III:       zeleninové ragú s tofu, brambory, moučník

Snídaně:      dle výběru
Večeře I:
Večeře II:
Marie Přibylová
hlavní kuchařka
Zeleně je označen Bio nebo regionální produkt.
Červeně – alergeny obsažené v surovinách pokrmů
Černě-alergeny obsažené v surovinách pokrmů ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny
Změna jídelního lístku vyhrazena.

Marie Musilová
vedoucí ŠJ